• پایان فعالیت بخشهای انجمن: امکان ایجاد موضوع یا نوشته جدید برای عموم کاربران غیرفعال شده است

مشکل زیر نویس فیلم با km

Dwarf

Registered User
لایک‌ها
0
با سلام
برای اینکه زیر نویس یک فیلم روی فیلم بذاری طوری که همیشه روش باشه و دیگه نخواد هر دفعه کپی کنی باید چیکار کرد؟؟؟؟ واسه نرم افزار km player

سوال دیگه این که چطوری میشه زیرنویس فیلم با فیلم کاملا هماهنگ کرد؟؟؟؟ ممنون میشم توضیح کامل بدین...

با تشکر فراوان

Dwarf

Registered User
لایک‌ها
0
لطفا جواب بدین من کارم گیره!!!!!!!!!
help me PLZ!!!!

anita2377

Registered User
لایک‌ها
4
برای این که زیرنویس رو روی فیلم بذارید این برنامه عالیه ConvertXtoDVD 4 ... ولی فرمت رو تغییر میده و رو دستگاه dvd پلیر هم میتونید ببینید. با km هم فکر کنم میشه!

برای هماهنگ کردن زیرنویس هم این برنامه مشاهده پیوست 72597 کار باهاش خیلی ساده اس.. از قسمت File -> Open زیرنویس رو وارد میکنید و از Video -> Open هم فیلم رو باز کنید و برای هماهنگ کردن زیرنویس زمان رو با زمان فیلم هماهنگ کنید.

Mehdi14

Registered User
لایک‌ها
748
خوب دوست عزیز , شما اگه زیرنویس و فیلم رو با هم همنام کنید دیگه لازم نیست که هر دفعه کپی کنید و با اجرای KmPlayer برای نمایش اون فیلم , زیرنویس هم بصورت خودکار نشون میده رو همون فیلمه !!

در مورد هماهنگ کردن زیرنویس ها هم باید بگم که نرم افزار زیاده , اما بستگی داره فایل زیرنویس ناهماهنگیش به چه صورت باشه , اگه با یه ریتم خاصی نا هماهنگ باشه میشه راحت با نرم افزار VobSub هماهنگ کرد , اما اگه ناهماهنگی زیرنویس تصاعدی نباشه و گاهی از فیلم جلو و گاهی عقب بیفته , سخت بشه هماهنگش کرد ...

Dwarf

Registered User
لایک‌ها
0
خیلی ممنون از شما دوستان

بالا