• پایان فعالیت بخشهای انجمن: امکان ایجاد موضوع یا نوشته جدید برای عموم کاربران غیرفعال شده است

مشکل عجیب درIDM( با 2 کانکشن دانلود میکنه!!!!)

M4U

Registered User
لایک‌ها
238
سلام دوستان. من امروز ویندوزم رو عوض کردم بعد جدیدی ترین نسخهIDM روه م نصب کردم. حالا وقتی میخوام دانلود کنم با 2 تا کانکشن دانلود میکنه در صورتی که تعداد کانکشن ها روی 16. مشکل از چی میتونه باشه!!!!!!
Screenshot (1).png

Loner_62

Registered User
لایک‌ها
481
سلام دوستان. من امروز ویندوزم رو عوض کردم بعد جدیدی ترین نسخهIDM روه م نصب کردم. حالا وقتی میخوام دانلود کنم با 2 تا کانکشن دانلود میکنه در صورتی که تعداد کانکشن ها روی 16. مشکل از چی میتونه باشه!!!!!!
مشاهده پیوست 389324

سلام
از چه سایتی دانلود میکنید ؟
سایت هایی مثل 4shared وقتی free download انجام بدید ، از 1 یا 2 کانکش دانلود میشه ..
بعید هست که دانلود منیجر مشکل داشته باشه

M4U

Registered User
لایک‌ها
238
از هیپ فایل پریموم. تازه فایل های سرور شخصی خودم هم با 2 کانکشن دانلود میشه. یعنی هر چی لینکه با 2 تا کانکشن. نسخه قدیمی تر رو هم نصب کردم ولی درست نشد

Loner_62

Registered User
لایک‌ها
481
از هیپ فایل پریموم. تازه فایل های سرور شخصی خودم هم با 2 کانکشن دانلود میشه. یعنی هر چی لینکه با 2 تا کانکشن. نسخه قدیمی تر رو هم نصب کردم ولی درست نشد

من نسخه 6.05 رو دارم مشکلی نداره ....
شاید از اینترنت که استفاده میکنی باشه ...

Loner_62

Registered User
لایک‌ها
481
از قسمت download ، options سایت هایی که عضو هستی رو لاگین کن ببین بهتر میشه

فایل های ضمیمه

• idm.jpg
    idm.jpg
    105.5 KB · نمایش ها: 22

M4U

Registered User
لایک‌ها
238
کلا هر لینکی که تو نت هست همین طوری. والا من دیگه گیج شدم. چند تا نسخه قبل تر رو هم نصب کردم درست نشد

ioncube

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
81
تنظیمات اصلی رو چک کن ببین چه سایت هایی روی محدودیت دانلود کمتر هستن
+
از چنتا سایت خارجی که دایرکت لینک دارن هم دان کن ببین شاید تحریمت کردن :دی(این گزینه به اندازه درصد بوجود اومدن اژدها حاصل از ازدواج گوزن و کفتاره)

M4U

Registered User
لایک‌ها
238
مثال خوبی بود. appdata نسخه پرتابل رو ریختم تویappdata خودش یه ری استارت کردم درست شد.مرسی از راهنماییتون

بالا