• پایان فعالیت بخشهای انجمن: امکان ایجاد موضوع یا نوشته جدید برای عموم کاربران غیرفعال شده است

مشکل مهمی برای مالکیت دامین های من

aasemi

Registered User
لایک‌ها
112
سلام دوستان

مشکل جدی برای دامین من پیش اومده لطفا کمک کنید.

من 2 دامنه دارم . چند سال پیش برادرم که ترکیه بود برام از ریسلر کلاب پنل گرفت.بعد خودتون می دونید که resellerclub با ایران مشکل پیدا کرد و دیگه به ایرانی ها سرویس نداد.resellerclub به برادرم مکررا ایمیل میزنه که هر چه زودتر دامین هاتونو از ما بردارید ببرید جای دیگه برادرم متوجه نمیشه ... خودش میگه رفته به بخش اسپم های ایمیلم...اونا میفرستن به resello.hostcontrol-backoffice.com/.من مرداد 93 متوجه این مسیله شدم و خواستم 2 دامینمو جابجا کنم ولی به دلیل مشغله هایی که داشتم وقت نکردم اینکارو انجام بدم و چون تاریخ اعتبار دامین های من تا 2020 هست... گفتم سر فرصت این مشکل رو حل میکنم ...

علت اینکه الان یکهو یاد این مسیله افتادم اینه که سایتم بالا نمیاد و هاست میگه دامینم روی سرور اونا ست نیست... اصلا نمیدونم چکار کنم...

Last edited:

aasemi

Registered User
لایک‌ها
112
بعد از چند سال بیخیالی دامین الان یه سری به resello.hostcontrol-backoffice.com زدم متوجه شدم به اکانت اونا اکسس دارم و دارم چند تا دامینمو میبینم. ... فعلا مسیئله جابجایی دامنه ها مهم نیست مهم اینه چرا هاست میگه دامنه های من روی سرور اونا ست نیست... من الان میبینم که سته. از طرف دیگه وقتی who is رو نگاه میکنم نوشته یه تغییری امروز انجام شده ؟؟؟

aasemi

Registered User
لایک‌ها
112
هاستم میگه دامین من رفته به
realtimeregister.com
چطوری رفته اونجا منکه دارم دامین هامو تو resello.hostcontrol-backoffice.com میبینم ؟؟

cup

Registered User
لایک‌ها
111
اگر دامينت را مينوشتي بهتر بود
براي تست دامينت را روي يه هاست رايگان يا جاهاي ديگه ست كن اگر ست شد مشكل از هاستت هست.

behnam_2000

Registered User
لایک‌ها
2,016
تو پنل دامینت چی جلوی name server ها نوشته؟
همونی باید نوشته شده باشه که هاستینگ بهت داده
مثلا
ns1.hostgator.com
ns2.hostgator.com

aasemi

Registered User
لایک‌ها
112
ممنون از همه دوستان

تو پنل دامین نیم سرور خود سرور هست.سرور میگه اشکال از طرف اوناست و دارن مشکلو برطرف می کنن... ولی 2 روزه که رفع نشده و یه دامین به یه سایت بی خود فوروارد میشه و دامین دیگه باز نمیشه...می خوام بعدا هاستمو عوض کنم...

M+J

مدیر بازنشسته
لایک‌ها
4,011
بالا