• پایان فعالیت بخشهای انجمن: امکان ایجاد موضوع یا نوشته جدید برای عموم کاربران غیرفعال شده است

مشکل عجیب پس از ریست فکتوری

badluck

Registered User
لایک‌ها
31
سلام دوست عزیز
بنده هواوی هانر4cخودمو ازاندروید4.4 به5.1 و بیلد C185B310 اپدیت کردم حدودا2 ماه پیش بود
بعد از مدتی کار و روت کردن گوشیم وحذف گوگل پلی وسرویس های گوگل از روت و ریشه پاک کردم.
حالا دیروز گوشی رو ریست فکتوری کردم و متاسفانه پس از انتخاب زبان صحفه اول صحفه گوشی سفید و هیچ کاری نمیشه کرد فقط انتخب زبان اصلی و بعد فقط صحفه سفید میاد و هیچ و هیچ ولی خاموش وریستارت میشه و باز روز ازنو روزی از نو.
خواهشن راهنمایی لازم رو بفرمایید تا این مشکلم رفع بشه و همون اندروید5.1.1 خودم با روتش برگرده
ممنون میشم زودتر جواب بدین واقعا کارم لنگه و داغون.

hsoft

Registered User
لایک‌ها
88
سلام دوست عزیز
بنده هواوی هانر4cخودمو ازاندروید4.4 به5.1 و بیلد C185B310 اپدیت کردم حدودا2 ماه پیش بود
بعد از مدتی کار و روت کردن گوشیم وحذف گوگل پلی وسرویس های گوگل از روت و ریشه پاک کردم.
حالا دیروز گوشی رو ریست فکتوری کردم و متاسفانه پس از انتخاب زبان صحفه اول صحفه گوشی سفید و هیچ کاری نمیشه کرد فقط انتخب زبان اصلی و بعد فقط صحفه سفید میاد و هیچ و هیچ ولی خاموش وریستارت میشه و باز روز ازنو روزی از نو.
خواهشن راهنمایی لازم رو بفرمایید تا این مشکلم رفع بشه و همون اندروید5.1.1 خودم با روتش برگرده
ممنون میشم زودتر جواب بدین واقعا کارم لنگه و داغون.
دوست عزیز مشکل شما با فلش کردن گوشی به آخرین ورژن حل میشه
بهتره به یک نر افزار کار وارد مراحعه کنید.
دلیل دستکاری فایل های سیستمی(بعد ار روت) گوشی که یا ریست فکتوری هم ترمیم نمی شود.

ehsanservat

Registered User
لایک‌ها
2,507
دوستان يكي از اعضا خانواده گوشي اندرويدي داره اشتباهي رفته تو منو سيستميهمون محيط ريكاوري معلوم نيست چيكار كرده الان گوشي روشن ميشه تو منو لگو اوليه گوشي ميمونه بعد عكس اخطار همون ربات اندرويد با نشان قرمز نسادمينويسه فرمان وجود ندارد

بايد چجوري درستش كنم؟

sniperr

Registered User
لایک‌ها
44
سلام باید از دوباره فلش بشه

بالا