hamid_shahrsaz
Registered User
- نوشتهها
- 2,287
- لایکها
- 370
سلام دوستان عزیز
من قبلا سایتم رو با www توی گوگل وبمستر وریفای گرده بوودم اما ایندکس سایتم روی 50 مونده بووود در حالی که از سایت گوگل با دستور site: ایندکسام رو میگرفتم میدیدم که 6 هزار تا ایندکس دارم!!
این شد که من کمی به وبمستر مشکوک بشم
اومدم سایتم رو پاک کردم و توی یه جیمیل دیگه وریفای کردم با www دیدم فایل رو که توی هاست آپ میکنی وریفای نمیشه و میگه که فایل توی هاست نیست!!
تعجب کردم توی وی بی ایران تاپیک زدم و اونجا بعد به این نتیجه رسیدم که برای وریفای کرن باید بدون www سایت رو وارد کنم و وقتی به صورت forum.elmandish.com سایت رو زدم ، وریفای شد و آمارش کلا با آمار قبلی
فرق میکرد ، تعداد ایندکس 5900 تا و تقریبا همه چی طبیعی هست!
اما هر روز از طرف گوگل پیام میکاد که
A new user has been verified as an owner of انجمن علم اندیش|پایگاه دانشجویان ایرانی
[email protected]
To manage site owners, visit the Webmaster Tools Verification page for انجمن علم اندیش|پایگاه دانشجویان ایرانی.
For more information, see the Webmaster Verification Help Center.
این به خاطر چی هست؟
به خاطر اینه که من سایت رو با یه جی میل دیگه هم وریفای کردم؟
اما من سایت رو از توی اون پاکش کردم و دوباره توی جی میل اصلیم وریفای کردم
هر از گاهی هم پیام میاد که گوگل نمیتونه به سایت انجمن علم اندیش|پایگاه دانشجویان ایرانی دسترسی پیدا کنه.این مشکل برای چی هست؟
مشکل از اینه که من سایت رو بدون www وریفای کردم؟
من قبلا سایتم رو با www توی گوگل وبمستر وریفای گرده بوودم اما ایندکس سایتم روی 50 مونده بووود در حالی که از سایت گوگل با دستور site: ایندکسام رو میگرفتم میدیدم که 6 هزار تا ایندکس دارم!!
این شد که من کمی به وبمستر مشکوک بشم
اومدم سایتم رو پاک کردم و توی یه جیمیل دیگه وریفای کردم با www دیدم فایل رو که توی هاست آپ میکنی وریفای نمیشه و میگه که فایل توی هاست نیست!!
تعجب کردم توی وی بی ایران تاپیک زدم و اونجا بعد به این نتیجه رسیدم که برای وریفای کرن باید بدون www سایت رو وارد کنم و وقتی به صورت forum.elmandish.com سایت رو زدم ، وریفای شد و آمارش کلا با آمار قبلی
فرق میکرد ، تعداد ایندکس 5900 تا و تقریبا همه چی طبیعی هست!
اما هر روز از طرف گوگل پیام میکاد که
A new user has been verified as an owner of انجمن علم اندیش|پایگاه دانشجویان ایرانی
[email protected]
To manage site owners, visit the Webmaster Tools Verification page for انجمن علم اندیش|پایگاه دانشجویان ایرانی.
For more information, see the Webmaster Verification Help Center.
این به خاطر چی هست؟
به خاطر اینه که من سایت رو با یه جی میل دیگه هم وریفای کردم؟
اما من سایت رو از توی اون پاکش کردم و دوباره توی جی میل اصلیم وریفای کردم
هر از گاهی هم پیام میاد که گوگل نمیتونه به سایت انجمن علم اندیش|پایگاه دانشجویان ایرانی دسترسی پیدا کنه.این مشکل برای چی هست؟
مشکل از اینه که من سایت رو بدون www وریفای کردم؟