• پایان فعالیت بخشهای انجمن: امکان ایجاد موضوع یا نوشته جدید برای عموم کاربران غیرفعال شده است

مشکل عدم دریافت SMS های وب مانی با سیم کارت همراه اول

mahi58

مدیر بازنشسته
لایک‌ها
11,291
سلام.

من حساب وب مانی دارم و از برنامه اش هم استفاده می کنم. الان حدود یک هفته است که SMS هایی که از طرف وب مانی برای من میاد برای تایید و Confirmation کارهای مختلف سیستم با سیم کارت همراه اولم دریافت نمیشه، که متاسفانه این طور که شنیدم مشکل کلی هستش و خیلی ها این مساله رو دارند که اصلا از خارج از کشور اس ام اس دریافت نمی کنند! مثل این که اینها به دلایل عجیب و غریب هر چند وقت یک بار اس ام اس خارج رو می بندند، ولی دفعات قبل که همچین مشکلی بوده مدتش کم بوده و زود برطرف شده، اما این بار هر چی صبر می کنیم برطرف نمیشه و موندم چی کار کنم! فکر کنم بقیه اپراتورها هم غیر از همراه اول درست هستند و فقط همراه اول مشکل داره.

ظهر زنگ زدم به همراه اول یه دختر گوشی رو برداشت که چیز زیادی نمی دونست! وسط مکالمه هم به دلیل اتمام باتری صحبت ناتموم موند، ولی دیگه دوباره زنگ نزدم از بس جواب هاش بیخودی بود.

راه حلی داره این مشکل؟ جایی سراغ دارید آدم زنگ بزنه صحبت کنه؟ یا هر نوع راه حل دیگه ای...
sigh.gif

mahi58

مدیر بازنشسته
لایک‌ها
11,291
کسی که راه حلی نداد، ولی فقط من برای نسل های آینده بگم که بعد از یه مدت با ساپورت وب مانی تماس گرفتم و نمی دونم چه تغییری توی سیستم دادند که بهم در عرض چند ساعت جواب دادند که از این به بعد اس ام اس ها خواهد اومد واسه ات. واقعا هم از اون به بعد دیگه مشکلی نبود و به راحتی همه اس ام اس ها رو دریافت می کردم.

انگار مشکل 100 درصد هم از طرف همراه اول و ایران نیست...

parisrose22

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
2
سلام
ممنون میشم اقای مهدی بگید با کجا تماس گرفتید منم از دیشب اس ام واسم نمیاد ممنون از راهنماییتون

ariobarzan1

Registered User
لایک‌ها
180
یه حساب دیگه باز کن شماره ایرانسل بده
من هم همراه اولم بی خیالش شدم چون هیچ پیامکی نمی یاد همراه اول هم زیر بار نمیره الکی هم منتظر دریافت اس ام اس نباش
البته فکر کنم دفعه قبل حواسم نبودم همین حساب همراه اولی رو دادم اگه اشتباه نکنم چون ده ها بار این کار رو کردم ده ها کد وریفای برام ارسال شده بود پیامک ها پشت سر هم اومد و اوکی شد

mahi58

مدیر بازنشسته
لایک‌ها
11,291
سلام.

همون طور که بالا نوشتم با ساپورت وبمانی تماس گرفتم. هر سایتی قسمت Support (پشتیبانی) داره که وقتی براشون پیغام می فرستید مشکلی که دارید رو براتون بررسی و در صورت امکان حل می کنند. آدرس پشتیبانی وبمانی اینجاست که البته باید از قـــنــد شکن هم استفاده کنید:

کد:
http://support.wmtransfer.com/

بهشون بنویسید که سیم کارت IR-MCI کشور ایران رو دارید و اس ام اس ها نمی رسند.

سیم کارت من هم همراه اول هستش، که ساپورت به پیغام من جواب داد که از الان به بعد دیگه اس ام اس ها رو خواهی گرفت. بعد از اون هم بدون هیچ مشکلی اس ام اس ها رو گرفتم.

موفق باشید.

omid109

Registered User
لایک‌ها
37
منم شماره ایرانسل رو ثبت کردم ولی همون دو سه دفعه اول اسمس میومد الان دو روزه تعطیله علتش هرچیه مجهوله رومینگ یا نقصی در مرکز پیام اپراتورای ایران یا مشکل خود وب مانی چون باید برای ارسال اس ام اس مبلغی رو شارژ کنن شاید مشکلی هم نباشه و این به ترفند از طرف وب مانی برای تشخیص مالک سیمکارت باشه...
این متن رو با مترجم گوگل آماده کردم براشون فرستادم تا جوابش بیاد بهتون خبرشو میدم
Hello
My name is .........................
My WMID is .........................
My mobile number is ..............................
I don’t receive sms code when I want transfer money.
SIM operator IRANCELL my country. SMS that will be sent to the SIM card not reach me. So I can not confirm payment.
It’s exactly the same number I registered in webmoney system.
I wanted to disable confirm payment sms code but I couldn’t because again I should receive a sms code and enter it in the related field for entering to security section.
Thank you.
این هم به روسی
Меня зовут .........................
Мой WMID является .........................
Мой мобильный номер ..............................
Я не получаю смс код, когда я хочу передать деньги.
SIM-оператор Irancell моя страна. SMS, которые будут отправлены на карту SIM не до меня. Поэтому я не могу подтвердить платеж.
Это ровно столько же я зарегистрироваться в системе WebMoney.
Я хотел, чтобы отключить подтверждения оплаты смс код, но я не мог, потому что я снова должен получить код смс и введите его в соответствующем поле для ввода в разделе безопасности.
Спасибо.

omid109

Registered User
لایک‌ها
37
دوباره بهشون تیکت زدم که همچنان اس ام اس نمیرسه و ... خلاصه امروز درست شد فقط دیگه اس ام اس ها با کد 93+ میاد یعنی از افغانستان؟! وب مانی که توی روسیه هست لابد توی افغانستان هم پایگاه دارن!

kia_martan

Registered User
لایک‌ها
4,057
برای اونایی که مثل من مشکل داشتن بگم
اس ام اس برای من چن روزی نمیومد
پیغام دادم به پشتیبانی 2 ساعته جواب داد گفت گوشیتو ریست کن سیم کارتت رو بنداز تو گوشی دیگه و چن تا کار دیگه
انجام دادم بازم درست نشد بهشون گفتم همه کارا رو انجام درست نشد
باز در عرض 2 ساعت جواب داد برات از چندین خط متفاوت اس ام اس میدم هر کدوم که اومد شماره اش رو برگو برات همون رو تنظیم کنم که اس ام اس هات بیاد
2 دقیقه بعد از 6-7 تا خط مختلف با پیش شماره مختلف اس ام اس اومد منم شماره هارو دادم و چن دقیقه بعد مشکل حل شد

واقعا پشتیبانی عالی بود فک میکنم اگه این مشکل رو با یه سایت ایرانی پیدا میکردم باید قید پولمو میزدم!

بالا