• پایان فعالیت بخشهای انجمن: امکان ایجاد موضوع یا نوشته جدید برای عموم کاربران غیرفعال شده است

مشکل عجیب گرافیک 6870

مهراز

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
9
سلام دوستان امیدوارم حالتون خوب باشه
یه مشکل عجیبی دارم با گرافیکم که مدلش 6870 هست
همین اولش معذرت میخوام شاید حرفام تخصصی نباشند.

و اما مشکل:

گرافیکم تصویرش بهم میریزه بعضی وقت ها تصویر در تصویر میشه بعضی وقت ها هم کل صفحه رنگی میشه رنگ قالبشم سبزه
وقتی اینطور میشه باید ریست کنم و دیگه تصویر نمیده توجه کنید من باید هدسینک رو جدا کنم سیستم رو با گرافیک بدون هدسینگ راه اندازی کنم ک تصویر نمیده و باید سیستم رو خاموش کنم هد سینگ رو وصل کنم و تصویر بدون مشکل بگیرم یعنی هر وقت به مشکل میخوره باید همچین پروسه ای رو طی کنم تا تصویر بگیرم
دلیل مشکل بهم ریختگی تصویر اینکه دما میره بالای 70 درجه
ممنون میشم راهنمایی کنید تعمییر کار خوبم سراغ نداشتم تو کرج ببرم پیشش به دونفری هم نشون دادم چیزی متوجه نشدن

NaVaZ

Registered User
لایک‌ها
272

و اما مشکل:

گرافیکم تصویرش بهم میریزه بعضی وقت ها تصویر در تصویر میشه بعضی وقت ها هم کل صفحه رنگی میشه رنگ قالبشم سبزه
وقتی اینطور میشه باید ریست کنم و دیگه تصویر نمیده توجه کنید من باید هدسینک رو جدا کنم سیستم رو با گرافیک بدون هدسینگ راه اندازی کنم ک تصویر نمیده و باید سیستم رو خاموش کنم هد سینگ رو وصل کنم و تصویر بدون مشکل بگیرم یعنی هر وقت به مشکل میخوره باید همچین پروسه ای رو طی کنم تا تصویر بگیرم
ممنون میشم راهنمایی کنید تعمییر کار خوبم سراغ نداشتم تو کرج ببرم پیشش به دونفری هم نشون دادم چیزی متوجه نشدن
سلام
من مشکل تقریبا مشابهی داشتم
مجتمع تجاری نور همون طبقه اول پرسیدم فکر کنم یک واحد رو معرفی کردن بردم دیگه نمی‌دونم و نمیشه هم دونست که هیت دادن یا ریبال کردن ولی فعلا یک ماه بیشتره که سرحاله و کار می‌کنه....
هزینه هم بین ۳۵۰ تا ۴۵۰ درنظر بگیرید....

Sent from my Mi Note 10 Lite using Tapatalk

مهراز

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
9
دوستان کسی راه حلی داره خوشحال میشم بشنوم

مهراز

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
9
سلام
من مشکل تقریبا مشابهی داشتم
مجتمع تجاری نور همون طبقه اول پرسیدم فکر کنم یک واحد رو معرفی کردن بردم دیگه نمی‌دونم و نمیشه هم دونست که هیت دادن یا ریبال کردن ولی فعلا یک ماه بیشتره که سرحاله و کار می‌کنه....
هزینه هم بین ۳۵۰ تا ۴۵۰ درنظر بگیرید....

Sent from my Mi Note 10 Lite using Tapatalk
عزیز مجتمع نور کجا هست؟ توی این تعطیلی بازار فعالیت دارن؟

AMD.POWER

مدیر بازنشسته
لایک‌ها
23,611

و اما مشکل:

مشکل GPU دارید و باید چیپ ریبال بشه و مجدد سولد بشه .

بالا