• پایان فعالیت بخشهای انجمن: امکان ایجاد موضوع یا نوشته جدید برای عموم کاربران غیرفعال شده است

مشکل عجیب با بازنشدن سایت با اینترنت سیم کارت

milad.h.h

Registered User
لایک‌ها
209
سلام خدمت دوستان
چند روزیه که کاربران سایتم با مشکل بازنشدن سایت مواجه هستن
شرح کامل مشکل :
سایتم با اینترنت سیم کارت ( gprs ) تو گوشیهای اندروید بالا نمیاد
ولی با همین مرورگر و گوشی با اینترنت adsl سایت بالا میاد

واقعا عجیبه

mahdavy1456

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
22
من بررسی کردم. لود صفحه اصلی سایت فوق العاده بالاس. 53 ثانیه. دولیل دوم هم استفاده از فایل فلش داخل صفحه هست.

milad.h.h

Registered User
لایک‌ها
209
ممنون - خوب چجوری باید بهینه کرد؟

mahdavy1456

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
22
مشکل با اینترنت موبایل خودشو داره نشون میده. تست ها هم بر اساس اینترنت نرمال گرفته میشن.
اگه داخل تست pingdom دقت کنید تعداد 177 درخواست با حجم 1.4 مگ داخل صفحه اصلی دارید. مشخصا تعداد تصاویر و فایل های زیادی داخل صفحه اصلی سایت شما لود میشه. اسکریپت ها رو داخل فوتر لود کنید. تعداد و حجم تصاویر صفحه اصلی رو هم تا جایی که امکانش هست کم کنید. مشخصا تعداد درخواست ها هم اگه کم بشه کمک خوبی می کنه. به اضافه اینکه بعضی از فایل های css شما حجمشون با minify کردن کمتر میشه. این مورد هم می تونه کمک خوبی بکنه.

milad.h.h

Registered User
لایک‌ها
209
مشکل با اینترنت موبایل خودشو داره نشون میده. تست ها هم بر اساس اینترنت نرمال گرفته میشن.
اگه داخل تست pingdom دقت کنید تعداد 177 درخواست با حجم 1.4 مگ داخل صفحه اصلی دارید. مشخصا تعداد تصاویر و فایل های زیادی داخل صفحه اصلی سایت شما لود میشه. اسکریپت ها رو داخل فوتر لود کنید. تعداد و حجم تصاویر صفحه اصلی رو هم تا جایی که امکانش هست کم کنید. مشخصا تعداد درخواست ها هم اگه کم بشه کمک خوبی می کنه. به اضافه اینکه بعضی از فایل های css شما حجمشون با minify کردن کمتر میشه. این مورد هم می تونه کمک خوبی بکنه.
رفیق تمامی عکسهارو بهینه کردم نتایج جدید رو ی نگاه میندازید؟
http://tools.pingdom.com/fpt/#!/b7V6G/www.rom1.ir

ctcn8311885

Registered User
لایک‌ها
1,168
این مشکل در ایران کاملا طبیعی است مگر اینکه از سیمکارت خارجی در خارج از کشور برسی کنید سیـــــــــمکارت هالی لعنتی در حد دیال آپ هم نیستند چه برسه به اینکه وبگردی و دانلود کنید

mahdavy1456

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
22

milad.h.h

Registered User
لایک‌ها
209
تعداد درخواستهارو چجور باید کم کنم؟
راهنمایی میفرمایید

mahdavy1456

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
22
ببینی به عنوان مثال اگه الان تعداد ده فایل داخل سایت لود میشه می تونی با ترکیب برخی فایل ها این تعداد رو نصف کنید و درخواست ها رو کاهش بدید

بالا