• پایان فعالیت بخشهای انجمن: امکان ایجاد موضوع یا نوشته جدید برای عموم کاربران غیرفعال شده است

مشکل عجیب در فتوشاپ ... لطفا کمک کنید

"AmirHesam"

Registered User
لایک‌ها
439
سلام دوستان عزیز
من یه مشکل جدیدی دارم تو فتوشاپ
اوایل با فتوشاپ قابل حمل کار میکردم که اونم نسخه خاورمیانه دانلود کرده بودم و راحت امکان تایپ فارسی داشتم ولی امروز اومدم طراحی کنم که دیدم مشکل داره و فارسی رو برعکس مینویسه و جالب اینجاست همین نرم افزار تا چند روز پیش که کار میکردم امکان فارسی نوشتن داشت و دوباره تصمیم گرفتم فتوشاپ اصلی و غیر قابل حمل نصب کنم که اسم فتوشاپی که نصب کردم اینه : Adobe Photoshop CS4 Extended ME
و دوستان میبیند این نسخه خاورمیانه هست و باید امکان فارسی تایپ کردن صحیح رو داشته باشه که این نرم افزارم باز فارسی رو جا به جا مینویسه !!!!
اینم یه عکس از این مشکل : http://www.up.iranblog.com/images/ig7l0uh7pgrwshzy9id.jpg
اگه دقت کنید تو لایرها اسم( متنی که تایپ کردم) رو درست و صحیح نمایش میده ولی تو عکس اشتباه مینویسه.
دوستان و اساتید کمک کنن.
ممنون​

PIC Maker

کاربر فعال گرافیک
کاربر فعال
لایک‌ها
33
سلام
تنظيمات تايپ رو چك كردي ؟
نوع تايپ رو از راست با چپ كن

"AmirHesam"

Registered User
لایک‌ها
439
سلام دوست عزیزم
تنظیمات تایپ رو از کجا ؟ از خود فتوشاپ ؟
میشه بیشتر توضیح بدید ؟" اگه از فتوشاپ میگید این کارو کردم ولی ممنون میشم توضیح بدید

PIC Maker

کاربر فعال گرافیک
کاربر فعال
لایک‌ها
33
منظورم همون تنظيمات خود تايپ تو فتوشاپه ...
چون ميگي براي لايه ها مشكلي نداره ، احتمالاً از همون تنظيمات تايپه

khatarnak

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
0
.........................

Bella_aster

مدیران قدیمی
لایک‌ها
2,615
سلام

دوست عزیز، بعضی نسخه های ME واقعا این قابلیت رو ندارن که فارسی بشه درست تایپ کرد... منم همین مشکل رو با CS3 داشتم ولی تو CS5 درست شد... حدس میزنم به خاطر ورژن نرم افزار شما باشه...

بالا