• پایان فعالیت بخشهای انجمن: امکان ایجاد موضوع یا نوشته جدید برای عموم کاربران غیرفعال شده است

مشکل شات دان!!!!

H_R

مدیر بازنشسته
لایک‌ها
17
سلام من وقتی داشتم ویندوزم رو نصب میکردم بهم گفت که نمیتونه نوع سیستم ام رو تشخیص بده منم گزینه PC رو انتخاب کردم حالا وقتی شات دان میشه خلموش نمیشه فقط اون جمله ویندوز 95 ! رو مینویسه :

now it is safe to turn off your computer !!!

جالب اینجاست که یه ویندو.ز دیگه هم روی این سیستم نصب کردم اون سالم اه !!!

کسی میدونه این یکی رو چطوری درستش کنم ؟؟ خیلی پیش میاد که شات دان میکنم از روی عادت 2 ساعت دیگه میام میبینم هنوز که هنوزه روشنه !!! :blush:

Benyaminj

کاربر فعال بازیهای کامپیوتری
کاربر فعال
لایک‌ها
1,888
ويندوزت 95 مگه?

SH1983

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
0
به نقل از benyaminj :
ويندوزت 95 مگه?
منم windows XP with service pack II (original) روی سیستمم دارم و این اتفاق گاهی اوقات میفته....بایدچه کرد؟؟؟؟؟؟

r2_irooni

Registered User
لایک‌ها
54
ویندوزتون چیه؟

مادربورد شما چه مدلیه؟ ;)

یادم میاد یکی می گفت اینکه ویندوز می خواد شات دان بشه میره و سر اون پیغام وای میسه واسه مادر بورد های قدیمیه

این مدلی هستند.
شاید منم اشتباه می کنم ؟!؟!؟!

rezadignity

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
6
شما هنوز از ویندوز 95 استفاده می کنی؟!! راستشو بگو شما با دیوکلتیانوس نسبتی نداری؟
ویندوز 95 کامپیوتر رو خاموش نمیکنه! این از خواص XP هست. اگر Power شما ATX باشه و ویندوزت هم اکس پی باشه میتونی توقع داشته باشی که کامپیوترت پس از شات دان خاموش بشه. اگر ATX داشته باشی و از ویندوز 95 استفاده می کنی بازم شک دارم که 95 سیستم رو خاموش کنه.

Ashimoto

Registered User
لایک‌ها
1
به نقل از rezadignity :
شما هنوز از ویندوز 95 استفاده می کنی؟!! راستشو بگو شما با دیوکلتیانوس نسبتی نداری؟
ویندوز 95 کامپیوتر رو خاموش نمیکنه! این از خواص XP هست. اگر Power شما ATX باشه و ویندوزت هم اکس پی باشه میتونی توقع داشته باشی که کامپیوترت پس از شات دان خاموش بشه. اگر ATX داشته باشی و از ویندوز 95 استفاده می کنی بازم شک دارم که 95 سیستم رو خاموش کنه.
خاموش شدن فقط براي xp نيست كامپيوتر من با win98 و Me هم بعد از shutdown خاموش ميشد.

saeedsmk

مدیر بازنشسته
لایک‌ها
4
خوب شما يك كاري بكن
موقعي كه ميخواي دكمه شات دان رو بزني دكمه شيفت رو نگه دار ببين شات دان ميكنه يا نه

H_R

مدیر بازنشسته
لایک‌ها
17
بابا دست شما درد نکه ! واسه خودتون بردید و دوختید و ساختید ! بابا ویندوز 95 چیه ! XP SPII اه ! مادر بردم هم ATX اه :lol: به نظر شما اگه مادر بردم AT بود (شک دارم الان بتونی یهدونه سالمش رو به راحتی پیدا کنی ! ) الان برام جای تعجب بود ؟؟؟یا مثل ویندوز 95 داشتم ؟؟؟ من یه هارد ساتا 2 گرفتم فکر میکنم یهکم با هارده مشکل داه چون میگفت هاردت ساپرتا نمیشه و از این دری وری ها ما گفتم تو اینیستال کن کاریت نباشه ! هون ویندوز روی درایو E داره مثل چی کار میکنه ولی این یکی بازی در میاره

(من دوتا ویندوز دارم چون دم و دستگاه برنامه نویسیم خیلی منابع کامپیوتر رو مصر میکنه برای همین برای مصارف شخصی ! :D یه ویندوز دیگه دارم که این وندوزه بازی در میاره )

احتمالا یه خط توی رجیستری کارش رو راه میندازه کسی نمیدونه او یه خط چیه ؟؟؟

بالا