• پایان فعالیت بخشهای انجمن: امکان ایجاد موضوع یا نوشته جدید برای عموم کاربران غیرفعال شده است

مشکل فیش آداپتور لپ تاپ

jividijuvent

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
0
سلام،فیشی که از آداپتور وصل میشه به لپتاپ خراب شده،تو بازار هم گشیتم،فیش جداش رو پیدا نکردم ،سیم کامل رو گرفتم،حالا میخوام سیم هارو به هم پیوند بزنم :D فقط موندم از قبل از اون آجر تغذیه قطع کنم،یا بعدش ،کار اون چیه دقیقا ؟

AMD.POWER

مدیر بازنشسته
لایک‌ها
23,611
آداپتور رو بتوني باز كني ... كار تميز تر در مياد.نشد از وسط بهم وصل كنيد . روش رو با وارنيش سياه بپوشون .

jividijuvent

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
0
خودمم میخواستم همین کارو بکنم،ولی چون آداپتورش پرسی هست،گفتن میشکونیمش،بعد با چسب میچسبونیم !:wacko:
یعنی میگی از قبل از اون آجر تغذیه جدا کنم و آجر جدیده رو بذارم ؟ آره وارنیش هم خریدم

AMD.POWER

مدیر بازنشسته
لایک‌ها
23,611
اگر وار نيش داري از همون با دقت وصل كن . سيم هارا خوب لحيم كن .بعد روشو وارنيش بكش

یا صاحب الزمان

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
0
سلام خیلی ممنون از سایتتون و از راهنمایی های خوبتون، خواهش میکنم پاسخ منم زود بدین خیلی نگرا لپ تابمم
حدود 1 ماهه که لپ تابم به سختی شارژ میشه اولا مشکلش حاد نبود اما یه یک هفته ای میشه مشکلش بدتر شده
شارژر و که به لپ تاب میزنم باید فیش شارژر و کلی تکان بدم تا شارژ شه حالا نمیدونم مشکل از سوکت یا از فیش لپ تاب اما چون قبلا روی لپ تاب دوستام امتحان کردم حدس میزنم از فیش باشه
سوالم از شما اینکه فیش شارژر و نمیشه گیر آورد یعنی به خاطر یه فیش باید کل شارژر و عوض کرد یا سیم و با جعبه تقسیم عوض کنیم
و اینکه من یه ماهه با همین شیوه یعنی تکان دادن شارژر شارژ میکنم مشکلی برای مادر بورد یا قسمت های دیگه لپ تاب ایجاد نمیکنه آخه جدیدا ویندوزم با فلاکت بالا میاد میتونه از این مشکل باشه

AMD.POWER

مدیر بازنشسته
لایک‌ها
23,611
سلام خیلی ممنون از سایتتون و از راهنمایی های خوبتون، خواهش میکنم پاسخ منم زود بدین خیلی نگرا لپ تابمم
حدود 1 ماهه که لپ تابم به سختی شارژ میشه اولا مشکلش حاد نبود اما یه یک هفته ای میشه مشکلش بدتر شده
شارژر و که به لپ تاب میزنم باید فیش شارژر و کلی تکان بدم تا شارژ شه حالا نمیدونم مشکل از سوکت یا از فیش لپ تاب اما چون قبلا روی لپ تاب دوستام امتحان کردم حدس میزنم از فیش باشه
سوالم از شما اینکه فیش شارژر و نمیشه گیر آورد یعنی به خاطر یه فیش باید کل شارژر و عوض کرد یا سیم و با جعبه تقسیم عوض کنیم
و اینکه من یه ماهه با همین شیوه یعنی تکان دادن شارژر شارژ میکنم مشکلی برای مادر بورد یا قسمت های دیگه لپ تاب ایجاد نمیکنه آخه جدیدا ویندوزم با فلاکت بالا میاد میتونه از این مشکل باشه
شما ابتدا با ولت متر خروجی شارژر رو بگیرید . فیش شارژر هم طبقه زیر هم کف پاساژ امجد تهران موجوده .

mohamad elx

Registered User
لایک‌ها
2,808
در تایید فرمایش امید جان تشریف ببرید پاساژ امجد خوراک این جور چیز ها هست
جاهایی که دوربین های مدار بسته هم میفروشن هم ممکنه داشته باشن .
سیم کاملش هم 8 تومنه که تمیز تر در میاد فقط باید فنی باشید بتونید بدون اسیب اداپتور رو باز کنید .

بالا