• پایان فعالیت بخشهای انجمن: امکان ایجاد موضوع یا نوشته جدید برای عموم کاربران غیرفعال شده است

مشکل نزدیک بودن عناصر کلیکی!

mehrana70

Registered User
لایک‌ها
26
از گوگل واسم اخطار اومده که نسخه موبایل وب سایتم دکمه ها و جاهای کلیک خورش زیادی نزدیک به همه و باید فاصلشون بیشتر بشه

نمیخوام واسه این مورد پول به طراح و ویرایشگر بدم اگر دوستان لطف کنن به صورت دقیق راهنمایی کنن تا خودم مشکلش رو حل کنم ممنون میشم

4cm6y.jpg

saeid700

همکار بازنشسته
لایک‌ها
5,283
مشکل تو نسخه موبایل سایتت رخ داده . ازقسمت ریسپانسیو مرورگر یا با گوشی چک کن عناصر رو اصلاح کن که باید حداقل یکم css بلد باشی . واگر نه که همه میخوان پول ندن.

mehrana70

Registered User
لایک‌ها
26
مشکل تو نسخه موبایل سایتت رخ داده . ازقسمت ریسپانسیو مرورگر یا با گوشی چک کن عناصر رو اصلاح کن که باید حداقل یکم css بلد باشی . واگر نه که همه میخوان پول ندن.

ممنون .قسمت مربوط به تنظیمات نسخه موبایل در کدوم بخش از قالب نوشته میشه؟

saeid700

همکار بازنشسته
لایک‌ها
5,283
ممنون .قسمت مربوط به تنظیمات نسخه موبایل در کدوم بخش از قالب نوشته میشه؟
اگه هیچ اطلاعاتی ندارین در این مورد متاسفانه نمیتونین انجام بدین .
نمیشه گفت کجاست باید دید . معمولا فایل style.css که تنظیمات نیست . همونطور که گفتم باید به css اشنایی داشته باشین.

mohsen_najafi78

Registered User
لایک‌ها
140
سلام
یه توضیح عامیانه !
برای بنده این مشکل زمانی پیش میاد که یه آدرس طولانی در صفحه وجود داشته باشه، با توجه به واکنشگرا بودن قالب، اگه یه آدرس طولانی در صفحه وجود داشته باشه، قالب طوری تغییر می کنه تا اون آدرس نمایش داده بشه ، در نتیجه فونت کوچک نمایش داده میشه و طبیعتا لینک ها هم نزدیک به هم میشن و کلیک کردن روی اون ها سخت میشه .

amir7310

همکار بازنشسته بازارچه
لایک‌ها
17,669
این مشکل خیلی خطرناکه و موجب میشه توی موبایل خیلی افت کنید
ارور موبایل فرندلی جدی بگیرید و سر کیسه رو شل کنید تا واستون درستش کنن

بالا