• پایان فعالیت بخشهای انجمن: امکان ایجاد موضوع یا نوشته جدید برای عموم کاربران غیرفعال شده است

مشکل عجیب سئو سایت!!!

ice-popup

Registered User
لایک‌ها
145
سلام.دوستان من صاحب سایتjalebyat.ir هستم.سایت با دامنه jalebiyat.ir قبل از اینکه فیلتر شود بازدید بسیار خوبی پیدا کرده بود در حدود و الکسای زیر 3000 ایران شده بود...
اما بعد از اینکه من تغییر دامنه دادم به مرور بازدید افت کرد (تمام کارهای ریدایرکت رو به درستی انجام دادم) بعد از حدود 2-3 هفته من پیوند های یکتای سایت رو تغییر دادم و سایت مپ رو نیز در گوگل ریسابمیت کردم!
خب این تا اینجای کار، باید بگم که تمام مطالب سایت من اکثرا اختصاصی هستند ، برای مثال اولین سایت با سرچ هک تلگرام سایت من بود!
برای مثال اولین لینک سایت با سرچ گروه تلگرام سایت من بود!
الان این دو سرچ که مطالبشون کاملا اختصاصی بودند رفتند به لینک ها صفحات 2 و 4 گوگل!
به نظرتون چرا اینجوری شده؟چرا سایت های فیک و بی پایه رو گوگل ترجیح داده و اورده بالا تر از وب من!
ممنون میشم دوستان سئو کار راهنمایی کنند.
و اینکه اگر مشکل از پیوند های یکتا بوده ، با تغییر پیوند یکتا به همون پیوند های یکتای قبلی (پیوند های یکتای رزبلاگ) مشکل حل میشه!؟

amir1000000_1

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
2
سلام

1-داخل گوگل وبمستر تغییر لینک انجام دادید؟
2-داخل سایت همه لینک ها رو کامل تغییر دادید؟
3-دامنه قبلی رو به دامنه جدید ریدایرکت 301 کردید؟

ice-popup

Registered User
لایک‌ها
145
سلام

1-داخل گوگل وبمستر تغییر لینک انجام دادید؟
2-داخل سایت همه لینک ها رو کامل تغییر دادید؟
3-دامنه قبلی رو به دامنه جدید ریدایرکت 301 کردید؟
سلام ، تغییر لینک داغل گوگل وبمستر که انجام دادم کامل هم ثبت شد change address کردم فقط لینک های داخل سایت رو همه رو نمیدونم تغییر پیدا کرده یا نه چجوری میتونم دقیقا این مورد دوم رو که گفتید چک کنم؟ و اینکه مورد سوم هم بله دامنه رو به طور کامل ریدایرکت کردم میتونید خودتون هم تست کنید.

بالا