svb93
Registered User
- نوشتهها
- 432
- لایکها
- 138
سلام
چند روز پیش یک اخطار از نت افراز بهم ارسال شد که سایتتون بیش از اندازه تعیین شده از منابع سیستم استفاده می کنه :
The website is temporarily unable to service your request as it exceeded resource limit. Please try again later.
سایت جوملایی هست ورژن 2.5 و حداکثر 40 تا 50 نفر آنلاین هستن (متوسط 30 نفر) که قبلا هم همین طور بود
این سایت روی سرور قبلی مشکلی نداشت که نت افراز به خاطر تعمیر و افزایش سرعت سرور عوض کرد و بعد 2 هفته اخطار امد
ممنون میشم راهنمایی کنید چطور این مشکل حل کنم
چند روز پیش یک اخطار از نت افراز بهم ارسال شد که سایتتون بیش از اندازه تعیین شده از منابع سیستم استفاده می کنه :
از دیروز هم بعضی وقتها وقتی سایت باز می کنم این ارور میده و کلا سایت تا چند دقیقه باز نمیشه :با سلام خدمت شما
با توجه به بررسی های انجام شده برنامه وب سایت شما در هر بار اجرا سی پی یو سرور را به صورت قابل ملاحظه ای در گیر می کند.
Number of Requests: 42 Total Usage: 60.27783 Avarage: 1.4351864285714
همانطور که ملاحظه می کنید برنامه وب سایت شما در هر بار اجرا بیش از 1 ثانیه زمان سی پی یو را در گیر کرده است. این امر باعث بروز مشکل در بازدیدهای بالا می شود.
The website is temporarily unable to service your request as it exceeded resource limit. Please try again later.
سایت جوملایی هست ورژن 2.5 و حداکثر 40 تا 50 نفر آنلاین هستن (متوسط 30 نفر) که قبلا هم همین طور بود
این سایت روی سرور قبلی مشکلی نداشت که نت افراز به خاطر تعمیر و افزایش سرعت سرور عوض کرد و بعد 2 هفته اخطار امد
ممنون میشم راهنمایی کنید چطور این مشکل حل کنم
Last edited: