• پایان فعالیت بخشهای انجمن: امکان ایجاد موضوع یا نوشته جدید برای عموم کاربران غیرفعال شده است

مشکل نرفتن sms در نوکیا N70

Fantasio

Registered User
لایک‌ها
76
سلام
من یه نوکیا N70 دارم که نمی‌تونم باهاش sms بفرستم. نکته اینجاست که سیم‌کارتم رو می‌گذارم روی یه گوشی دیگه و sms می‌فرستم (نتیجه: سیم‌کارت مشکلی نداره.) و از طرفی سیم‌کارت دیگه‌ای رو می‌گذارم داخل نوکیا N70 و باز هم sms فرستاده می‌شه (گوشی هم مشکلی نداره):blink:
هیچ‌کاریش هم نتونستم بکنم، اونقدر که به فکر فروش گوشی افتادم. ممنون می‌شم راهنماییم کنید.

Fantasio

Registered User
لایک‌ها
76
سلام
من یه نوکیا N70 دارم که نمی‌تونم باهاش sms بفرستم. نکته اینجاست که سیم‌کارتم رو می‌گذارم روی یه گوشی دیگه و sms می‌فرستم (نتیجه: سیم‌کارت مشکلی نداره.) و از طرفی سیم‌کارت دیگه‌ای رو می‌گذارم داخل نوکیا N70 و باز هم sms فرستاده می‌شه (گوشی هم مشکلی نداره):blink:
هیچ‌کاریش هم نتونستم بکنم، اونقدر که به فکر فروش گوشی افتادم. ممنون می‌شم راهنماییم کنید.

دوستان کسی نظری نداره؟
تنها چیزی که به نظرم می‌رسه اینه که سیم‌کارت من جزو سیم‌کارت‌های قدیمی مخابراته، یه شش سالی هست که دارمش. می‌شه دلیلش این باشه؟

live for what?

مدیر بازنشسته
لایک‌ها
374
قبلآ میتونستی و الان نمیتونی؟! یا از اول مشکل داشتی؟!

خب من خودم این مشکل رو داشتم گاهی!
اما با خاموش و روشن کردن گوشی و درآوردن سیم کارت درست میشد!

یکی دیگه از دوستانم این مشکل رو داشت برد گوشیش رو این دفاتر امور مشترکین براش درست کردن!

البته دقیقآ نمیدونم مشکل چی بود و چی کار کردن که درست شد

Fantasio

Registered User
لایک‌ها
76
قبلآ میتونستی و الان نمیتونی؟! یا از اول مشکل داشتی؟!

خب من خودم این مشکل رو داشتم گاهی!
اما با خاموش و روشن کردن گوشی و درآوردن سیم کارت درست میشد!

یکی دیگه از دوستانم این مشکل رو داشت برد گوشیش رو این دفاتر امور مشترکین براش درست کردن!

البته دقیقآ نمیدونم مشکل چی بود و چی کار کردن که درست شد

این مشکل از اول بوده و هست!
ممنون.

Khepele Sibilo

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
16
شماره اي كه توو تنظيمات براي ارسال SMS ست شده رو يك چكي كنين، شايد تون دستكاري شده و نمي تونه بفرسته

Fantasio

Registered User
لایک‌ها
76
شماره اي كه توو تنظيمات براي ارسال SMS ست شده رو يك چكي كنين، شايد تون دستكاري شده و نمي تونه بفرسته

اتفاقا اونجا رو هم چک کردم.
حالا جالبه موقعی که تنظیمات ارسال sms رو پاک می‌کنم و یه سیم‌کارت دیگه ( از نوع MCI) داخل گوشی ‌می‌گذارم، خود به خود می‌آد تنظیمات رو انجام می‌ده و sms رو می‌فرسته. ولی وقتی سیم‌کارت خودم (TCI هست) رو داخل گوشی می‌گذارم، دیگه خود به خود تنظیمات رو انجام نمي‌ده و دستی باید براش تنظیمات و شماره ارسال تعریف کنم و sms رو هم نمی‌فرسته!
حالا نمی‌دونم این که سیم‌کارت TCI باشه یا MCI چه تفاوتی داره!

AmirSteve

Registered User
لایک‌ها
8
این مشکل از اول بوده و هست!
ممنون.

شما 6 ساله که اس ام اس نزدید ؟!!

مسیج سنترهارو چک کردید ببینید چطوره؟ کجای ایران هستید؟پیش شماره سیم کارتتون چیه و برای کدوم شهره؟

وقتی سیم کارت رو روی یه گوشی دیگه تست زدید و درست بوده یعنی مشکل از سیم کارت نیست.یه سیم کارت IR-TCI دیگه روی گوشیتون تست کردید ببینید جوابگو بوده ؟

بهتره سیم کارت رو ببرید امور مشترکین و تعویض کنید

Fantasio

Registered User
لایک‌ها
76
شما 6 ساله که اس ام اس نزدید ؟!!

مسیج سنترهارو چک کردید ببینید چطوره؟ کجای ایران هستید؟پیش شماره سیم کارتتون چیه و برای کدوم شهره؟

وقتی سیم کارت رو روی یه گوشی دیگه تست زدید و درست بوده یعنی مشکل از سیم کارت نیست.یه سیم کارت IR-TCI دیگه روی گوشیتون تست کردید ببینید جوابگو بوده ؟

بهتره سیم کارت رو ببرید امور مشترکین و تعویض کنید

:)
نه! من پدرم در اومده از بس پول sms به این مخابرات دزد (!) دادم!
N70 را تازه گرفتم، و کادو هست. برام سخته که به خاطر مشکل sms عوضش کنم. بله مسیج سنتر درسته. من یزد هستم و پیش شماره هم 0913 هست.
اِمم...بله! با یه سیم‌کارت TCI دیگه هم همین مشکل هست!
...
یعنی چی سیم‌کارت رو عوض کنم؟ هزینه‌اش چقدره؟
ممنون.

Flint Lockwood

مدیر بازنشسته
کاربر فعال
لایک‌ها
319
:)
نه! من پدرم در اومده از بس پول sms به این مخابرات دزد (!) دادم!
N70 را تازه گرفتم، و کادو هست. برام سخته که به خاطر مشکل sms عوضش کنم. بله مسیج سنتر درسته. من یزد هستم و پیش شماره هم 0913 هست.
اِمم...بله! با یه سیم‌کارت TCI دیگه هم همین مشکل هست!
...
یعنی چی سیم‌کارت رو عوض کنم؟ هزینه‌اش چقدره؟
ممنون.
7000 تومن از شما میگیرن این سیم رو می سوزونن یه سیم جدید بهتون میدن

Flint Lockwood

مدیر بازنشسته
کاربر فعال
لایک‌ها
319
ممنون از جوابتون. اگه اینکارو بکنم مشکل حل می‌شه؟
منم این مشکل رو با N70 داشتم . گوشی رو بردم امر مشترکین گفت یه سیم جدید بگیر ولی دیگه نرفتم دنبالش که سیم جدید بگیرم چون خط رو چند ماهی هست استفاده نمی کنم
احتمال زیاد درست میشه
شما گوشیت رو مستر ریسیت کردی؟ اگه این کار هم جواب نداد سیم رو بده بسوزونن یه جدید بگیر

Fantasio

Registered User
لایک‌ها
76
منم این مشکل رو با N70 داشتم . گوشی رو بردم امر مشترکین گفت یه سیم جدید بگیر ولی دیگه نرفتم دنبالش که سیم جدید بگیرم چون خط رو چند ماهی هست استفاده نمی کنم
احتمال زیاد درست میشه
شما گوشیت رو مستر ریسیت کردی؟ اگه این کار هم جواب نداد سیم رو بده بسوزونن یه جدید بگیر
بله مستر ریست هم کردم و درست نشده...
خب،‌ اگرچه سوزوندن سیم‌کارت یه کم ریسکش بالاست (حداقل 7000 تومان ضرر:D) ولی ظاهرا چاره‌ای نیست. امتحان می‌کنم...
ممنون.

Just Mohamad

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
15
منم n70 دارم، هر از گاهی اینجوری می شه. مسیج رو move to draft می کنم. بعد از draft می فرستم می ره. ولی ماله شما به نظرم اساسی تره، بهتره همین کاری رو بکنی که دوستان می گند....

Flint Lockwood

مدیر بازنشسته
کاربر فعال
لایک‌ها
319
بله مستر ریست هم کردم و درست نشده...
خب،‌ اگرچه سوزوندن سیم‌کارت یه کم ریسکش بالاست (حداقل 7000 تومان ضرر:D) ولی ظاهرا چاره‌ای نیست. امتحان می‌کنم...
ممنون.

خواهش میکنم . آره ریسکش بالاست :D

نتیجه گرفتی خبر بده :)
موفق باشی

Fantasio

Registered User
لایک‌ها
76
منم n70 دارم، هر از گاهی اینجوری می شه. مسیج رو move to draft می کنم. بعد از draft می فرستم می ره. ولی ماله شما به نظرم اساسی تره، بهتره همین کاری رو بکنی که دوستان می گند....

اوه! نه. مشکل من جدی‌تر از این‌ حرف‌ها ست...
ممنون از راهنماییت:)

Fantasio

Registered User
لایک‌ها
76
سلام
خب! من امروز صبح رفتم و سیم‌کارت رو عوض کردم. سیم‌کارت جدید دیگه TCI نیست و MCI هست. حدودا سه ساعت بعد از این که رفتم مخابرات و سیم‌کارت جدیدم رو گرفتم،‌ خطم وصل شد و sms هم فرستادم. دیگه مشکلی نیست:)
راستی؛ در مورد هزینه هم پرسیدم،‌ گفتند هزینه‌ای نداره! البته احتمالا پولش رو روی قبض ماه بعد خواهند آورد...
ممنون از همه دوستان که راهنمایی کردن:happy:

بالا