مشکلات من با S200 !
گفتم این مشکلاتی که برام پيش اومده رو کامل مطرح کنم دوباره!
شايد جواب گرفتم ، يعنی لطفا اگر اگاه هستين توضيح بدين برام!
داستان از اینجا شروع شد که صدای دستگاه خراب [ قاطی ] شد! و در نهايت به این نتيجه رسيديم که بازر دستگاه به کلی خراب شده و 40.000 تومان ناقابل بايد براش بديم!
مشکلات و درخواستها :
1:من از کجا [ کدوم سايت ] اخرين فرموير يا به عبارتی رام رو برای آپگريد کردن درياف کنم !؟
2:من بعد از خرابی صدا اومدم Clear Storage کردم و هرچی بود و نبود پاک شد! بعدش دوباره عمليات هارد ريست رو هم صورت دادم ! ولی الان اصليترين نکته اینجاست که هر برنامه و بازی که میخوام نصب کنم [ و قاءدتا مموری کارت رو انتخاب میکنم ] میگه : Setup Cannot Be Installed ولی اگر روی مموری دستگاه يا به عبارتی Device نصب کنم مشکلی نمیگيره و نصب میکنه ! اگر چيزی در این باره میدونيد لطفا به من بگين
3: من هارد ريست هم کردم به کل مموری رو خالی از برنامه/بازی کردم و حتی در ليست Add/Remove هم هيچ برنامه/بازی وجود نداره ! ولی گويا هنوز از پايه پاک نشدند اول اینکه کسی میدونه چجوری از ريشه [ ساقه/پايه/تنه! ] میشه پاک کرد !؟ چون داشتم امتحان میکردم برای نصب يک برنامه که ديدم خودش اول UnInstall کرد يعنی به این معنی که هنوز روی دستگاه موجود هست این برنامه حالا میخواستم راه حلی بهم معرفی کنين
4: زنگ برای Sms نمیتونم تنظيم کنم به Settings ==> Sound & Notifications هم میرم ولی قسمتی برای تنظيم زنگ برای Sms موجود نيست !
5: بازر دستگاه گويا سوخته ايا این شامل گارانتی [ آکسون ] میشه !؟ البته میدونم نمیشه !!
از FrankenStein و X_Farhad عزيز کمال تشکر رو دارم که در چند مرحله من رو همراهی کردند
اميدوارم بتونم جبران کنم
بالاخره این اولين باريه که PPC دارم استفاده میکنم
در پايان کمال تشکر رو دارم و اگر مورد 2 رو برام توضيح بدين ممنون میشم
با تشکر