• پایان فعالیت بخشهای انجمن: امکان ایجاد موضوع یا نوشته جدید برای عموم کاربران غیرفعال شده است

مشکل فارسی نویسی در فتوشاپ

مهندس شیمی

Registered User
لایک‌ها
6
در فتوشاپ وقتی فارسی تایپ میکنم حروف بصورت زیر نمایش داده میشه . چطور بایستی حلش کنم؟

م ث ل ن ا ی ن ش ک ل ی ن ش و ن داده میشه البته از انتها به ابتدا

farpar88

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
0
شما باین نسخه فتو شاپب ME رو نصب کنید تا مشکل برطرف بشه ...

از هر ورژنی که استفاده میکنید ، نسخه ME رو تهیه بفرمایید

مهندس شیمی

Registered User
لایک‌ها
6
لینک دانلود برای آخرین ورژن بهمراه کرکش رو سراغ ندارین!؟

داش علی

کاربر فعال گرافیک
کاربر فعال
لایک‌ها
942
این بهترین نسخشه . از نظر من.

+کرک صحیح و سالم فتوشاپ 10 در این پست موجود هست که آپلود کردم میتونید دانلود کنید.

Last edited:

panizgraphic

Registered User
لایک‌ها
6
منم یه پرتابل me گرفتم اول فارسی درست می نوشت الآن همینطوری داغون می نویسه ! چی شد خدا میدونه :دی

GraphX

Registered User
لایک‌ها
7,756
دوست عزيز مشكل از فوتوشلپ ام اي نيست
از اين روش مي تونيد حلش كنيد:

ابتدا یک توضیح کوچک برای مبتدی‌ترها:

برای اینکه بتوانید در فتوشاپ، فارسی بنویسید باید از نسخه‌هایی از فتوشاپ استفاده کنید که مخصوص خاورمیانه است. این نسخه‌ها معمولاً با کلمه ME (مخفف Middle East به معنی خاورمیانه) در انتهای آن‌ها مشخص می‌شوند. اگر این نوع فتوشاپ را نصب کنید، بدون هیچ مشکلی می‌توانید در آن فارسی بنویسید.
(اگر این نسخه در دسترس شما نیست، برای فارسی نویسی باید از فارسی نویس مریم، IPT و ... استفاده کنید)

و اما یک مشکل که در جدیدترین نسخه از فتوشاپ یعنی CS4 وجود دارد، این است که با اینکه شما نسخه ME آن را نصب می‌کنید، اما باز هم هنگام تایپ فارسی، حروف از هم جدا نوشته می‌شوند. به نوشته زیر دقت کنید:

farsi_in_photoshop_cs4.gif

این مشکل یک راه حل ساده دارد:

1- می‌توانید از منوی Window، گزینه Paragraph را انتخاب کنید. یا اینکه:
- ابزار تایپ را انتخاب کنید.
- در نوار Options روی دکمه‌ای که در تصویر بالا مشخص شده کلیک کنید تا پنل Paragraph و Character و ... را ببینید.
- به تب Paragraph بروید.

2-مطابق تصویر زیر، روی دکمه کنار پنل پاراگراف کلیک کنید تا منویی باز شود. فقط کافی است از این منو دو گزینه Middle Eastern every-line Compoer و گزینه Right to Left فعال باشد! همین! فارسی تایپ کنید و لذت ببرید :)

farsi_in_photoshop_cs4_correction.gif

منبع

مهندس شیمی

Registered User
لایک‌ها
6
دوست عزيز مشكل از فوتوشلپ ام اي نيست
از اين روش مي تونيد حلش كنيد:

ابتدا یک توضیح کوچک برای مبتدی‌ترها:

برای اینکه بتوانید در فتوشاپ، فارسی بنویسید باید از نسخه‌هایی از فتوشاپ استفاده کنید که مخصوص خاورمیانه است. این نسخه‌ها معمولاً با کلمه ME (مخفف Middle East به معنی خاورمیانه) در انتهای آن‌ها مشخص می‌شوند. اگر این نوع فتوشاپ را نصب کنید، بدون هیچ مشکلی می‌توانید در آن فارسی بنویسید.
(اگر این نسخه در دسترس شما نیست، برای فارسی نویسی باید از فارسی نویس مریم، IPT و ... استفاده کنید)

و اما یک مشکل که در جدیدترین نسخه از فتوشاپ یعنی CS4 وجود دارد، این است که با اینکه شما نسخه ME آن را نصب می‌کنید، اما باز هم هنگام تایپ فارسی، حروف از هم جدا نوشته می‌شوند. به نوشته زیر دقت کنید:

farsi_in_photoshop_cs4.gif

این مشکل یک راه حل ساده دارد:

1- می‌توانید از منوی Window، گزینه Paragraph را انتخاب کنید. یا اینکه:
- ابزار تایپ را انتخاب کنید.
- در نوار Options روی دکمه‌ای که در تصویر بالا مشخص شده کلیک کنید تا پنل Paragraph و Character و ... را ببینید.
- به تب Paragraph بروید.

2-مطابق تصویر زیر، روی دکمه کنار پنل پاراگراف کلیک کنید تا منویی باز شود. فقط کافی است از این منو دو گزینه Middle Eastern every-line Compoer و گزینه Right to Left فعال باشد! همین! فارسی تایپ کنید و لذت ببرید :)

farsi_in_photoshop_cs4_correction.gif

منبع

فارسی نویس مریم رو هم گرفتم اما باز مشکل دار مینویسه

داش علی

کاربر فعال گرافیک
کاربر فعال
لایک‌ها
942
بیا فدات شم.
آپلود کردم از رو پی سی خودم.
راهنما هم داره.
امیدوارم حالشو ببری:rolleyes:
بابت خرابی اونم روی صاحب پی سی دانلود سیاه:blush:شرمنده

فایل های ضمیمه

• active and Help.rar
    396.7 KB · نمایش ها: 11

sprint3r

Registered User
لایک‌ها
0
برو در مغازه 2تومن بخر دیگه 500 دلار که نباید بدی...می تونی تو ورد بنویسی screenshot بگیری بیاری تو فتوشاپ...

مهندس شیمی

Registered User
لایک‌ها
6
خرید روش مناسبی هستش اما جدیدا هر سی دی رو که می خریم مشکل دار هست واسه همین ترجیح دادم از یه جای مطمئن تر اون رو تهیه کنم

بالا