• پایان فعالیت بخشهای انجمن: امکان ایجاد موضوع یا نوشته جدید برای عموم کاربران غیرفعال شده است

=> مشکل صفحه LCD در سونی اریکسون کا 300

MahdiΩ

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
0
نوع صفحه نمایش:

کد:
DISPLAY	Type
CSTN, 65K colors

سلام
میخواستم بدونم این که میگن صفحه نمایش گوشی K300 مشکل داره قضیه اش چیه؟
از چه لحاظ مشکل داره ؟
ممنون

این هم عکسش:

فایل های ضمیمه

• SonyEricsson_K300.jpg
    SonyEricsson_K300.jpg
    31.2 KB · نمایش ها: 4

Mazi

* مدیر موبایل و اسمارت فون ها* مدیر پاتوق
همکار انجمن
لایک‌ها
10,509

MahdiΩ

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
0
راستی این هم چند تا عکس از صفحه نمایشش:

01.jpg

02.jpg

03.jpg

[IM]http://www.mobilmania.cz/Files/Obrazky/art18/SE_K300/D/04.jpg[/IMG]

http://www.mobilmania.cz/Files/Obrazky/art18/SE_K300/D/10.jpg[/IMG]
14.jpg
17.jpg
20.jpg
15.jpg

MahdiΩ

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
0
من تصمیم داشتم کا 300 بگیرم اما خیلیا گفتن صفحه اش مشکل داره ! منم منصرف شدم.
حالا منتظر موندم ببینم کا 310 کی میاد تو بازار.به نظر شما کی میاد ؟

vocian

Registered User
لایک‌ها
4
آخ جون شایعه مشکل در سونی اریکسون:lol:

الان بعضی ها میرن تاپیک باز میکنن که آی همه مدل های سونی اریکسون مشکل حاد در صفحه نمایش دارن و فلان مارک صفحه نمایشش خداست:D

MahdiΩ

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
0
اون هایی که گفتن مشکل داره لطفا بیان توضیح بدن که مشکلش چیه ؟

MahdiΩ

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
0
پس کجایند آنها که میگفتند صفحه کا 300 مشکل داره ؟
اگه مشکل داره که بیاید بگین مشکلش چیه تا مردم آگاه بشن.
و اگه مشکل نداره چرا میگین مشکل داره ؟

مشکلش نوکیاست!
شاید همینطور باشه !

alireza_juve

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
2
اقا جون چیه شولوغش کردین؟! اولا عنوان تاپیک رو کاملا جهت دار انتخاب کردین! دوما اونی که میگین مشکل این هست که در نوع صفه نمایش هست .. صفه کا 300 65 هزار رنگ از نوع سی اس تی ان و مثلا 6020 65 هزار نوع تی اف تی هست .. مشکل هم شما درست کردین یه بار مطرح شد قضیه و مقایسه ال سی دی شد.. تکنولوژی تی اف تی با سی اس تی ان تفاوت داره و عامل ضعف صفه نمایش کا 300 هست همین هست ... شایعه هم اونایی میسازن که نخونده و ندیده فقط میخوان همه چی رو قاطی کنن باهم ...

MahdiΩ

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
0
اقا جون چیه شولوغش کردین؟! اولا عنوان تاپیک رو کاملا جهت دار انتخاب کردین! دوما اونی که میگین مشکل این هست که در نوع صفه نمایش هست .. صفه کا 300 65 هزار رنگ از نوع سی اس تی ان و مثلا 6020 65 هزار نوع تی اف تی هست .. مشکل هم شما درست کردین یه بار مطرح شد قضیه و مقایسه ال سی دی شد.. تکنولوژی تی اف تی با سی اس تی ان تفاوت داره و عامل ضعف صفه نمایش کا 300 هست همین هست ... شایعه هم اونایی میسازن که نخونده و ندیده فقط میخوان همه چی رو قاطی کنن باهم ...

سلام علیکم
چرا میزنی برادر ؟
من هم مثل شما ارادتمند محصولات حضرت نوکیا هستم،فقط پول ندارم یه گوشی نوکیا با امکانات کا 300 بگیرم ،همین !
جهت دار انتخاب کردم یعنی چی ؟
پس تکنولوژیشون فرق میکنه !

مشکل هم شما درست کردین یه بار مطرح شد قضیه و مقایسه ال سی دی شد
من مشکل درست کردم ؟؟!
به هر حال ممنون بابت جوابتون

alireza_juve

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
2
به نقل از MahdiΩ :
سلام علیکم
چرا میزنی برادر ؟
من هم مثل شما ارادتمند محصولات حضرت نوکیا هستم،فقط پول ندارم یه گوشی نوکیا با امکانات کا 300 بگیرم ،همین !
جهت دار انتخاب کردم یعنی چی ؟
پس تکنولوژیشون فرق میکنه !

من مشکل درست کردم ؟؟!
به هر حال ممنون بابت جوابتون

دوست عزیز منظور من شما نبودید .. منظور دوستانی هستند که مرتبا از اینگونه تاپیک ها استفاده میکنند در جهت کوبیدن نوکیا .. من به هیچ عنوان جمله ای رو خطاب به شخص شما نگفتم .. اگر سوء تفاهمی شد معذرت میخوام .. در مورد جهت دار بودن منظور من دوپهلو بودن عنوان بود در اون بحثی که در تاپیک دیگه ای مطرح شده بود این نوع به عنوان ضعف صفه کا 300 مطرح بود نه اینکه صفه اون مشکل داره ...

MahdiΩ

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
0
دوست عزیز منظور من شما نبودید .. منظور دوستانی هستند که مرتبا از اینگونه تاپیک ها استفاده میکنند در جهت کوبیدن نوکیا ..
سلام
نوکیا گوشی ای نیست که کم بیاره و اینو تو عمل ثابت کرده و با حرف هم کوبیده نمیشه.
دوستان هم مسلمآ هدفشون کوبیدن نوکیا نیست یه جور رقابته دیگه !

من به هیچ عنوان جمله ای رو خطاب به شخص شما نگفتم .. اگر سوء تفاهمی شد معذرت میخوام ..
خواهش میکنم. سوء تفاهم از جانب من بود.

در مورد جهت دار بودن منظور من دوپهلو بودن عنوان بود در اون بحثی که در تاپیک دیگه ای مطرح شده بود این نوع به عنوان ضعف صفه کا 300 مطرح بود نه اینکه صفه اون مشکل داره
کاملا حق با شماست.
ممنون

alireza_juve

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
2
به نقل از MahdiΩ :
سلام
نوکیا گوشی ای نیست که کم بیاره و اینو تو عمل ثابت کرده و با حرف هم کوبیده نمیشه.
دوستان هم مسلمآ هدفشون کوبیدن نوکیا نیست یه جور رقابته دیگه !

خواهش میکنم. سوء تفاهم از جانب من بود.

کاملا حق با شماست.
ممنون

التماس دعا :) .. // ببین دوست عزیز من هنوز سر حرف خودم مبنی بر 6020 هستم که نسبتا امکانات مولتی مدیایی رو داره و قیمتی تقریبا نزدیک به کا 300 داره البته یه حقیقتی هست اونم اینه که اگر گوشی رو برای امکانات مولتی مدیایی بیشتر مدنظر قرار بدیم گوشیای سونی با قیمتی کمتر از همرده خود (از نظر مولتی مدیا) در نوکیا وجود دارند و خب اگه شما دیدگاه این باشه که با پول کم اینجور چیزا رو هم بدست بیاری طرف سونی بری بهتره ولی به عقیده من 100 تومن به گوشی دادن دوربینش هم به همون اندازه کیفیت داره و حافظش هم خوب همونطور که اشاره شد کمه .. در کل تو قیمتای پایین انتظارمون رو از گوشی مجبوریم بیاریم پایین .. انتخاب نهایی با شماست ..

MahdiΩ

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
0
التماس دعا .. // ببین دوست عزیز من هنوز سر حرف خودم مبنی بر 6020 هستم که نسبتا امکانات مولتی مدیایی رو داره و قیمتی تقریبا نزدیک به کا 300 داره البته یه حقیقتی هست اونم اینه که اگر گوشی رو برای امکانات مولتی مدیایی بیشتر مدنظر قرار بدیم گوشیای سونی با قیمتی کمتر از همرده خود (از نظر مولتی مدیا) در نوکیا وجود دارند و خب اگه شما دیدگاه این باشه که با پول کم اینجور چیزا رو هم بدست بیاری طرف سونی بری بهتره ولی به عقیده من 100 تومن به گوشی دادن دوربینش هم به همون اندازه کیفیت داره و حافظش هم خوب همونطور که اشاره شد کمه .. در کل تو قیمتای پایین انتظارمون رو از گوشی مجبوریم بیاریم پایین .. انتخاب نهایی با شماست ..

محتاجیم به دعا:rolleyes: :rolleyes:
6020 نوکیا هم انتخاب خیلی خوبیه . قیمتش اینجا (شهر ما) 145 تومنه .
راستش اون علاقه اولیه رو به کا 300 ندارم ! نمیدونم چرا:(
ولی هنوز تو تو کف یه گوشی موندم اونم داداش بزرگه کا 300 هست یعنی کا 310 عکسش رو ببینید چه عروسیه !:D
بدجوری دلم رو برده !:rolleyes: :rolleyes:
حیف که هنوز نیومده تو بازار !:(

فایل های ضمیمه

• k310_2.jpg
    k310_2.jpg
    33 KB · نمایش ها: 2
  • k310.jpg
    k310.jpg
    39.2 KB · نمایش ها: 2

Mazi

همکار انجمن
لایک‌ها
10,509
به نقل از MahdiΩ :
ولی هنوز تو تو کف یه گوشی موندم اونم داداش بزرگه کا 300 هست یعنی کا 310 عکسش رو ببینید چه عروسیه !:D

به زودی میاد...عجله نداری صبر کن:cool:

MahdiΩ

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
0
به زودی میاد...عجله نداری صبر کن

جدی میگی؟
حدودا چقدر طول میکشه ؟
پیش بینی تون راجع به قیمتش چیه ؟

alireza_juve

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
2
به نقل از MahdiΩ :

بله به عقیده من هم کا 310 دیزاین قشنگتری نسبت به کا 300 داره .. نمیدونم کی میاد ولی اگر که اومد و گرفتین امیدوارم که چرخش واستون بچرخه همیشه و جایی لنگ نذارتتون :)

اها تا یادم نرفته یه مطلبی: من نمیدونم کدوم شهر هستید ولی موقه خریدن گوشی به این دقت کنید که خدمات پس از فروش چطوریاس . منظورم اینه که نوکیا مسبت به سونی فراگیری بیشتری مخصوصا تو شهرستانا داره و هم اینکه بالاخره ایراتل یا اتصالات اکثرا شعباتی دارند من دقیق نمیدونم ولی با توجه به اینکه سونی نمیایندگی رسمی انچنانی که فراگیر باشه کم داره (دوستی در مشهد دارم که همینو میگه) ممکنه تو لوازم یا قطعات به مشکل بخورید .. از این نظر هم دقت کنید و اگر دیدید نمایندگی یا فروشنده معتبری هست بخرید که دچار مشکل احتمالی نشید ...

Mazi

همکار انجمن
لایک‌ها
10,509
به نقل از MahdiΩ :
جدی میگی؟
حدودا چقدر طول میکشه ؟
پیش بینی تون راجع به قیمتش چیه ؟

تا Q2 2006 قرار هست بیاد....قیمت هم حدود اولیه K300 هست

MahdiΩ

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
0
بله به عقیده من هم کا 310 دیزاین قشنگتری نسبت به کا 300 داره .. نمیدونم کی میاد ولی اگر که اومد و گرفتین امیدوارم که چرخش واستون بچرخه همیشه و جایی لنگ نذارتتون

اها تا یادم نرفته یه مطلبی: من نمیدونم کدوم شهر هستید ولی موقه خریدن گوشی به این دقت کنید که خدمات پس از فروش چطوریاس . منظورم اینه که نوکیا نسبت به سونی فراگیری بیشتری مخصوصا تو شهرستانا داره و هم اینکه بالاخره ایراتل یا اتصالات اکثرا شعباتی دارند من دقیق نمیدونم ولی با توجه به اینکه سونی نمیایندگی رسمی انچنانی که فراگیر باشه کم داره (دوستی در مشهد دارم که همینو میگه) ممکنه تو لوازم یا قطعات به مشکل بخورید .. از این نظر هم دقت کنید و اگر دیدید نمایندگی یا فروشنده معتبری هست بخرید که دچار مشکل احتمالی نشید ...
خیلی ممنون
نکته خیلی مهمی بود که اصلا بهش توجه نکرده بودم.

تا Q2 2006 قرار هست بیاد....قیمت هم حدود اولیه K300 هست
Q2 یعنی کی ؟ یعنی سه ماهه دوم سال 2006 ؟یعنی حدود 2 ماه دیگه ؟
ممنون

بالا