• پایان فعالیت بخشهای انجمن: امکان ایجاد موضوع یا نوشته جدید برای عموم کاربران غیرفعال شده است

>>> مشکل نداشتن صدای خواننده و نداشتن صدای متن فیلم<<< یک نفر بیاد کمک<<<

وضعیت
موضوع بسته شده است.

TOPMovie

Registered User
لایک‌ها
113
سلام خدمت دوستان و اساتید
من از دیروز به یک مشکل برخوردم که تا حالا تو این چند سال که با کامپیوتر سروکار دارم بی سابقه بود
از دیروز نمی دونم چه اتفاقی افتاده که هر فرمت ویدئویی یا صوتی که باز می کنم مشکل صدا پیدا کرده مثلا برای فیلم ها صدای موسیقی و افکتهای صوتی پخش میشه ولی صدای متن فیلم یا همون صدای بازیگرا پخش نمیشه یا برای فایلهای موسیقی آهنگ پخش میشه ولی صدای خواننده پخش نمیشه
هر کارم که به ذهنم میرسید مثل آپدیت درایو کارت صدا - نصب آخرین ورژن نرم افزارهای K-lite و kmplayer -برگردوندن کلیه تنظیمات پلیرها به حالت defulte
اول فکر کردم شاید به خاطر کدک باشه برای همین به طور کامل از روی سیستم حذفش کردم ولی بازم با هر پلیری باز می کردم همون مشکلات رو داشت
حالا دوستان اگه راه حلی بلدن لطفا به منم بگن که مشکلم حل شه
ممنون

Last edited:

HoP

همکار بازنشسته
لایک‌ها
2,422
یه برنامه توی مجموعه ی K-Lite هست به نام CodecTweakTool...اگه K-Lite الان روی سیستم نیست این برنامه رو از این صفحه دانلود کن.حجم خیلی کمی داره
یا این صفحه:
شما اینو اجرا کن و برو قسمت Fixes.تیک 3گزینه ی اول رو بزن.بعد یه بار سیستم رو ریست کن.ببین نتیجه ای داره. یا نه.
//
اگه نتیجه نداد:
1 - تموم کدک پک هایی که نصب کردی رو پاک کن.ترجیحا با یه برنامه ی Uninstaller مثل این برنامه

2 - این برنامه رو دانلود کن و نصب کن:

3 - پلیر MPC-HC رو از اینجا دانلود کن:

پلیر رو اجرا کن و برو قسمت تنظیمات (کلید O رو بزن) و توی این بخش راست کلیک کن و همه رو Disable کن

sMd.png

حالا تست کن ببین چیزی پخش میشه یا نه.اگه جواب نداد یه بار دیگه برنامه ی CodecTweakTool رو اجرا کن و برو Fixes تیک هر 3گزینه ی اول رو بزن و OK کن.
حالا تست کن ببین نتیجه داد یا نه.

TOPMovie

Registered User
لایک‌ها
113
ممنون از راه حلتون ولی مشکلم حل نشد اگه تنظیمات خاصی داره لطفا بهم بگید
الان همه پلیرها همین مشکل دارند تا دیروز درست بود واقعا عجیبه تا حالا همچین مشکلی نداشتم چون بدون هیچ دلیل خاصی این طوری شده

TOPMovie

Registered User
لایک‌ها
113
با تشکر از شما دوست عزیز بابت راهنماییتون
راه اول استفاده از برنامه ی CodecTweakTool بود که جواب نداد یعنی هیچ تغییری ایجاد نشد همون مشکل همچنان داشتم
راه حل دومم امتحان کردم دقیقا طبق همون چیزی خودتون گفتید ولی اینم کارساز نبود
یک نکته ای رو هم بگم شاید تو دادن راه حل صحیح کمک کنه اینکه صداهای بلند یکم شنیده میشه مثل زمانی یک نفر داره بلند صحبت میکنه ولی صداهای پایین و معمولی تقریبا مثل صدای سوت یا صدای زوزه باد شنیده میشه حالا اینم گفتم شاید مفید باشه

HoP

همکار بازنشسته
لایک‌ها
2,422
مطمئنید تنظیمات صدای کامپیوتر دستکاری نشده؟؟
یه بار صدا رو از توی Device Manager حذف کنید (سیستم رو ریست کنید) و دوباره نصب کنید.
من فعلا چیزی غیر از این به ذهنم نمیرسه.
موفق باشید

TOPMovie

Registered User
لایک‌ها
113
بله مطمئنم
این کار قبلا کردم متاسفانه فایده ای نداشت
به هر حال ممنون
دوستان اگه کسی راه حل دیگه ای داره لطفا بگه

TOPMovie

Registered User
لایک‌ها
113
مطمئنید تنظیمات صدای کامپیوتر دستکاری نشده؟؟
یه بار صدا رو از توی Device Manager حذف کنید (سیستم رو ریست کنید) و دوباره نصب کنید.
من فعلا چیزی غیر از این به ذهنم نمیرسه.
موفق باشید
آقا من دو تا بازی نصب کردم صدای بازیایم همین مشکل فیلما رو داره پس احتمالا از درایو کارت صداست
برای همین درایو کارت صدا رو کامل پاک کردم دوباره از روی سی دی مادربورد نصب کردم ولی فایده ای نداشت مشکل حل نشد لطفا اگه شما راه حلی در این رابطه دارید به من بگید چون من کاملا گیج شدم هر کار می کنم هیچ فایده ای نداره

TOPMovie

Registered User
لایک‌ها
113
مشکلم حل شد
یکم با فیش بلندگو ور رفتم صدا درست شد بعضی وقتا مشکل دقیقا همون جاییه که بهش فکر نمی کنی

• Like
Reactions: HoP

amir1365

همکار بازنشسته
لایک‌ها
215
باید کدک جدید نصب کنید...

وضعیت
موضوع بسته شده است.
بالا