سلام دوستان خسته نباشید .
من چن روزی میشه که یه اکسپریا اس خریدم .
اما یه مشکلی دارم برای نصب بازی های دیتا دار
ولله من خیلی اموزش هایی که تو سرچ کردن بدست اوردم رو خوندم . و طبق مراحلی که گفته شده بود (همه یه جور بودن تقریبا) پیش رفتم
اما اصلا به نتیجه ای نرسیدم .
تو آموزش ها گفته شده که گوشیو رو حالت ایر پلین بذارم و وای فا رو روشن کنم در حالیکه نت قطعه ، بعد بازی رو نصب کنم و واردش بشم، بعد تو آموزش نوشته که بازی باید یه پیغام دانلود بده که با وای فا انتخاب کنی و بعد گزینه ی Later یا No رو بزنی و از بازی خارج شی
گفته شده با این کار بازی یه پوشه میسازه
بعد باید دیتای دانلود شده رو اکسترکت کرد و تو این آدرس ریخت:
Android/Data/ Esme bazi
خب ، تا اینجا تو همه ی آموزشا نوشته شده که اگه این مراحل طی بشه باید بازی اجرا بشه
اما متاسفانه برای من نه مراحل اونطوری که گفته شده میاد ( مثلا وقتی با ایرپلین و وای فای فعال وارد بازی میشم بازی ارور میده اصلا گزینه ای ازم نمیخواد که در حالت معمولی هم همینطوریه (بدون وای فا و ایرپلین ) ) و خیلی بازی روش امتحان کردم
متاسفانه همه و همه همین مشکلو دارن
در ضمن دیتای بازی ها رو هم متناسب با گوشی خودم دانلود کردم ( Adreno )
اما بازم همین مشکلو داره
ورژن آندروید گوشیم هم همون 2.3 خودشه
ورژن 32 گیگ
گفتم شاید لازم باشه اساتید بدونن
در ضمن من اینترنت رو گوشیم ندارم .
خب ، من منتظرم کمکم کنید . واقعا خیلی ناراحتم کرده این قضیه . هرکاریش میکنم نمیشه که نمیشه ...
ممنون میشم یه ذره واضح در حد سواد من توضیح بدید که بفهمم ...
من الان شدید دنبال این بازی ها هستم :
Asphalt 7 : Heat
GangStar Rio : City of Saints
Modern Combat 4 :Zero Hour
N.O.V.A 3
من چن روزی میشه که یه اکسپریا اس خریدم .
اما یه مشکلی دارم برای نصب بازی های دیتا دار
ولله من خیلی اموزش هایی که تو سرچ کردن بدست اوردم رو خوندم . و طبق مراحلی که گفته شده بود (همه یه جور بودن تقریبا) پیش رفتم
اما اصلا به نتیجه ای نرسیدم .
تو آموزش ها گفته شده که گوشیو رو حالت ایر پلین بذارم و وای فا رو روشن کنم در حالیکه نت قطعه ، بعد بازی رو نصب کنم و واردش بشم، بعد تو آموزش نوشته که بازی باید یه پیغام دانلود بده که با وای فا انتخاب کنی و بعد گزینه ی Later یا No رو بزنی و از بازی خارج شی
گفته شده با این کار بازی یه پوشه میسازه
بعد باید دیتای دانلود شده رو اکسترکت کرد و تو این آدرس ریخت:
Android/Data/ Esme bazi
خب ، تا اینجا تو همه ی آموزشا نوشته شده که اگه این مراحل طی بشه باید بازی اجرا بشه
اما متاسفانه برای من نه مراحل اونطوری که گفته شده میاد ( مثلا وقتی با ایرپلین و وای فای فعال وارد بازی میشم بازی ارور میده اصلا گزینه ای ازم نمیخواد که در حالت معمولی هم همینطوریه (بدون وای فا و ایرپلین ) ) و خیلی بازی روش امتحان کردم
متاسفانه همه و همه همین مشکلو دارن
در ضمن دیتای بازی ها رو هم متناسب با گوشی خودم دانلود کردم ( Adreno )
اما بازم همین مشکلو داره
ورژن آندروید گوشیم هم همون 2.3 خودشه
ورژن 32 گیگ
گفتم شاید لازم باشه اساتید بدونن
در ضمن من اینترنت رو گوشیم ندارم .
خب ، من منتظرم کمکم کنید . واقعا خیلی ناراحتم کرده این قضیه . هرکاریش میکنم نمیشه که نمیشه ...
ممنون میشم یه ذره واضح در حد سواد من توضیح بدید که بفهمم ...
من الان شدید دنبال این بازی ها هستم :
Asphalt 7 : Heat
GangStar Rio : City of Saints
Modern Combat 4 :Zero Hour
N.O.V.A 3