• پایان فعالیت بخشهای انجمن: امکان ایجاد موضوع یا نوشته جدید برای عموم کاربران غیرفعال شده است

مشکل شارژ گوشی Xperia arc s

Javad II

Registered User
لایک‌ها
3
من گوشی Xperia arc s دارم که خیلی سریع شارژ خالی میکنه حتی 40 دقیقه :blink: گوشی نو هستش و از کشور مرکزش حتی خریداری شده

Javad II

Registered User
لایک‌ها
3
آیا ممکنه از سیستم عاملش باشه؟؟ سی پیو ؟؟ چه عامل هایی هست که شارژ رو سریع خالی میکنه ؟

amirrezaVafaie5

Registered User
لایک‌ها
249
کسی جوابتو نمیده برو به یک فروشگاه موبایل فروشی نشون بده.

sasan7khat

Registered User
لایک‌ها
28
منم با این گوشی همین مشکل رو دارم چه روی 2.3.4 و چه 4.0.4

mohsen25

همکار بازنشسته
کاربر قدیمی پرشین تولز
لایک‌ها
4,116
ببر یه موبایل فروشی نشون بده. با یه باطری دیگه امتحانش کن شاید باطریش مشکل داره.

Javad II

Registered User
لایک‌ها
3
فکر نکنم از باطری باشه اینجا کی arc داره ؟؟ شارژش چه مدت شارژ نگه میداره گوشیتون ؟
آره وقتی Battery Usage میروم Display بین 60-70 درصد wifi بین 20 تا11 درصد

amanz

Registered User
لایک‌ها
1,085
فکر نکنم از باطری باشه اینجا کی arc داره ؟؟ شارژش چه مدت شارژ نگه میداره گوشیتون ؟

با وای فای کار نمیکنم ولی با جی پی آر اس حدود 4ساعت کامل کار میکنم
با گوشیهایی که قبلا.داشتم زیاد فرق نمیکنه
گالکسی اس یا نئو در همین حد موندگاری شارژ داشت

mohsen25

همکار بازنشسته
کاربر قدیمی پرشین تولز
لایک‌ها
4,116

هر چقدرم که با گوشی کار بشه باید بیشتر از 40 دقیقه بکشه (حداقل باید 3-4 ساعتی دووم بیاره) پس احتمال زیاد مشکل سخت افزاریه حالا یا از باطری یا اصلا ممکنه وقتی شارژ میکنید گوشی خوب شارژ نشه.

Javad II

Registered User
لایک‌ها
3
من خودم این گوشیو از یک فروشنده چینی خریدم :D اما جنسش خوبه جز این مشکلی نیست البته از 3-4 نفری که پرسیدم میگن بخاطر همون دیسپلی هست و سیپیو و آندرویدشه که شارژ رواینجوری نگه میداره و اکثر Xpria ها اینجورین

mohsen25

همکار بازنشسته
کاربر قدیمی پرشین تولز
لایک‌ها
4,116
من خودم این گوشیو از یک فروشنده چینی خریدم :D اما جنسش خوبه جز این مشکلی نیست البته از 3-4 نفری که پرسیدم میگن بخاطر همون دیسپلی هست و سیپیو و آندرویدشه که شارژ رواینجوری نگه میداره و اکثر Xpria ها اینجورین

من که بسیار بعید میدونم. از خیلیای دیگه هم که آرک دارن پرسیدم به هیچ وجه 40 دقیقه ای تموم نمیشه باتریش. گوشی های با صفحه های بزرگ تر و سی پی یو قویتر بیشتر از این شارژ نگه میدارن. 100% طبیعی نیست.

yeksharj

Registered User
لایک‌ها
0
من arc s دارم اصلا اینطوری نیست ، شما باید یکبار باتری رو wipe کنید که از طریق نصب recovery روی گوشی انجام میشه. آموزش هم زیاده یکم توی گوگل سرچ کنید
اما در کل اگه گارانتی داره ببرید گارانتی چون سونی مشکل زیاد داره ، گوشی ها شانسی هستن

morscaf

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
0
عزیز اگه گوشیت رو میفروشی خریدارم 09355548802

oghab_mobarez

کاربر فعال موبایل و اسمارت فون ها
کاربر فعال
لایک‌ها
470
به احتمال زیاد دوست عزیز مشکلتون با کالیبره کردن باطری برطرف می شه اگه نشد که باطری فاسد شده و باید تعویض بشه
موفق و سربلند باشید

shahab99

Registered User
لایک‌ها
72
مشکل از باطریتونه دوست منم گوشیش همینطور شد با تعویض باطری مشکلش برطرف شد وقتی گوشی رو خریدید دقیقا چند ساعت تو شارژ بود؟
و اینکه تا قبل این مورد همیشه تو شارژ میزاشتیتش چون باطری این گوشی ها خیلی به شارژ زیاد حساسه

cyres

Registered User
لایک‌ها
673
ابر شهــر،خاک وطن من♥ส็็็็็็็็็็็็็็็نیشابــور منส
باید ببینید بیشترین مصرف باتری مال چی هست،
اگه جی پی اس و وای فای خاموش هست و بیشترین مصرف مال روشنایی و آندروید سیستم هست مشکل از باتریه

oghab_mobarez

کاربر فعال موبایل و اسمارت فون ها
کاربر فعال
لایک‌ها
470
باید ببینید بیشترین مصرف باتری مال چی هست،
اگه جی پی اس و وای فای خاموش هست و بیشترین مصرف مال روشنایی و آندروید سیستم هست مشکل از باتریه

دوست من جسارتا ربطی به استفاده از جی پی اس و... نداره.اون در صورتیه که مثلا گوشی که 10 ساعت شارژ می ده 8 یا 7 ساعت بده نه 40 دقیقه.همونطور که گفتم اگه با کالیبره کردن باطری درست نشه مشکل از باطریه و یا اصلی نیست و یا فاسد شده

بالا