MahdiΩ
کاربر تازه وارد
- نوشتهها
- 324
- لایکها
- 0
مشکل چی داره؟؟؟ دوباره شایعه شروع شد....میشه منم بدونم مشکل صفحه اش چیه؟؟
مشکلش نوکیاست!به نقل از MahdiΩ :اون هایی که گفتن مشکل داره لطفا بیان توضیح بدن که مشکلش چیه ؟
شاید همینطور باشه !مشکلش نوکیاست!
اقا جون چیه شولوغش کردین؟! اولا عنوان تاپیک رو کاملا جهت دار انتخاب کردین! دوما اونی که میگین مشکل این هست که در نوع صفه نمایش هست .. صفه کا 300 65 هزار رنگ از نوع سی اس تی ان و مثلا 6020 65 هزار نوع تی اف تی هست .. مشکل هم شما درست کردین یه بار مطرح شد قضیه و مقایسه ال سی دی شد.. تکنولوژی تی اف تی با سی اس تی ان تفاوت داره و عامل ضعف صفه نمایش کا 300 هست همین هست ... شایعه هم اونایی میسازن که نخونده و ندیده فقط میخوان همه چی رو قاطی کنن باهم ...
من مشکل درست کردم ؟؟!مشکل هم شما درست کردین یه بار مطرح شد قضیه و مقایسه ال سی دی شد
به نقل از MahdiΩ :سلام علیکم
چرا میزنی برادر ؟
من هم مثل شما ارادتمند محصولات حضرت نوکیا هستم،فقط پول ندارم یه گوشی نوکیا با امکانات کا 300 بگیرم ،همین !
جهت دار انتخاب کردم یعنی چی ؟
پس تکنولوژیشون فرق میکنه !
من مشکل درست کردم ؟؟!
به هر حال ممنون بابت جوابتون
سلامدوست عزیز منظور من شما نبودید .. منظور دوستانی هستند که مرتبا از اینگونه تاپیک ها استفاده میکنند در جهت کوبیدن نوکیا ..
خواهش میکنم. سوء تفاهم از جانب من بود.من به هیچ عنوان جمله ای رو خطاب به شخص شما نگفتم .. اگر سوء تفاهمی شد معذرت میخوام ..
کاملا حق با شماست.در مورد جهت دار بودن منظور من دوپهلو بودن عنوان بود در اون بحثی که در تاپیک دیگه ای مطرح شده بود این نوع به عنوان ضعف صفه کا 300 مطرح بود نه اینکه صفه اون مشکل داره
به نقل از MahdiΩ :سلام
نوکیا گوشی ای نیست که کم بیاره و اینو تو عمل ثابت کرده و با حرف هم کوبیده نمیشه.
دوستان هم مسلمآ هدفشون کوبیدن نوکیا نیست یه جور رقابته دیگه !
خواهش میکنم. سوء تفاهم از جانب من بود.
کاملا حق با شماست.
ممنون
التماس دعا .. // ببین دوست عزیز من هنوز سر حرف خودم مبنی بر 6020 هستم که نسبتا امکانات مولتی مدیایی رو داره و قیمتی تقریبا نزدیک به کا 300 داره البته یه حقیقتی هست اونم اینه که اگر گوشی رو برای امکانات مولتی مدیایی بیشتر مدنظر قرار بدیم گوشیای سونی با قیمتی کمتر از همرده خود (از نظر مولتی مدیا) در نوکیا وجود دارند و خب اگه شما دیدگاه این باشه که با پول کم اینجور چیزا رو هم بدست بیاری طرف سونی بری بهتره ولی به عقیده من 100 تومن به گوشی دادن دوربینش هم به همون اندازه کیفیت داره و حافظش هم خوب همونطور که اشاره شد کمه .. در کل تو قیمتای پایین انتظارمون رو از گوشی مجبوریم بیاریم پایین .. انتخاب نهایی با شماست ..
به نقل از MahdiΩ :محتاجیم به دعا
6020 نوکیا هم انتخاب خیلی خوبیه . قیمتش اینجا (شهر ما) 145 تومنه .
راستش اون علاقه اولیه رو به کا 300 ندارم ! نمیدونم چرا
ولی هنوز تو تو کف یه گوشی موندم اونم داداش بزرگه کا 300 هست یعنی کا 310 عکسش رو ببینید چه عروسیه !
بدجوری دلم رو برده !
حیف که هنوز نیومده تو بازار !
به زودی میاد...عجله نداری صبر کن
به نقل از MahdiΩ :محتاجیم به دعا
6020 نوکیا هم انتخاب خیلی خوبیه . قیمتش اینجا (شهر ما) 145 تومنه .
راستش اون علاقه اولیه رو به کا 300 ندارم ! نمیدونم چرا
ولی هنوز تو تو کف یه گوشی موندم اونم داداش بزرگه کا 300 هست یعنی کا 310 عکسش رو ببینید چه عروسیه !
بدجوری دلم رو برده !
حیف که هنوز نیومده تو بازار !
به نقل از MahdiΩ :جدی میگی؟
حدودا چقدر طول میکشه ؟
پیش بینی تون راجع به قیمتش چیه ؟
خیلی ممنونبله به عقیده من هم کا 310 دیزاین قشنگتری نسبت به کا 300 داره .. نمیدونم کی میاد ولی اگر که اومد و گرفتین امیدوارم که چرخش واستون بچرخه همیشه و جایی لنگ نذارتتون
اها تا یادم نرفته یه مطلبی: من نمیدونم کدوم شهر هستید ولی موقه خریدن گوشی به این دقت کنید که خدمات پس از فروش چطوریاس . منظورم اینه که نوکیا نسبت به سونی فراگیری بیشتری مخصوصا تو شهرستانا داره و هم اینکه بالاخره ایراتل یا اتصالات اکثرا شعباتی دارند من دقیق نمیدونم ولی با توجه به اینکه سونی نمیایندگی رسمی انچنانی که فراگیر باشه کم داره (دوستی در مشهد دارم که همینو میگه) ممکنه تو لوازم یا قطعات به مشکل بخورید .. از این نظر هم دقت کنید و اگر دیدید نمایندگی یا فروشنده معتبری هست بخرید که دچار مشکل احتمالی نشید ...
Q2 یعنی کی ؟ یعنی سه ماهه دوم سال 2006 ؟یعنی حدود 2 ماه دیگه ؟تا Q2 2006 قرار هست بیاد....قیمت هم حدود اولیه K300 هست