• پایان فعالیت بخشهای انجمن: امکان ایجاد موضوع یا نوشته جدید برای عموم کاربران غیرفعال شده است

مشکل سابقه کار !

mahdi.b20

Registered User
لایک‌ها
1,406
سلام دوستان
من هر جا رزومه می فرستم موقع مصاحبه به خاطر سابقه کار من را می پیچونن چی کار کنم آیا میشه سابقه کار جور کرد ؟
رشته ام نرم افزار هستش به شبکه علاقه دارم

sgwp

Registered User
لایک‌ها
585
یعنی چی سابقه کار جور کنی؟ سابقه کاری که توی رزومه مینویسی خیلی تاثیری تو پذیرشت نداره نه این که اصلا تاثیر نداره ها اما در درجه اول نوع ارتباطت با شخص مصاحبه کننده و بعد نوع پاسخگوییت به سوالات میتونه تعیین کننده باشه.
در بیشتر موارد هیچ شرکتی زحمت استعلام از سوابق کاری شما رو نمیکشه پس عجالتا برای این که خودت رو صفر کیلومتر نشون ندی میتونی دو تا شش یا هفت ماه بنویسی به اسم دو تا شرکت که خودت میشناسی و آدمهاشو مخصوصا روساشونو و بگی اونجا پارت تایم کار میکردی.اگه طرف خیلی بهت پیله کرد نهایتا میتونی بگی چون پاره وقت بودی آدمها رو درست نمیشناسی و کار هم بهت درست یاد ندادن

mahdian57

کاربر فعال بخش فوتبال
کاربر فعال
لایک‌ها
10,761
موقع مصاحبه لباس خوب بپوشید
تو رزومه هم خالینبدی زیاد در کنید کسی اون موقع تست نمیکنه
اعتماد به نفس داشته باشید
و در آخر دلتون خالی نشه مصاحبه ها اکثراً فرمالیته است

mahdi.b20

Registered User
لایک‌ها
1,406
یعنی چی سابقه کار جور کنی؟ سابقه کاری که توی رزومه مینویسی خیلی تاثیری تو پذیرشت نداره نه این که اصلا تاثیر نداره ها اما در درجه اول نوع ارتباطت با شخص مصاحبه کننده و بعد نوع پاسخگوییت به سوالات میتونه تعیین کننده باشه.
در بیشتر موارد هیچ شرکتی زحمت استعلام از سوابق کاری شما رو نمیکشه پس عجالتا برای این که خودت رو صفر کیلومتر نشون ندی میتونی دو تا شش یا هفت ماه بنویسی به اسم دو تا شرکت که خودت میشناسی و آدمهاشو مخصوصا روساشونو و بگی اونجا پارت تایم کار میکردی.اگه طرف خیلی بهت پیله کرد نهایتا میتونی بگی چون پاره وقت بودی آدمها رو درست نمیشناسی و کار هم بهت درست یاد ندادن
آخه دوست عزیز من یه جا مصاحبه انجام دادم مصاحبه نزدیک 45 دقیقه طول کشید هر سوالی پرسید من جواب دادم یه سوال هم که بلد نبودم را گفتم بلد نیستم بعد گفت بهت یک هفته بعد زنگ می زنیم هیچ خبری نشد چند جا دیگه هم رفتم همین طوری شد
یه مدت دنبال این چرت و پرت مثل زبان بدن و ... رفتم بعد فهمیدم ادم باید خودش باشه نمایش که نمیخام اجرا کنیم
الان هم زندگیم دچار روزمرگی شدم احساس می کنم دارم بی هدف زندگی می کنم نا امید شدم خانواده هم دارن فشار میارن نمی دونن اوضاع کار چجوریه فکر می کنند من اهل کار نیستم هیچ وقت به اندازه زحمتی که کشیدم نتیجه نگرفتم
باز هم ممنون از شما
دست گلت هم درد نکنه که راهنمایی کردید من را

mahdi.b20

Registered User
لایک‌ها
1,406
موقع مصاحبه لباس خوب بپوشید
تو رزومه هم خالینبدی زیاد در کنید کسی اون موقع تست نمیکنه
اعتماد به نفس داشته باشید
و در آخر دلتون خالی نشه مصاحبه ها اکثراً فرمالیته است
سر و وضع که مرتب بود
اتفاقا خالی بندی اصلا نکردم دروغ نمی تونم اصلا بگم (نقطه ضعف!)
اتفاقا بی خیال می رفتم مصاحبه ریلکس ریلکس
ممنون از شما

sgwp

Registered User
لایک‌ها
585
بهترین کار همینه که خودت باشی چون هر جور دیگه ای وانمود کنی پس از دو روز کار گندش درمیاد
خیلی نگران نباش اوضاع کار یکی دو سالی هست که خرابه من دوستی داشتم با ۸ سال سابقه کار نزدیک ۵ ماه بیکاربود خیلی جاها رزومه فرستاد و مصاحبه کرد تا بالاخره موفق شد استخدام بشه
یه نکته مهم: هیچوقت برای به دست آوردن کار ارزشهای مادی و معنوی که برات ملاکه زیر پا نذار چون یکی دو ماه بعد از اشتغال همه اونها برات مشکل ساز میشه
مثلا اگه در نظر گرفتی کار کنی تا پونصد بگیری هیچوقت کاری رو قبول نکن که بابتش بهت سیصد میدن

sgwp

Registered User
لایک‌ها
585
سر و وضع که مرتب بود
اتفاقا خالی بندی اصلا نکردم دروغ نمی تونم اصلا بگم (نقطه ضعف!)
اتفاقا بی خیال می رفتم مصاحبه ریلکس ریلکس
ممنون از شما
خیلی هم ریلکس نباش حس خوبی به مصاحبه کننده نمیده بلانسبت احساس میکنه خیلی پررویی[emoji4]
محیط اداری یه رفتار مودبانه توام با احترام رو بیشتر میپسنده اما باید موظب باشی خیلی افراط نکنی که به یه رفتار چاپلوسانه تبدیل بشه

sgwp

Registered User
لایک‌ها
585
میزان تحصیلات و مهارتت چیه؟ اگه مشکلیه تو پ خ بگو

mahdi.b20

Registered User
لایک‌ها
1,406
حرف ها شما خیلی تاثیر گذار هستش اینگار یه روانشناس داره حرف میزنه
ممنون

mahdi.b20

Registered User
لایک‌ها
1,406
میزان تحصیلات و مهارتت چیه؟ اگه مشکلیه تو پ خ بگو
لیسانس نرم افزار هستم علاقه و کنجکاوی بیش از حد باعث شده دنبال یه چیز تا اخرش نرم و هی از این شاخه به اون شاخه بپرم

mahdian57

کاربر فعال بخش فوتبال
کاربر فعال
لایک‌ها
10,761
من گفتم تو رزومه خالی بندی کنید نه موقع حرف زدن!

glc_engineer

Registered User
لایک‌ها
1,422
سلام دوستان
من هر جا رزومه می فرستم موقع مصاحبه به خاطر سابقه کار من را می پیچونن چی کار کنم آیا میشه سابقه کار جور کرد ؟
رشته ام نرم افزار هستش به شبکه علاقه دارم
به خاطر سابقه کار نمی پیچونن
به خاطر تجربه کاری ردتون میکنن
چون شبکه هم تئوریه هم عملی و تجربه فراوان میخواد
شرکت معمولا نمیاد افراد کم تجربه را استخدام کنه که بعد کار یاد بگیرن و بعدش هم بزارن برن !
چون خودم چند تا همکار رو استخدام کردم میدونم که بهت میگم
ضمنا مگه شما کارآموزی نداشتی
سه واحد بود دوره ما
همون میشه سابقه کارتون
دوتا پیشنهاد هم دارم
اول اینکه یه چند ماهی با حقوق کم یا شرایط سخت سعی کنین فعالیت کنین تا تجربه کسب کنین
دوم اگر امکان داشت کلاسهای تخصصی شبکه رو توی مراکز معتبر بگذرونید
مدرکی که میگیرید علاوه بر مدرک دانشگاهیتون در کاریابی خیلی به شما کمک میکنه

mahdi.b20

Registered User
لایک‌ها
1,406
به خاطر سابقه کار نمی پیچونن
به خاطر تجربه کاری ردتون میکنن
چون شبکه هم تئوریه هم عملی و تجربه فراوان میخواد
شرکت معمولا نمیاد افراد کم تجربه را استخدام کنه که بعد کار یاد بگیرن و بعدش هم بزارن برن !
چون خودم چند تا همکار رو استخدام کردم میدونم که بهت میگم
ضمنا مگه شما کارآموزی نداشتی
سه واحد بود دوره ما
همون میشه سابقه کارتون
دوتا پیشنهاد هم دارم
اول اینکه یه چند ماهی با حقوق کم یا شرایط سخت سعی کنین فعالیت کنین تا تجربه کسب کنین
دوم اگر امکان داشت کلاسهای تخصصی شبکه رو توی مراکز معتبر بگذرونید
مدرکی که میگیرید علاوه بر مدرک دانشگاهیتون در کاریابی خیلی به شما کمک میکنه
دوست عزیز من تو سایبترک ccna را گذروندم
بعد برای کسب تجربه منظورت اینه تو رزومه بنویسم برای کاراموزی؟

glc_engineer

Registered User
لایک‌ها
1,422
دوست عزیز من تو سایبترک ccna را گذروندم
بعد برای کسب تجربه منظورت اینه تو رزومه بنویسم برای کاراموزی؟
توی رزومه بنویسین مثلا شش ماه در شرکت فلان کار میکردین
مدرکی هم خواستن مدارک حضور و غیاب کارآموزیتونو ترائه بدین یا از محل کار آموزی نامه بگیرین

saxp

Registered User
لایک‌ها
341
علت اینکه هر جا میرید سابقه کار میخوان اینه که افرادی که تا حالا تجربه کار ندارن یا تجربه کاری کمی دارن وقتی میان کار اون شرکت رو دوبرابر میکنند و اگرم بخواید دروغ بگید که تو همون چند روز اول متوجه میشن اینجوری هم وقت خودتون رو تلف کردید هم دیگران به نظرم بهتره همیشه از راه درست حرکت کنید راهی که شما به مسیر مورد نظرتون برسونه و یا نزدیک کنه بهتره چند ماهی به جای اینکه درخواست کار بدید برید صحبت کنید بگید علاقه مند هستید در این رشته اطلاعات دارید و میخواید تجربه کسب کنید اجازه بدید بعنوان کارآموز اینجا فعالیت کنم (بفکر حقوق هم نباشید) اگر با استعداد باشید بعد از یه مدتم یا شما رو استخدام میکنن یا اگرم از اونجا خواستید برید میتونید از شون سابقه کار یکی ، دوساله بگیرید

mahdi.b20

Registered User
لایک‌ها
1,406
علت اینکه هر جا میرید سابقه کار میخوان اینه که افرادی که تا حالا تجربه کار ندارن یا تجربه کاری کمی دارن وقتی میان کار اون شرکت رو دوبرابر میکنند و اگرم بخواید دروغ بگید که تو همون چند روز اول متوجه میشن اینجوری هم وقت خودتون رو تلف کردید هم دیگران به نظرم بهتره همیشه از راه درست حرکت کنید راهی که شما به مسیر مورد نظرتون برسونه و یا نزدیک کنه بهتره چند ماهی به جای اینکه درخواست کار بدید برید صحبت کنید بگید علاقه مند هستید در این رشته اطلاعات دارید و میخواید تجربه کسب کنید اجازه بدید بعنوان کارآموز اینجا فعالیت کنم (بفکر حقوق هم نباشید) اگر با استعداد باشید بعد از یه مدتم یا شما رو استخدام میکنن یا اگرم از اونجا خواستید برید میتونید از شون سابقه کار یکی ، دوساله بگیرید
آره من هم سعی کردم از راه درست حرکت کنم و دروغ نگم اما متاسفانه هرجا می رفتم دنبال حقوق متوسط بودم پس از همین امروز استارت می زنم

vahidrotab

Registered User
لایک‌ها
316
من هم هرجا رزومه می فرستم، بعلت زیاد بودنش رد می کنن :general406:

بالا