alloyal
Registered User
- نوشتهها
- 261
- لایکها
- 50
سلام دوستان لظفا کمک کنید من سر رشته زیادی از وب مستری ندارم و تازه کارمو شروع کردم
بخاطر یکیسری مسائل هاست نت افزار گفت باید از افزونه wp-super-cashe استفاده کنم که افزونه هم گفت باید پیوند یکتا رو تغیر بدم پون حالت دیفالت وردپرس بود خب با این کار تمام ایندکس هام میپرید قاعدتا و گوگل هم انتظار داشتم تحریم کنه منو یکم که این اتفاق هم افتاد و ایندکس شدن مظالبم به 2 ساعت و حتی 4 ساعت کشید البت افزونه ریدایرکت کردن مطالب رو نصب کردم
ورئدی گوگلم زیاد پایین نیومده ولی توی وب مستر توولز ارورو زیاد دارم یکی بم کمک کنه ببینم باید چی کار کنم از وب مستر تولز عکس ها رو زمیمه میکنم :
بخاطر یکیسری مسائل هاست نت افزار گفت باید از افزونه wp-super-cashe استفاده کنم که افزونه هم گفت باید پیوند یکتا رو تغیر بدم پون حالت دیفالت وردپرس بود خب با این کار تمام ایندکس هام میپرید قاعدتا و گوگل هم انتظار داشتم تحریم کنه منو یکم که این اتفاق هم افتاد و ایندکس شدن مظالبم به 2 ساعت و حتی 4 ساعت کشید البت افزونه ریدایرکت کردن مطالب رو نصب کردم
ورئدی گوگلم زیاد پایین نیومده ولی توی وب مستر توولز ارورو زیاد دارم یکی بم کمک کنه ببینم باید چی کار کنم از وب مستر تولز عکس ها رو زمیمه میکنم :
![webmaster-1024x431.jpg](/proxy.php?image=http%3A%2F%2Fskysport90.ir%2Fwp-content%2Fuploads%2F2013%2F08%2Fwebmaster-1024x431.jpg&hash=62f0092cd40f987631f3ce3d101b5337)
بعد دوستان جالبه عنوان مطلبم رو که سرچ میکنم خود مطلبو نمیاره تگ مظلبو توی سایتم پیدا میکنه و میاره ولی وقتی خود لینک مظلبو سرپ میکنم پیدا میکنه مطلبو و این نشون مسده که ایندکس شده!
البته این 169 وقتی 2 روز پیش پیونند یکتا رو عوض کردم 5 بود
اینم لینک آسمان ورزش 90 | Sky Sport 90
دوستان یه مشکل دیگه هم هست مثلا مطلبم رو گوگل بعد 4 ساعت ایندکس میکنه ولی میزنه 4 روز پیش!!!!!!!!!!!!!! یا مثلا من 20 دقیقس تازه مظلب رو منتشر کردم ولی توی گ.گل میزنه 5 روز پیش!!!!!!!!!!!!!!!!!!
برای ارور Access deniedالبته این 169 وقتی 2 روز پیش پیونند یکتا رو عوض کردم 5 بود
اینم لینک آسمان ورزش 90 | Sky Sport 90
دوستان یه مشکل دیگه هم هست مثلا مطلبم رو گوگل بعد 4 ساعت ایندکس میکنه ولی میزنه 4 روز پیش!!!!!!!!!!!!!! یا مثلا من 20 دقیقس تازه مظلب رو منتشر کردم ولی توی گ.گل میزنه 5 روز پیش!!!!!!!!!!!!!!!!!!
بیرون رفتن | آسمان ورزش 90 | Sky Sport 90
برای Not followed
49
همش به همین صورت هست برای نات فالو همش فید و ار اس اس هست