• پایان فعالیت بخشهای انجمن: امکان ایجاد موضوع یا نوشته جدید برای عموم کاربران غیرفعال شده است

مشکل سخت افزاری ناجور نیاز به کمک فوری

Simple Clean

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
2
راستش من میخواستم کامپیوتر یه بابایی رو واسش درس کنم زدم کامپیوتر خودمم خراب کردم :blink:
کامپوتر اون طرف عیبش اینه :
هیچ طوریش نبوده زمین خورده حالا برق تو کیبوردش نمیاد و مانیتورشم دکمشش زرد میمونه و سیگنال توش نمیاد ...
این از این

حالا کامپیوتر خودم:
من یه رم 256 با یه دونه 64 داشتم وقتی روشن کردم (قبلش واسه تست اون یکی کامپیوتره ما رو و هاردو اینا رو جا به جا کرده بودم) آقا چشمتون روز بد نبینه دیدم سرعت وحشتناک پاییینه نگاه کردم دیدم زده 64mb of rams بازش کردم 256 و 64 و جابه جا کردمو یه 64 دیگم زدم بقلش ...
پاورو زدم :wacko: :eek: یه بوی سوختنی خطرناکی ازش در اومد که نزدیک بود زنگ بزنم آتش نشانی

حالام هرچی دست کاری میکنم یا مانیتور روشن نمیشه و کیبورد برق توش نمیاد یا شروع میکنه به بوق بوق پشت سر هم یا اینکه اول کامپیوتر میاد بالا ولی به جای اینکه بیاد واسه انتخاب os یه خط فاصله نشون میده که روشن خاموش میشه
اگه کمک کنین من از این مخمصه درآم حتما بعد نمازای نیمه شب دعات ون میکنم

saeid_2001

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
9
سلام .
يا مينبورد رو تركوندي يا رم رو ولي مينبورد احتمالش بيشتر روي مينبورد رو دقيق نگاه كن ببين اين چيپهاي رو مينبورد هيچكدوم نتركيدن يا باد نكردن .

Simple Clean

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
2
آقا دستت درد نکنه بازم گلی به جمال تو اون اولیه درست شد cpu ش از جاش در رفته بود .
اما حالا مال خودم اصلا برق نمیاد توش نمیاد یعنی حتی وقتی روشنش میکنم فن سی پیو شم را ه نمیفته یعنی هیچ ولتاژی توش نیمیلد؟

saeid_2001

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
9
آقا دستت درد نکنه بازم گلی به جمال تو اون اولیه درست شد cpu ش از جاش در رفته بود .
اما حالا مال خودم اصلا برق نمیاد توش نمیاد یعنی حتی وقتی روشنش میکنم فن سی پیو شم را ه نمیفته یعنی هیچ ولتاژی توش نیمیلد؟
سلام.
خوب يا پاورت مشكل داره يا مينبوردت ممكنه پاورت نابود شده باشه با يه پاور ديگه تست كن .

بالا