• پایان فعالیت بخشهای انجمن: امکان ایجاد موضوع یا نوشته جدید برای عموم کاربران غیرفعال شده است

مشکل صفحات 404 در افزونه اماره

samanjigar

Registered User
لایک‌ها
86
سلام دوستان یه مشکلی دارم اگه ممکنه یکی راهنمایی کنه
یه هفته میشه که امار ورود های سایتم از گوگل و بقیه موتور های جستجو تقریبا 5 برابر رفته بالا و از 200 به هزار رسیده هر روز هم 200 تا بیشتر میشه قبلا یه ماه طول میکشید تا 5 تا زیاد شه حالا مشکلم اینه از وقتی ورودی ها زیاد شدن تعداد صفحات 404 که افزونه اماره نشون میده خیلی زیاد شده در حالی که اصلا صفحه 404 و لینک شکسته تو سایت ندارم گوگل وب مستر هم خطایی نداده چند تا داشتم که خلی وقته از گوگل حذف کردم خود گوگلم ازلیستش حرفشون کرده پس چرا بازم این صفحات ورودی میدن؟حتی نمیدونم صفحاتی که ورودی میدن و 404 هستن چه صفحه هایی هستن اما از بین 1000 ورودی حداقل 200 تا اینجوری شدن عکس از افزونه هم گذاشتن که مشکل ایرور ها رو نشون میده
j0e00dnfsj9o3h2eyu5m.jpg

samanjigar

Registered User
لایک‌ها
86
یه کم دقت کردم فهمیدن وقتی کاربران با فایرفکس و اینترنت اکسپلورر سایت رو باز میکنن افزونه ایرور داده اما چک که کردم سایت مشکلی با فایرفکس و بقیه مرورگر ها نداره یکی بگه مشکل چیه دیگه اعصابم قاطی شده هیچ منطقی نداره

samanjigar

Registered User
لایک‌ها
86
احتمالا متنم رو کامل نخوندین گفتم صفحه 404 اصلا ندارم که .کاربران وقتی با فایرفکس وارد سایت میشن افزونه ایرور میده در حالی که چک کردم با فایرفکس مشکلی نداره سایت

mahdi.b20

Registered User
لایک‌ها
1,406
به نسخه جدید آپدیت کنید احتمالا درست میشه
مشکلتون را اینجا مطرح کنید

samanjigar

Registered User
لایک‌ها
86
اخرین نسخه هست اونجا هم مطرح کرده بودم ظاهرا بقیه هم همین مشکل رو دارن من فکر کرده بودم که مشکل از سایت هست و با فایرفکس مشکل پیدا کرده ولی ظاهرا طبق گفته های سازنده افزونه نمیتونه کل کلمات رو نشون بده شاید با فایرفکس مشکل داره اخه سایت خودم رو تو گوگل با فایرفکس رو خیلی از لینکاش کلیک کردم مشکلی نداشت

بالا