• پایان فعالیت بخشهای انجمن: امکان ایجاد موضوع یا نوشته جدید برای عموم کاربران غیرفعال شده است

مشکل من و افزونه سئو وردپرس

farshid14

Registered User
لایک‌ها
110
من تا حالا فقط از all in one seo تو سایتهام استفاده میکردم . چون دیدم از نظر خیلی ها افزونه سئو وردپرس بهترین افزونه سئو هست گفتم برای سایت تازه تاسیسم از این افزونه به جای all in one استفاده کنم .
خب من تو این سایت کلا دو تا مطلب ارسال کردم . اولی با all in one که حدودا 6 ، 7 ساعت بعد ایندکس شد و دومی با سئو وردپرس که با گذشت یک روز هنوز ایندکس نشده ! همه چراغها هم سبز شده و مشکلی در این خصوص نیست .
چرا با وجود این همه تعریف از سئو وردپرس نتیجه ها اینقدر با هم تفاوت داره ؟؟؟
مشکل دیگه این افزونه از نظر من ، قبول نکردن افزونه نوشته جایگزین در عکس هست که حتما باید به صورت دستی وارد بشه و اگه افزونه ای این کار رو انجام بده چراغش سبز نمیشه .
و مشکل دیگه زشت شدن مطلب ! چون به خاطر سبز شدن چراغ The keyword density is 0%, which is a bit low, the keyword was found 0 times بی خودی باید به تعداد زیاد کلید واژه کانونی رو داخل متن بیاریم :general210: .
نظر شما در مورد این افزونه چیه ؟ واقعا نسبت به all in one seo ارجحیت داره ؟

farsvideo

Registered User
لایک‌ها
148
سلام
من هم از همین افزونه استفاده میکنم. این افزونه را به جای معجزه گر یک راهنما ببین. چراغ های روشن نشون میده که شما صحیح کار کردی.
در خصوص انتخاب ات سایت پاپ موزیک هم با رتبه 82 فعلی کشور از افزونه yoast استفاده میکنه پس بد نمیتونه باشه
در خصوص ایندکس شدن مطلب به پیشینه سایت شما هم بستگی داره و چند تا تکنیک که به افزونه مربوط نمیشه.
در خصوص چراغ اش هم باید بگم که به خاطر تایپ کردن فارس هست و در آخرین ورژن اش کل متن هم شامل کلمه کلیدی باشه از 0% تکون نمیخوره.
البته من با دیگر افزونه ها میانه خوبی ندارم شاید اونا بهتر باشن

بالا