• پایان فعالیت بخشهای انجمن: امکان ایجاد موضوع یا نوشته جدید برای عموم کاربران غیرفعال شده است

مشکل قطع شدن مداوم وایرلس

persianlicence

Registered User
لایک‌ها
105
سلام .
دوستان من لپتاپ لنوو z510 دارم و مشکلم قطع شدن اینترنت وایرلسم هست در روزها و تایمهای مختلف.تنها راه اتصال دوباره هم disable , enable کردن کارت شبکه هست و به صورت اوتوماتیک دوباره وصل نمیشه یعنی خودش
انواع درایوها هم چک کردم اما جواب نگرفتم . کارهایی که انجام دادم :

Intel(R) Wireless-N 7260
17.13.12.1 (version 16 also Has this Problem)
Transmit Power : 5
Power Management : Off

i Tested some advices In this Froum :

Lenovo Drivers For windows 8.1 - z510
unistalling Lenovo Energy Manager : Worked just for 2 days
lenovo Soution
Changing Windows
Disabling Bluetooth ( Turning Off)
Changing Dns

None of them solves the problem.(They just Worked for A day Or two )

سوالی که دارم :
راه حلی برای حل این مشکل دارید ؟
گارانتی من سازگار هست طبق جستجو تو نت این کارت شبکه اینتل کلا مشکل زیاد داره امکان این هست کلا کارت شبکه ی دیگه ای جایگزین کنند ؟ یا نه باید یا همین مدل باشه دوباره؟

AMD.POWER

مدیر بازنشسته
لایک‌ها
23,611
سلام .
دوستان من لپتاپ لنوو z510 دارم و مشکلم قطع شدن اینترنت وایرلسم هست در روزها و تایمهای مختلف.تنها راه اتصال دوباره هم disable , enable کردن کارت شبکه هست و به صورت اوتوماتیک دوباره وصل نمیشه یعنی خودش

Intel(R) Wireless-N 7260

lenovo Soution
Changing Windows
Changing Dns

سوالی که دارم :
گارانتی من سازگار هست طبق جستجو تو نت این کارت شبکه اینتل کلا مشکل زیاد داره امکان این هست کلا کارت شبکه ی دیگه ای جایگزین کنند ؟ یا نه باید یا همین مدل باشه دوباره؟
بله این مشکل در این سری وجود دارد باید بفرستید گارانتی تا ماجول وایرلس تعویض بشه .

reza76622201

کاربر حرفه ای سخت افزار
لایک‌ها
3,630
سلام .

Intel(R) Wireless-N 7260

lenovo Soution
Changing Windows
Changing Dns

سوالی که دارم :
سلام. بنده هم دقیقا همین مشکل رو با لپ تاپ Asus داشتم. درایوره جدید کارت Wifi ش رو دانلود نصب کنید. اگر مثل من مشکلتون حل نشد ایراد سخت افزاریه و کارت شبکه Wifi شما ایراد داره که مثل من باید بدید مرکز گارانتی(لپ تاپ بنده هم گارانتی سازگار بود) تا براتون تعویضش کنند.

persianlicence

Registered User
لایک‌ها
105
سلام. بنده هم دقیقا همین مشکل رو با لپ تاپ Asus داشتم. درایوره جدید کارت Wifi ش رو دانلود نصب کنید. اگر مثل من مشکلتون حل نشد ایراد سخت افزاریه و کارت شبکه Wifi شما ایراد داره که مثل من باید بدید مرکز گارانتی(لپ تاپ بنده هم گارانتی سازگار بود) تا براتون تعویضش کنند.

عزیز همین سری اینتل بود یا نه؟
بله انواع درایوهای لنوو و اینتل رو امتحان کردم اما فقط تا یکی دو روز کار میکنن همین الان که پست میزارم 3-4 بار قطع شد اینترنت
سری دیگه ای از کارت شبکه رو سازکار قرار داد براتون یعنی و اینکه جزو گارانتی حساب میشه دیگه ؟

persianlicence

Registered User
لایک‌ها
105
بایوس لپتاپ هم قبل از بردن به گارانتی اپدیت کنید .

یک بار دیگه هم سازگار بردم این لپتاب رو مشکلش این بود که به طور رندوم یک دفعه ای خاموش میشد لپ تاپ که بعد تعمیر گفتن مادربورد کلا تعمیر شده ! و بایوس هم آپدیت کرده بودن گویا

AMD.POWER

مدیر بازنشسته
لایک‌ها
23,611
چک کنید
یک بار دیگه هم سازگار بردم این لپتاب رو مشکلش این بود که به طور رندوم یک دفعه ای خاموش میشد لپ تاپ که بعد تعمیر گفتن مادربورد کلا تعمیر شده ! و بایوس هم آپدیت کرده بودن گویا
ببینید بایوس جدید اومده یا نه . البته اگر برد رو تعمیر کرده باشند بهتره بفرستید گارانتی .

reza76622201

کاربر حرفه ای سخت افزار
لایک‌ها
3,630
عزیز همین سری اینتل بود یا نه؟
بله انواع درایوهای لنوو و اینتل رو امتحان کردم اما فقط تا یکی دو روز کار میکنن همین الان که پست میزارم 3-4 بار قطع شد اینترنت
سری دیگه ای از کارت شبکه رو سازکار قرار داد براتون یعنی و اینکه جزو گارانتی حساب میشه دیگه ؟
آره عزیز. اینتل بود. شما ببرید گارانتی ردیفش می کنن براتون.

persianlicence

Registered User
لایک‌ها
105
آره عزیز. اینتل بود. شما ببرید گارانتی ردیفش می کنن براتون.

عزیز بردم سازگار همین الان زنگ زد میگه ما لپ تاپ رو که روشن کردیم اصلا به هیچ وایرلسی وصل نمیشد بعد بررسی فهمیدیم که مشکل از آنتی ویروس کسپر شماس که وقتی قطع کردیم اوکی شد ( کسپرم اورجیناله ) منم گفتم من هر چی گشتم تو اینترنت حتی در فروم اینتل گفته بودن سری 7260 اینتل مشکل زیاد داره گفت به هیچ وجه !! آخر قبول کرد کلا یه کارت شبکه دیگه بزاره ( مدلشم گفت اما یادم نیست چی بود اما این سری اینتل دیگه نبود ) سوالم اینه الان واقعا مشکل حالا از این سری اینتل هست لپ تاپ من ؟ چون من فکر نمیکنم کسپر مشکلی ایجاد کنه آخه و قطع و وصلی سر کسپر باشه
نظر دوستان چیه بزارم عوض کنه ؟
intel 7260 wifi issues رو تو نت میزنم کلی تاپیک میاد
میخوام بدونم چون اینا راضی نبودن که تعویض بشه نیارم خونه باز مشکلی داشته باشه و بگن خودتون گفتید عوض شه

reza76622201

کاربر حرفه ای سخت افزار
لایک‌ها
3,630
عزیز بردم سازگار همین الان زنگ زد میگه ما لپ تاپ رو که روشن کردیم اصلا به هیچ وایرلسی وصل نمیشد بعد بررسی فهمیدیم که مشکل از آنتی ویروس کسپر شماس که وقتی قطع کردیم اوکی شد ( کسپرم اورجیناله ) منم گفتم من هر چی گشتم تو اینترنت حتی در فروم اینتل گفته بودن سری 7260 اینتل مشکل زیاد داره گفت به هیچ وجه !! آخر قبول کرد کلا یه کارت شبکه دیگه بزاره ( مدلشم گفت اما یادم نیست چی بود اما این سری اینتل دیگه نبود ) سوالم اینه الان واقعا مشکل حالا از این سری اینتل هست لپ تاپ من ؟ چون من فکر نمیکنم کسپر مشکلی ایجاد کنه آخه و قطع و وصلی سر کسپر باشه
نظر دوستان چیه بزارم عوض کنه ؟
intel 7260 wifi issues رو تو نت میزنم کلی تاپیک میاد
میخوام بدونم چون اینا راضی نبودن که تعویض بشه نیارم خونه باز مشکلی داشته باشه و بگن خودتون گفتید عوض شه
فکر میکنم گفت Broadcom قرار میدم
ممکنه تنظیمات Kaspersky باشه ولی منتابحال همچین موردی نداشتم. حالا که می خوان کارت Wifi رو عوض کنند دیگه مهم نیست. کارت شبکه بیسیم Broadcom خوبه. اما اینتل اصلی که روشه بهتره. به نظر من کوتاه نیاین و بخواین که همون اصلشو بزارن.

persianlicence

Registered User
لایک‌ها
105
@AMD.POWER
@reza76622201
بعد از کلی زیر بار نرفتن اون آفا آخر برام این مدل رو قرار داده :
Qualcomm Atheros AR9485WB-EG
فعلا قطع وصلی ندارم تا جند روز البته باس کار کنم تا مشخص شه اما چیزی که اول کار فهمیدم تو خونه اون مودمی که دورتر به لپتاپم قرار داره رو نهایت 2 خط میشناسه که اینتل 4 یا 5 خط از همون فاصله میشناختش
این مدل چجوریه دوستان ؟ اوکیه ؟
و اینکه تنظیماتش دیفالت باشه ؟
به ترتیب هر گزینه در عکس تنطیماتش اینه:
LONG AND SHORT
DISABLE: ADHOC
BUFFER : 256
60 : SCAN VALID
512 : TRANSMIT

VERSION DRIVER : 8/15/2013
10.0.0.263
که گویا آخرین ورژن هم هست !!

فایل های ضمیمه

• Untitled.png
    Untitled.png
    22.7 KB · نمایش ها: 4

reza76622201

کاربر حرفه ای سخت افزار
لایک‌ها
3,630
@AMD.POWER
@reza76622201
بعد از کلی زیر بار نرفتن اون آفا آخر برام این مدل رو قرار داده :
Qualcomm Atheros AR9485WB-EG
فعلا قطع وصلی ندارم تا جند روز البته باس کار کنم تا مشخص شه اما چیزی که اول کار فهمیدم تو خونه اون مودمی که دورتر به لپتاپم قرار داره رو نهایت 2 خط میشناسه که اینتل 4 یا 5 خط از همون فاصله میشناختش
این مدل چجوریه دوستان ؟ اوکیه ؟
و اینکه تنظیماتش دیفالت باشه ؟
به ترتیب هر گزینه در عکس تنطیماتش اینه:
LONG AND SHORT
DISABLE: ADHOC
BUFFER : 256
60 : SCAN VALID
512 : TRANSMIT

VERSION DRIVER : 8/15/2013
10.0.0.263
که گویا آخرین ورژن هم هست !!
اگر مشکلی ندارید به کارتون ادامه بدید و حساس نشید. دست به هیچ تنظیمی هم نزنید. اگر داره درست کار می کنه پس درایورش هم مشکلی نداره. اونم به نظر من کاریش نداشته باشید.

بالا