آخه دوست عزیز من یه جا مصاحبه انجام دادم مصاحبه نزدیک 45 دقیقه طول کشید هر سوالی پرسید من جواب دادم یه سوال هم که بلد نبودم را گفتم بلد نیستم بعد گفت بهت یک هفته بعد زنگ می زنیم هیچ خبری نشد چند جا دیگه هم رفتم همین طوری شدیعنی چی سابقه کار جور کنی؟ سابقه کاری که توی رزومه مینویسی خیلی تاثیری تو پذیرشت نداره نه این که اصلا تاثیر نداره ها اما در درجه اول نوع ارتباطت با شخص مصاحبه کننده و بعد نوع پاسخگوییت به سوالات میتونه تعیین کننده باشه.
در بیشتر موارد هیچ شرکتی زحمت استعلام از سوابق کاری شما رو نمیکشه پس عجالتا برای این که خودت رو صفر کیلومتر نشون ندی میتونی دو تا شش یا هفت ماه بنویسی به اسم دو تا شرکت که خودت میشناسی و آدمهاشو مخصوصا روساشونو و بگی اونجا پارت تایم کار میکردی.اگه طرف خیلی بهت پیله کرد نهایتا میتونی بگی چون پاره وقت بودی آدمها رو درست نمیشناسی و کار هم بهت درست یاد ندادن
سر و وضع که مرتب بودموقع مصاحبه لباس خوب بپوشید
تو رزومه هم خالینبدی زیاد در کنید کسی اون موقع تست نمیکنه
اعتماد به نفس داشته باشید
و در آخر دلتون خالی نشه مصاحبه ها اکثراً فرمالیته است
خیلی هم ریلکس نباش حس خوبی به مصاحبه کننده نمیده بلانسبت احساس میکنه خیلی پررویی[emoji4]سر و وضع که مرتب بود
اتفاقا خالی بندی اصلا نکردم دروغ نمی تونم اصلا بگم (نقطه ضعف!)
اتفاقا بی خیال می رفتم مصاحبه ریلکس ریلکس
ممنون از شما
لیسانس نرم افزار هستم علاقه و کنجکاوی بیش از حد باعث شده دنبال یه چیز تا اخرش نرم و هی از این شاخه به اون شاخه بپرممیزان تحصیلات و مهارتت چیه؟ اگه مشکلیه تو پ خ بگو
داداش چه فرقی داره خوب موقع مصاحبه هم از رزومه سوال می کنهمن گفتم تو رزومه خالی بندی کنید نه موقع حرف زدن!
به خاطر سابقه کار نمی پیچوننسلام دوستان
من هر جا رزومه می فرستم موقع مصاحبه به خاطر سابقه کار من را می پیچونن چی کار کنم آیا میشه سابقه کار جور کرد ؟
رشته ام نرم افزار هستش به شبکه علاقه دارم
دوست عزیز من تو سایبترک ccna را گذروندمبه خاطر سابقه کار نمی پیچونن
به خاطر تجربه کاری ردتون میکنن
چون شبکه هم تئوریه هم عملی و تجربه فراوان میخواد
شرکت معمولا نمیاد افراد کم تجربه را استخدام کنه که بعد کار یاد بگیرن و بعدش هم بزارن برن !
چون خودم چند تا همکار رو استخدام کردم میدونم که بهت میگم
ضمنا مگه شما کارآموزی نداشتی
سه واحد بود دوره ما
همون میشه سابقه کارتون
دوتا پیشنهاد هم دارم
اول اینکه یه چند ماهی با حقوق کم یا شرایط سخت سعی کنین فعالیت کنین تا تجربه کسب کنین
دوم اگر امکان داشت کلاسهای تخصصی شبکه رو توی مراکز معتبر بگذرونید
مدرکی که میگیرید علاوه بر مدرک دانشگاهیتون در کاریابی خیلی به شما کمک میکنه
توی رزومه بنویسین مثلا شش ماه در شرکت فلان کار میکردیندوست عزیز من تو سایبترک ccna را گذروندم
بعد برای کسب تجربه منظورت اینه تو رزومه بنویسم برای کاراموزی؟
آره من هم سعی کردم از راه درست حرکت کنم و دروغ نگم اما متاسفانه هرجا می رفتم دنبال حقوق متوسط بودم پس از همین امروز استارت می زنمعلت اینکه هر جا میرید سابقه کار میخوان اینه که افرادی که تا حالا تجربه کار ندارن یا تجربه کاری کمی دارن وقتی میان کار اون شرکت رو دوبرابر میکنند و اگرم بخواید دروغ بگید که تو همون چند روز اول متوجه میشن اینجوری هم وقت خودتون رو تلف کردید هم دیگران به نظرم بهتره همیشه از راه درست حرکت کنید راهی که شما به مسیر مورد نظرتون برسونه و یا نزدیک کنه بهتره چند ماهی به جای اینکه درخواست کار بدید برید صحبت کنید بگید علاقه مند هستید در این رشته اطلاعات دارید و میخواید تجربه کسب کنید اجازه بدید بعنوان کارآموز اینجا فعالیت کنم (بفکر حقوق هم نباشید) اگر با استعداد باشید بعد از یه مدتم یا شما رو استخدام میکنن یا اگرم از اونجا خواستید برید میتونید از شون سابقه کار یکی ، دوساله بگیرید