• پایان فعالیت بخشهای انجمن: امکان ایجاد موضوع یا نوشته جدید برای عموم کاربران غیرفعال شده است

مشکل سایت من چیه؟

Business plan

کاربر فعال کسب درآمد از اینترنت
کاربر فعال
لایک‌ها
14,228
لینک
پیج آتوریتی 40 هست ولی سایت هایی که حتی آتوریتی 25 دارن از من بالاتر هستن
متسط بازدید روزانه فقط 150 کلیک!
بازدید خیلی کمه ممنون میشم اگه کسی بگه مشکل کار کجاست

majidhenry

Registered User
لایک‌ها
1,261
اتوریتی دوست عزیز چیز مهمی نیست
سایت بنده هم اتوریتی ش 21 هست ولی بالاتر از سایت هایی که اتوریتی 50 دارند، تو نتایج گوگل میاد
اتوریتی با کامنت گذاشتن تو یک سایت دیگه بالا میاد، در صورتی که گوگل گفته از قبیل این روش ها رو جریمه میکنه
شما حساس رو اتوریتی و الکسا سایت نشو

Business plan

کاربر فعال کسب درآمد از اینترنت
کاربر فعال
لایک‌ها
14,228
اتوریتی دوست عزیز چیز مهمی نیست
سایت بنده هم اتوریتی ش 21 هست ولی بالاتر از سایت هایی که اتوریتی 50 دارند، تو نتایج گوگل میاد
اتوریتی با کامنت گذاشتن تو یک سایت دیگه بالا میاد، در صورتی که گوگل گفته از قبیل این روش ها رو جریمه میکنه
شما حساس رو اتوریتی و الکسا سایت نشو
خب پس باید چی کار کنم؟ لینک سازی میکنم اشتراک گذاری هم هست، راه دیگه ای به ذهنم نمیرسه

majidhenry

Registered User
لایک‌ها
1,261
خب پس باید چی کار کنم؟ لینک سازی میکنم اشتراک گذاری هم هست، راه دیگه ای به ذهنم نمیرسه
شما فقط رقیباتو بررسی کن که چیکار کردن که تو نتایج از شما بالاتر هستن، شما بیشتر و بهتر اون کارها رو انجام بده
ببینید یکی سایت تو موضوع رقابتی کم داره که مثلا تو چندتا وبلاگ لینک بگیره تو نتایج اول هست
و بعضی سایت ها مثل سایت موزیک هستن که ماهیانه حتی بیشتر از 2 میلیون هم بک لینک خریداری میکنن تا برسن به پیج اول ولی نرسیدن
هرکی گفت با بک لینک سایت میاره بالا اشتباه کرده، یا هر کی گفت که محتوا مهمه و متنت اختصاصی باشه و از 2000 کلمه بیشتر باشه اونم اشتباه کرده، و خیلی عوامل دیگه ... .
اینا همه شون با هم جواب میدن نه فقط یکیشون
حتی خیلی موارد دیگه هستن که اصلاً به فکر ما نمیرسن ولی واسه گوگل شاید از بک لینک و محتوای اختصاصی مهمتر باشه، مثل چی؟ مثل عمر دامنه که شاید ما اصلا بهش فکر نکنیم و همون سایت رقیب که از ما تو نتایج بالاتر هست عمر بیشتری داره سایتش. یا ssl داشتن دامنه. یا هاست پرسرعت و اینکه هاستت سرورش کجا هست. یا حتی قالب. و و و ... .
اینا همه شون واسه گوگل مهمه و مطمئن باش تاثیر داره مواردی که گفته شد

بالا