• پایان فعالیت بخشهای انجمن: امکان ایجاد موضوع یا نوشته جدید برای عموم کاربران غیرفعال شده است

مشکل عجیب در ویندوز 7 سریع کمک کنید

Ronan

Registered User
لایک‌ها
876
سلام :

لطفا این تاپیک جابجا نشه تا به جواب برسم ... شدیدا نیاز به کمک دارم

سیستم فکر کنم ویروسی شده و هر برنامه ای بخوام باز کنم ارور windows explorer has stopped working میده و میگه مشکل داره و نمیتونه باز کنه

سیستم رو از safe mode به دیروز و پریروز برگردوندم اما نمیدونم چرا درست نشده باز

آپشنهایی هم که میده همین 2 روزه

الانم با 1000 بد بختی تونستم firefox باز کنم و بیام نت ... الان دسترسی Regedit و اینارم بسته تا میام سرچ کنم همون ارور رو سریع میده

دی وی دی ویندوز هم گذاشتم اما برنامه ای که درستش کنه توش نبود ... میگید چی کار کنم ؟

ROOZBEH33

مدیر بازنشسته
کاربر قدیمی پرشین تولز
لایک‌ها
372
ویندوز 7 خیییلی کم مشکل دار میشه، اما وقتی گیر بده بدجور گیر میده. منم ویندوزم 2 هفته پیش پرید بدبخت شدم. شروع کن بک آپ گیری از فایل های بدردبخور درایو C احتمالا باید یه ویندوز بریزی

به هر حال، Avast رو داونلود کن، نصب کن، تنظیم کن که کامپیوتر رو روشن کنی قبل از اینکه ویندوز بیاد بالا تو داس دنبال ویروس بگرده، یه بار منو نجات داد این Avast . پنجاه مگ هست حجمش

http://www.google.com/url?sa=t&rct=...jOHUBA&usg=AFQjCNESA4PpFkxcFAbaMJc8XgBh0ftqXg

MasoudM

Registered User
لایک‌ها
651
یه rescue disc میتونی دانلود کنی ( kaspersky , bitdefender , .... ) حجمش شاید 100 - 200 مگابایت باشه . با اون میتونی بیای بالا و سیستم رو اسکن کنی . بعد از اون هم repair ویندوز پیشنهاد میشه که نمیدونم تو ویندوز سون چه جوریه .

Ronan

Registered User
لایک‌ها
876
مرسی از دوستان ... فکر کنم فهمیدم مشکل چیه ... من یه مدت فیلم دانلود میکردم با لینک مستقیم

بعد همه اینارو تو یه فولدر ریختم یه سری فیلمارو دیدم بعد از یه مدت هر فیلمی از اون فولدرو میخواستم ببینم همین ارور رو میداد

منم همرو پاک کردم ... بعد یادم افتاد دیشب باز یه فیلم دانلود کردم و اونو تو دسکتاپ ریختم ... گفتم شاید مال اون باشه ... با Safe Mode رفتم و پاکش کردم

و جالب اینکه سیستم درست شد ... نمیدونم چرا فیلم دانلود میکنم این مشکل بوجود میادش ... خیلییی عجیبه ... جالبیشم اینه که فیلما از 1 سایت نیست

که بگم سایت مورد داره ... از هر سایتی میگیرم این مشکل برام بوجود میاد

MasoudM

Registered User
لایک‌ها
651
شاید کدک هایی که اون فرمت ها باهاش اجرا میشن دچار مشکل شده .پیشنهاد میکنم کدک ها و پلیرهایی که خودت نصب کردی رو پاک کنی و دوباره دانلود کنی ببینی درست میشه یا نه

Ronan

Registered User
لایک‌ها
876
شاید کدک هایی که اون فرمت ها باهاش اجرا میشن دچار مشکل شده .پیشنهاد میکنم کدک ها و پلیرهایی که خودت نصب کردی رو پاک کنی و دوباره دانلود کنی ببینی درست میشه یا نه

ممکنه ... چون Mkv هستن ... بعد از 1 بار اجرا اون محیطی که اون فایل قرار داره دچار مشکل میشه

چون قبلا تو فولدری تو یه درایو بود خوب فولدر به مشکل بر خورده بود

این سری چون تو دسکتاپ بود هر کاری میخواستی تو دسکتاپ انجام بدی مشکل دار شده بود ... خلاصه یه چیز مزخرفی بود که نگو

بالا