• پایان فعالیت بخشهای انجمن: امکان ایجاد موضوع یا نوشته جدید برای عموم کاربران غیرفعال شده است

مشکل عدم نمایش عکسهای سایتم در سرچ image گوگل !

1406

Registered User
لایک‌ها
41
سلام.
کلیه مطالب سایتم توی جستجوی گوگل سرچ میشه و لینک اول هستم!

تمام مطالب هم دارای عکس هستند!

ولی اصلا عکسهام توی قسمت image گوگل نمیاد!

نمیدونم چرا. افزونه SEO Friendly Images هم نصب کردم ولی بعدش پست زدم بازم توی قسمت جستجوی عکس گوگل، عکس مطلبمو نمیاره !!!

چی کار کنم؟

mehdi.karami

Registered User
لایک‌ها
743
ادرس سایت ؟

nitiX

Registered User
لایک‌ها
134

1406

Registered User
لایک‌ها
41
بله شک ندارم. چون هم دستی alt و title به عکسهام میدم و هم با پلاگین. البته پلاگینو ولش کن پاکش کردم. دستی که میدم مطمئن تره . اما تیتر مطلب توی جستجوی وب گوگل میاد ! ولی عکس نمیاد.

حتی کل اون جمله خاص رو که توی alt و title به صورت دستی وارد کردم، مثلا "عکس جدید و زیبای دماغ فلانی" ، عین این عبارتو با دابل کوتیشین "عکس جدید و زیبای دماغ فلانی" توی image گوگل سرچ میکنم ولی انگار نه انگار!

اصلا گوگل نمی بینه عکسامو!

فقط ورودی از وب میده. ورودی از عکس نمیده

rezashirazim

Registered User
لایک‌ها
161
فایل robots.txt رو چک کن ببین فولدر عکس ها رو غیرمجاز نکردی برای گوگل؟ از طرف دیگه میتونی یک نقشه برای عکس های سایتت ایجاد کنی و اون را در وبمسترتولز به گوگل معرفی کنی تا عکس ها رو ایندکس بکنه. نقشه سایت برای عکس فرمتش فرق داره و باید طبق استاندارد گوگل ایجادش بکنی.

1406

Registered User
لایک‌ها
41
این فایل روبوت منه :

User-agent: *
Disallow: /wp-admin/
Disallow: /wp-includes/

Sitemap: http://site.com/sitemap.xml.gz

در مورد ساختن سایت مپ برای عکسهام تاحالا تست نکردم. به نظرتون مفید هست برای ورودی گرفتن از گوگل؟

اگه میشه بگید از کجا استارت بزنم بسازم. توی وب مستر گوگلم نمیدونم کجاشه

rezashirazim

Registered User
لایک‌ها
161
این فایل روبوت منه :

User-agent: *
Disallow: /wp-admin/
Disallow: /wp-includes/

Sitemap: http://site.com/sitemap.xml.gz

در مورد ساختن سایت مپ برای عکسهام تاحالا تست نکردم. به نظرتون مفید هست برای ورودی گرفتن از گوگل؟

اگه میشه بگید از کجا استارت بزنم بسازم. توی وب مستر گوگلم نمیدونم کجاشه

آدرس سایتتون چی هست؟

برای اینکه فرمت نقشه سایت برای عکس رو ببینید میتوانید در گوگل سرچ کنید تا فرمت نمونه رو ببنید و بایت خروجی سایت مپ شما دقیقا طبق همان فرمت باشه. برای وردپرس مطمئن نیستم که پلاگین هست یا نه اما قاعدتا باید وجود داشته باشه.

1406

Registered User
لایک‌ها
41
آدرس سایتتون چی هست؟

برای اینکه فرمت نقشه سایت برای عکس رو ببینید میتوانید در گوگل سرچ کنید تا فرمت نمونه رو ببنید و بایت خروجی سایت مپ شما دقیقا طبق همان فرمت باشه. برای وردپرس مطمئن نیستم که پلاگین هست یا نه اما قاعدتا باید وجود داشته باشه.

پخ شد ............

بالا