• پایان فعالیت بخشهای انجمن: امکان ایجاد موضوع یا نوشته جدید برای عموم کاربران غیرفعال شده است

مشکل سرعت رایت پایین ssd

hosseinskandari

Registered User
لایک‌ها
46
با سلام دوستان
سیستم مشخصاتش اینه
4790k
gigabyte z97 d3h
ram 32 gig 4*8 kingston 1866
power 650 gold
hdd:wd green
, .......
مدل ssd هم kingston fury 128g هست..

عکس مشخصات ssd
zhcn_1.png

عکس تست با کریستال
d1rp_2.png

.همونطور که میبینید سرعت رید خیلی خوبه ولی خیلی خیلی رایتش پایینه.. نمیودنم مشکل از کجاس .. تو اینترنت هم گشتم برای بهینه کردن سرعت ssd و تمام موارد رو انجام دادم ولی درست نشد.. رو AHCI هم هست در ضمن

ممنون میشم راهنمایی ام کنید.

reza76622201

کاربر حرفه ای سخت افزار
لایک‌ها
3,630
با سلام دوستان
سیستم مشخصاتش اینه
4790k
gigabyte z97 d3h
ram 32 gig 4*8 kingston 1866
power 650 gold
hdd:wd green
, .......
مدل ssd هم kingston fury 128g هست..

عکس مشخصات ssd
zhcn_1.png

عکس تست با کریستال
d1rp_2.png

.همونطور که میبینید سرعت رید خیلی خوبه ولی خیلی خیلی رایتش پایینه.. نمیودنم مشکل از کجاس .. تو اینترنت هم گشتم برای بهینه کردن سرعت ssd و تمام موارد رو انجام دادم ولی درست نشد.. رو AHCI هم هست در ضمن

ممنون میشم راهنمایی ام کنید.
سلام. نباید اینقدر کم باشه! یه بار حتما Load setup Default یا Load optimize default رو در بایاس انجام بدید. ضمنا آیا از سلامت و کیفیت کابل Sata III که این SSD رو به مادربورد وصل کرده مطمئن هستید؟

hosseinskandari

Registered User
لایک‌ها
46
تنظیماتی که فرمودید رو حتما تست خواهم کرد.. کابل رو هم بررسی میکنم انشالله در اولین فرصت.. خدا کنه از کابل باشه..

hosseinskandari

Registered User
لایک‌ها
46
با تعویض کابل و جای اتصال سرعت به 120 رسید تو رایت.. ssd بدردنخوری هست واقعن... نخرید دوستان... به همین کسی و همین کابل و پورت 850 evo نصب کردم رید و رایت 530 شد o_O

reza76622201

کاربر حرفه ای سخت افزار
لایک‌ها
3,630
با تعویض کابل و جای اتصال سرعت به 120 رسید تو رایت.. ssd بدردنخوری هست واقعن... نخرید دوستان... به همین کسی و همین کابل و پورت 850 evo نصب کردم رید و رایت 530 شد o_O
به نظر من الان که محرض شده اشکال از SSD هستش اگر گارانتی داره ببریدش گارانتی.

hosseinskandari

Registered User
لایک‌ها
46
اگه بخوام گارانتی ببرمش واقعا لازمه رو یه کیس دیگه هم تست کنم.. ببینم واقعا دیگه همینه وضعیت؟!! چون مال کیس دانشگامه.. روند اداری داره.. بنابرین باید کامل مطمعن شم ازش..
;)
صحبتتون کاملا منطقیه

reza76622201

کاربر حرفه ای سخت افزار
لایک‌ها
3,630
اگه بخوام گارانتی ببرمش واقعا لازمه رو یه کیس دیگه هم تست کنم.. ببینم واقعا دیگه همینه وضعیت؟!! چون مال کیس دانشگامه.. روند اداری داره.. بنابرین باید کامل مطمعن شم ازش..
;)
صحبتتون کاملا منطقیه
خواهش می کنم. امیدوارم که مشکلتون حل بشه. ولی احتمال زیاد ایراد از SSD هستش. والا نباید سیستم شما با یه SSD دیگه خوب کار کنه.

بالا