• پایان فعالیت بخشهای انجمن: امکان ایجاد موضوع یا نوشته جدید برای عموم کاربران غیرفعال شده است

مشکل صدای Haier HW-W910

وضعیت
موضوع بسته شده است.

omiddsalar

Registered User
لایک‌ها
2
سلام دوستان
من از دوستم هایر 910 گرفتم
ولی اصلا کیفیت صدای ورودی تماس نداره
انگار صدا از تووی قاب گوشی میاد
ی مقایسه با وایلدفایر اس داشتم و مطمئن شدم

یعنی نمیشه روو شنیدن صدای جزئیات حسابی کرد و وضوح نداره

ایا کلا همینه یا نمونه من اینجوریه؟

moeincruz

Registered User
لایک‌ها
3
سلام دوستان
من از دوستم هایر 910 گرفتم
ولی اصلا کیفیت صدای ورودی تماس نداره
انگار صدا از تووی قاب گوشی میاد
ی مقایسه با وایلدفایر اس داشتم و مطمئن شدم

یعنی نمیشه روو شنیدن صدای جزئیات حسابی کرد و وضوح نداره

ایا کلا همینه یا نمونه من اینجوریه؟---نه رفیق گوشیت حتما آب خورده-درپوشاشو موقع زیر آب گرفتن دوستت خوب نبسته-حتی اکسپریا z دوستم دار که اونم موقع زیر آب کردن درپوشاشو خوب نبسته بانداش آب خورده-حالا یک کاستروم 4.1.2 روش نصب کن شاید درست شد ازین جا رام 4.1.2 رو دانلود کن-رام 4.1.2 -2ومیشو دانلود کن http://forum.persiantools.com/t434679.html در ضمن هایر910 فوق العادست-تو را م4.1.2ش کیفیت فیلم وعکساش بی رغیب و عالی-بنچمارکشم که نزدیک 17هزار بیشتر از one x حتی- ضدآب و ضدخشم که واقعا هست اونم در حد20 این فیلمو ندیدی ببین گوشی هایر haier w910....ضد آب و خاک و کلید و پیچ گوشتی وقیچی

mohammadgs

Registered User
لایک‌ها
29
اینکه حس میکنی صدا یه مقدار داخل قاب گوشی میپیچه و صدا از داخل یه جای بسته در میاد (البته نه به این شدت) فکر میکنم بخاطر ضدآب بودنش هست که نباید محفظه بازی داشته باشه منم گاهی اوقات وقتی از اسپیکرهای گوشی استفاده میکنم یه همچین چیزی حس میکنم

omiddsalar

Registered User
لایک‌ها
2
اینکه حس میکنی صدا یه مقدار داخل قاب گوشی میپیچه و صدا از داخل یه جای بسته در میاد (البته نه به این شدت) فکر میکنم بخاطر ضدآب بودنش هست که نباید محفظه بازی داشته باشه منم گاهی اوقات وقتی از اسپیکرهای گوشی استفاده میکنم یه همچین چیزی حس میکنم
دقیقا..

وضعیت
موضوع بسته شده است.
بالا