• پایان فعالیت بخشهای انجمن: امکان ایجاد موضوع یا نوشته جدید برای عموم کاربران غیرفعال شده است

مشکل مصرف زیاد جوملا از منابع سرور (نت افراز)

svb93

Registered User
لایک‌ها
138
سلام
چند روز پیش یک اخطار از نت افراز بهم ارسال شد که سایتتون بیش از اندازه تعیین شده از منابع سیستم استفاده می کنه :
با سلام خدمت شما
با توجه به بررسی های انجام شده برنامه وب سایت شما در هر بار اجرا سی پی یو سرور را به صورت قابل ملاحظه ای در گیر می کند.

Number of Requests: 42 Total Usage: 60.27783 Avarage: 1.4351864285714

همانطور که ملاحظه می کنید برنامه وب سایت شما در هر بار اجرا بیش از 1 ثانیه زمان سی پی یو را در گیر کرده است. این امر باعث بروز مشکل در بازدیدهای بالا می شود.
از دیروز هم بعضی وقتها وقتی سایت باز می کنم این ارور میده و کلا سایت تا چند دقیقه باز نمیشه :
The website is temporarily unable to service your request as it exceeded resource limit. Please try again later.

سایت جوملایی هست ورژن 2.5 و حداکثر 40 تا 50 نفر آنلاین هستن (متوسط 30 نفر) که قبلا هم همین طور بود
این سایت روی سرور قبلی مشکلی نداشت که نت افراز به خاطر تعمیر و افزایش سرعت سرور عوض کرد و بعد 2 هفته اخطار امد

ممنون میشم راهنمایی کنید چطور این مشکل حل کنم

Last edited:

HRP32

Registered User
لایک‌ها
709
جوملا که کلا خیلی سنگین هست ولی خب اون ها هم نباید دیگه اینقدرا هم گیر بدن افزونه ای چیزی فعال نکردید تو این مدت؟
ولی 50 نفر بازدید همزمان هم خب زیاد هست فکر کنم باید کم کم فکر vps یا هاست پربازدید باشید.

svb93

Registered User
لایک‌ها
138
چرا نصب کردم ولی بعدا پاک کردم حتی قالب هم عوض کردم درست نشد خود جوملا اپدیت کردم از 1.7 به 2.5 باز هم درست نشد
الان هم می خوام بگم بک اپ 20 روز پیش ریستور کنن که میگن احتمال این هم وجود داره که باز هم مشکل وجود داشته باشه ...

rezajaf

Registered User
لایک‌ها
23
با درود log موجود در هاست رو چک کنید اونجا بهتر مشخص هست برای بهینه سازی سایتتون بنده در خدمتم.

mnime

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
2
این مشکل واسه من زیاد پیش اومده بود. جوملا CMS خوبیه در صورتی که Plugin ها و Extension هایی که روش نصب می کنید به روز باشه، متاسفانه چون قیمت خیلی از این Extension ها بسیار بالاست، خیلی ها به نسخه های Null شده روی میارن. اینجاست که عدم هماهنگی نسخه Extension با جوملا یه سری مشکلات پیش میاره، که بزرگترینش اینه که مصرف منابع بالا میره، بعضی وقت ها با باز کردن 1 صفحه از سایت بیش از 30 عدد Entry Process اشغال میشه! این نکته هم در نظر بگیر که حتی بعضی از این Extension های Null شده داخلش بات و اسپم داره، حتی ممکنه اطلاعات سایت شما دزدیده بشه.
من تنها راهی که پیشنهاد می دم اینه که به یه نحوی از هاست های خارجی خرید کنید، مثل hosting24 که من ازش سرویس دارم. خیلی پیگیری کردم Error های سایتم رو ولی خودم باورم نمی شد که با تغییر به هاست خارجی به این راحتی مشکل برطرف شه! حتی داشتم کلا سایت رو پاک می کردم تا دوباره از نو بسازم! متاسفانه هاست های ایرانی هم قیمت های نامعقول میدن و هم سرویس بد. شما فرض کن از نت افراز سرویس طلایی داشته باشی، 50 گیگابایت فضا داری و یه سری چیزای نامحدود ولی مشکل محدودیت شدید منابع داری چون منابع رو بیش از حد تقسیم می کنن! هزینه سالیانه حدود 130 هزار تومن. من سایتم رو کلا از هاست ایرانی منتقل کردم به hosting24 همه چیز نامحدود حتی فضا، مشکل Error های سایتم که حل شد هیچ فقط یه کم گرون تر از نت افراز در اومد. سالی 47 دلار. تازه در مقایسه با سرویس طلایی نت افراز که نامحدود نیست! اصلا نه سرعت و نه هیچ مورد دیگه قابل مقایسه با هاست های ایرانی نیست (متاسفانه)، اون موقع من اسکریپت داشتم که فقط با php 5.4 به بالا کار می کرد، هاست های ایرانی هیچ کدوم php 5.4 پشتیبانی نمی کردن! تازه hosting24 شاید جزو هاستیگ های درجه 2 دنیا باشه، متاسفانه هاست های آمریکایی به ایران سرویس نمیدن.

svb93

Registered User
لایک‌ها
138
ممنون بابت اطلاعاتی که دادین
بله درسته دیگه خودتون حساب کنید برای من که در هر اجرا 1.5 ثانیه cpu مشغول میکردم اخطار دادند ...
خدا می دونه این هاست اشتراکی بین چند نفر تقسیم کردن

مشکل حل شد که مربوط به افزونه SeoBoss Renderer بود
کارش بولد کردن کلمات کلیدی متناسب با عنوان صفحه بود که 3روز مارو الاف کرد :/

بالا