• پایان فعالیت بخشهای انجمن: امکان ایجاد موضوع یا نوشته جدید برای عموم کاربران غیرفعال شده است

مشکل نداشتن Right to Left در ASP.NET

Ali_Nob

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
2
با سلام
من با ASP.NET 2003 در محیط VB.NET شروع به برنامه نویسی کردم ولی یک مساله عجیب در اون وجود داره و آن اینکه خیلی از Object های اصلی و مهم اون مثلا TEXTBOX و ... Property جهت Right to Left و یا Alignment نداره !
بنابراین چطور می توان از آنها جهت تایپ فارسی استفاده کرد؟
با تشکر

hamid-cha

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
0
با سلام
---------- :)
گزینه TextAlign اینکار انجام میده

Ali_Nob

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
2
به نقل از hamid-cha :
با سلام

مشکل اینجاست که من همچین Property پیدا نمی کنم این مورد را شما دقیقا در چه زبانی و چه شیئی دیدید؟
در VB.NET همه این موارد هست در ASP.NET من پیدا نمی کنم.

mazoolagh

Registered User
لایک‌ها
7
میشه هر نوع property رو add کرد

Mehdi

مدیر بازنشسته
لایک‌ها
49
تو پروپرتی ها کنارشون یه بعلاوه هست ... دیدی اونو؟؟؟
باز کنش ... پروپرتیش زیاد میشه

H_R

مدیر بازنشسته
لایک‌ها
17
به نقل از hamid-cha :
با سلام

توی تک این کنترل ها بنویسید

کد:
DIR=RTL

زیرش رو خط قرمز میکشه ولی شما توجه نکنید ، در عمل درست کار میکنه !

Ali_Nob

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
2
به نقل از H_R :
توی تک این کنترل ها بنویسید

کد:
DIR=RTL

زیرش رو خط قرمز میکشه ولی شما توجه نکنید ، در عمل درست کار میکنه !

هرچند كه درست نمي دنم تگ كجاست ولي چه اتفاقي بايد با اين كار بيافته ؟

H_R

مدیر بازنشسته
لایک‌ها
17
به نقل از Ali_Nob :
هرچند كه درست نمي دنم تگ كجاست ولي چه اتفاقي بايد با اين كار بيافته ؟

راست به چپ میشه ، و میفهمه که با یه زبون راست به چپ مثل فارسی و عربی سرو کار داره ، تگ هاش هم توی view اه HTML اه دیگه . تگ نمیدونی چیه ؟:eek:

Ali_Nob

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
2
به نقل از H_R :
راست به چپ میشه ، و میفهمه که با یه زبون راست به چپ مثل فارسی و عربی سرو کار داره ، تگ هاش هم توی view اه HTML اه دیگه . تگ نمیدونی چیه ؟:eek:

ممنون
من در ASP 2005‌ چك كرده بودم و ديدم كه خودش به نام Direction جهت اين كار داشت ولي در 2003 دستوري كه گفتي كار ميكنه ولي عجيبه كه در همان اديتورش اين دستور رو خطا ميگيره ( با وجودي كه درست عمل ميكنه )
در ضمن من تازه دارم ASP كار ميكنم هرچند كه برنامه هاي windows-base بسيار زيادي نوشتم ولي َASP و خصوصا HTML رو باهاش سر و كاري نداشتم چون رشته من هم الكترونيكه و نه نرم افزار بنابراين اگه يه سوالي ميپرسم به حساب كم تجربگي بذاريد و خيلي لازم نيست عكس العمل هاي ناصواب نشون بديد !!!

H_R

مدیر بازنشسته
لایک‌ها
17
به نقل از Ali_Nob :
ممنون
من در ASP 2005‌ چك كرده بودم و ديدم كه خودش به نام Direction جهت اين كار داشت ولي در 2003 دستوري كه گفتي كار ميكنه ولي عجيبه كه در همان اديتورش اين دستور رو خطا ميگيره ( با وجودي كه درست عمل ميكنه )
در ضمن من تازه دارم ASP كار ميكنم هرچند كه برنامه هاي windows-base بسيار زيادي نوشتم ولي َASP و خصوصا HTML رو باهاش سر و كاري نداشتم چون رشته من هم الكترونيكه و نه نرم افزار بنابراين اگه يه سوالي ميپرسم به حساب كم تجربگي بذاريد و خيلي لازم نيست عكس العمل هاي ناصواب نشون بديد !!!

قربان ما مخلص شما هم هستیم ! مام از وقتی به دنیا اومدیم که نمیدونستیم تگ چیه ;) ولی خوب یه برنامه نویس وب حتما باید html رو کامل بدونه (کامل که میگم کلا همش 3 روز طول میکشه تا همه دستوراتش رو آدم یاد بگیره و حفظ بشه ) اگر بتونی توی نت پد یه صفحه html خوب طراحی کنی (دقیقا همونی که میخوای ) اونوقت میتونی بلقوه برنامه نویس وب خوبی هم بشی :happy:

خوب موفق باشی

Ali_Nob

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
2
به نقل از H_R :
قربان ما مخلص شما هم هستیم ! مام از وقتی به دنیا اومدیم که نمیدونستیم تگ چیه ;) ولی خوب یه برنامه نویس وب حتما باید html رو کامل بدونه (کامل که میگم کلا همش 3 روز طول میکشه تا همه دستوراتش رو آدم یاد بگیره و حفظ بشه ) اگر بتونی توی نت پد یه صفحه html خوب طراحی کنی (دقیقا همونی که میخوای ) اونوقت میتونی بلقوه برنامه نویس وب خوبی هم بشی :happy:

خوب موفق باشی

ممنون از راهنمايتون .
من ابتدا فكر مي كردم كه دانستن كد هاي VB.NET براي نوشتن برنامه هاي Web-base كافي باشه ولي الان متوجه شدم كه بايد Html رو هم دانست.

بالا