• پایان فعالیت بخشهای انجمن: امکان ایجاد موضوع یا نوشته جدید برای عموم کاربران غیرفعال شده است

مشکل فوری ( خواهشا جواب بدین اگه میدونید )

saeidfff

Registered User
لایک‌ها
35
سلام
دوستان من قالبم این ارور رو میده و نمیشه توی پنل ورپرس کاری کرد

Warning: Cannot modify header information - headers already sent by (output started at /home/gahar/public_html/wp-content/themes/sahifa.v2/panel/mpanel-ui.php:5181) in /home/gahar/public_html/wp-admin/post.phpon line 235

Warning: Cannot modify header information - headers already sent by (output started at /home/gahar/public_html/wp-content/themes/sahifa.v2/panel/mpanel-ui.php:5181) in /home/gahar/public_html/wp-includes/pluggable.php on line 1121

چیکارش کنم؟

ضمنا لاین 235 این کد هست <?php endif; ?>
و لاین 1121

header("Location: $location", true, $status);

ahangha89

Registered User
لایک‌ها
399
صحیفه رو از سایت دیگه ای بگیرید و نصب کنید ببینید همین مشکل رو دارید؟ ضمن اینکه افزونه هاتون رو از داخل هاست تغییر اسم بدید تا غیر فعال بشن ببینید مشکل از افزونه هاست یا خیر

morteza369

Registered User
لایک‌ها
44
دقیقا یاد ندارم این مشکل رو چجوری حل کردم.اما مشکل شما به این بر میگرده یکی از فایل های php که گفتید رو با ویرایشگر غیراستانداردی مثل notepad ویرایش کردید و به صورت utf-8 ذخیره کردید.
باید با نرم افزار notepad++ باز کنید فایل رو و از قسمت encoding گزینه encoding utf-8 without bom رو انتخاب کنید و فایل رو ذخیره کنید.اگر گوگل کنید هم به نتایج زیادی دست خواهید یافت.
همچنین اگر اصل فایل رو دارید رو جایگزین کنید هم درست میشه.
----------------------
منظور از فایل های php:
pluggable.php
mpanel-ui.php
post.php

بالا