• پایان فعالیت بخشهای انجمن: امکان ایجاد موضوع یا نوشته جدید برای عموم کاربران غیرفعال شده است

مشکل نصب ویندوز 8 و xp در مادربردهای سری گیگابایت

k4v3h

Registered User
لایک‌ها
66
مادربرد گیگابایت z97- D3H موقعی که در بایوس میرم 3 گزینه داره که اولیش Other os که این برای سایر سیستم های عامل به غیر از ویندوز 8 هستش ولی برای نصب ویندوز 8 دو گزینه داره که در عکس های زیر میبینین winows 8 و winowd 8 WHQL تفاوت این دو گزینه در چی هستش؟ ویندوز 8.1 رو باید بر روی کدام یکی از این دو گزینه که برای 8 هستش انتخاب کنم تا بهترین کارایی رو داشته باشه؟ (من برای نصب ویندوز 8.1 از گزینه window 8 استفاده کردم)
مشکل دیگه موقع نصب ویندوز xp هستش که با اینکه نسخه Black Edition رو دارم و AHCI و Raid در داخل خود دی وی دی ساپورتش قرار داده و با همین نسخه xp در مادربرد قبلی با سری 8 اینتل راحت نصب شد ولی موقع نصب در مادربرد گیگابایت مدام ارور میده که یک فایل ویندوز کپی نشده و بعد از فرمت و کپی فایل موقعی که میخواد به نصب نهایی بره این ارور میاد و میگه دوباره سعی کنین این در حالیکه که درایو هارد رو برای نصب مطمئنا شناخته چون فرمت میکنه و کپی میکنه ولی این ارور رو نمیدونم چرا میده چون با همین دی وی دی رو مادبرد قبلی اینتل نصب شد! یعنی باید گزینه رو از بایوس از حالت AHCI به Raid قرار بدم ؟ چون الان بر روی AHCI هستش اینم اضافه کنم که ویندوز 8.1 بر روی سیستم نصب هستش و این ویندوز XP رو برای ویندوز دوم میخوام نصبش کنم

فایل های ضمیمه

• 140126100840.png
    140126100840.png
    302.3 KB · نمایش ها: 11
  • 140126100854.png
    140126100854.png
    301.2 KB · نمایش ها: 11

AMD.POWER

مدیر بازنشسته
لایک‌ها
23,611
ویندوزهای بلک ادیشن که میگید . درایور ahci نسخه های جدید چیپست اینتل رو ندارند . کلا درایورهای این سری برای ویندوز xp منتشر نشده و ناسازگاری بالا با xp دارند .

reza76622201

کاربر حرفه ای سخت افزار
لایک‌ها
3,630
مادربرد گیگابایت z97- D3H موقعی که در بایوس میرم 3 گزینه داره که اولیش Other os که این برای سایر سیستم های عامل به غیر از ویندوز 8 هستش ولی برای نصب ویندوز 8 دو گزینه داره که در عکس های زیر میبینین winows 8 و winowd 8 WHQL تفاوت این دو گزینه در چی هستش؟ ویندوز 8.1 رو باید بر روی کدام یکی از این دو گزینه که برای 8 هستش انتخاب کنم تا بهترین کارایی رو داشته باشه؟ (من برای نصب ویندوز 8.1 از گزینه window 8 استفاده کردم)
مشکل دیگه موقع نصب ویندوز xp هستش که با اینکه نسخه Black Edition رو دارم و AHCI و Raid در داخل خود دی وی دی ساپورتش قرار داده و با همین نسخه xp در مادربرد قبلی با سری 8 اینتل راحت نصب شد ولی موقع نصب در مادربرد گیگابایت مدام ارور میده که یک فایل ویندوز کپی نشده و بعد از فرمت و کپی فایل موقعی که میخواد به نصب نهایی بره این ارور میاد و میگه دوباره سعی کنین این در حالیکه که درایو هارد رو برای نصب مطمئنا شناخته چون فرمت میکنه و کپی میکنه ولی این ارور رو نمیدونم چرا میده چون با همین دی وی دی رو مادبرد قبلی اینتل نصب شد! یعنی باید گزینه رو از بایوس از حالت AHCI به Raid قرار بدم ؟ چون الان بر روی AHCI هستش اینم اضافه کنم که ویندوز 8.1 بر روی سیستم نصب هستش و این ویندوز XP رو برای ویندوز دوم میخوام نصبش کنم
سلام. درخصوص مشکل اولتوم این لینک رو مطالعه کنید:
http://www.eightforums.com/installa...ng-whql-bios-setting-gigabyte-mainboards.html

در خصوص مشکل دومتون همونطور که AMD.Power گفتند , دیگه از سری پردازنده های Haswell علنا پشتیبانی Windows XP قطع شده و دیگه مادربوردها پشتیبانی نمی کنن. پس اصلا در حالت عادی روی نصب ویندوز XP خساب نکنید. مگر اینکه با Virtual Machine این کار رو بکنید.

k4v3h

Registered User
لایک‌ها
66
ویندوزهای بلک ادیشن که میگید . درایور ahci نسخه های جدید چیپست اینتل رو ندارند . کلا درایورهای این سری برای ویندوز xp منتشر نشده و ناسازگاری بالا با xp دارند .
در خصوص مشکل دومتون همونطور که AMD.Power گفتند , دیگه از سری پردازنده های Haswell علنا پشتیبانی Windows XP قطع شده و دیگه مادربوردها پشتیبانی نمی کنن. پس اصلا در حالت عادی روی نصب ویندوز XP خساب نکنید. مگر اینکه با Virtual Machine این کار رو بکنید.
این ویندوز بلک ادیشن xp که استفاده کردم جدید هستش و برای تیر ماه امسال هستش و آپدیت شده هست روی مادربرد ایسوس h81 نصب شد ولی روی این مادبرد GIGABYTE نصب نشد مدام ارور عدم کپی شدن یه فایل ویندوز رو داد! جفتشم هاسول هستند پس مشکل کجاست ؟ عکس مشخصاتشونم میتونین ببنین
این ویندوز xp هستش که دارم

سلام. درخصوص مشکل اولتوم این لینک رو مطالعه کنید:
http://www.eightforums.com/installa...ng-whql-bios-setting-gigabyte-mainboards.html
خیلی ممنون بابت این لینک ولی قبلن اینو دیده بودم کل مطلبی که ازش دست گیرم شد این بود
"The "Windows 8 WHQL" Setting is only for Systemintegrators to run a full Microsoft WHQL test.
Please don´t use this for normal operation."

میخواستم بیشتر از این اگه کسی اطلاع از تفاوت هاش داره بگه در نهایت اینجا گفته که windows 8 whql رو برای استفاده نرمال انتخاب نکنین ولی خوب این گزینه چه کاربردی داره اگه گیگابایت قرارش داده باید کاربردی هم داشته باشه این رو میخواستم بدونم

فایل های ضمیمه

• Snapshot_2015-08-22_010701.jpg
    Snapshot_2015-08-22_010701.jpg
    27.7 KB · نمایش ها: 5
  • Snapshot_2015-08-22_010801.jpg
    Snapshot_2015-08-22_010801.jpg
    31.5 KB · نمایش ها: 5
Last edited:

AMD.POWER

مدیر بازنشسته
لایک‌ها
23,611
این ویندوز بلک ادیشن xp که استفاده کردم جدید هستش و برای خرداد ماه امسال هستش و آپدیت شده هست روی مادربرد ایسوس h81 نصب شد ولی روی این مادبرد GIGABYTE نصب نشد مدام ارور عدم کپی شدن یه فایل ویندوز رو داد! جفتشم هاسول هستند پس مشکل کجاست ؟ عکس مشخصاتشونم میتونین ببنین

خیلی ممنون بابت این لینک ولی قبلن اینو دیده بودم کل مطلبی که ازش دست گیرم شد این بود
"The "Windows 8 WHQL" Setting is only for Systemintegrators to run a full Microsoft WHQL test.
Please don´t use this for normal operation."

میخواستم بیشتر از این اگه کسی اطلاع از تفاوت هاش داره بگه در نهایت اینجا گفته که windows 8 whql رو برای استفاده نرمال انتخاب نکنین ولی خوب این گزینه چه کاربردی داره اگه گیگابایت قرارش داده باید کاربردی هم داشته باشه این رو میخواستم بدونم
روی مادربردهای h81 ویندوز xp نصب میشه . چون بعضی از شرکت ها درایورهاش رو ارائه دادند ولی در سری 9 اینتل خیر . h81 از سری هشت اینتل هست . چیپست های سری 9 یکسری تغییرات نسبت به سری 8 داشتند . که باعث مشکل با نصب ویندوز xp میشه . بهترین راه حل استفاده از قابلیت windows xp mode ویندوز سون میباشد .

k4v3h

Registered User
لایک‌ها
66
ویژگی‌های Windows XP Pro SP3 Corporate Black Edition :

بدون نیاز به سریال در هنگام نصب از طریق بوت
اضافه شدن آپدیت‌های مایکروسافت تا ۱۸ جولای ۲۰۱۵ ( ۲۷ تیر ۹۴ )
دارای Windows Media Player 11 و Internet Explorer 8.0 و Adobe Flash Player 13.0.0.182
دارای Microsoft .NET Framework از نسخه‌ی ۲ تا ۴
دارای Microsoft Visual Basic از نسخه‌ی ۱ تا ۷
حاوی نسخه‌ DirectX v9.29.1974 یعنی نسخه‌ی ماه آپریل
حاوی ۶ تم ویندوز.
حذف درایورهای غیر ضروری.
جنیون بودن ویندوز و سریال آن با قابلیت آپدیت از سایت مایکروسافت
شامل کلیه درایورهای SATA یا AHCI و RAID برای چیپستهای Nvidia و Intel می‌باشد.
کامپوننت‌های مورد نیاز و درایور SATA برای نصب روی لپ تاپ
قابلیت انتخاب برنامه‌های اضافه شده جهت نصب .
این نسخه ۳۲ بیتی هست

k4v3h

Registered User
لایک‌ها
66
روی مادربردهای h81 ویندوز xp نصب میشه . چون بعضی از شرکت ها درایورهاش رو ارائه دادند ولی در سری 9 اینتل خیر . h81 از سری هشت اینتل هست . چیپست های سری 9 یکسری تغییرات نسبت به سری 8 داشتند . که باعث مشکل با نصب ویندوز xp میشه . بهترین راه حل استفاده از قابلیت windows xp mode ویندوز سون میباشد .
خوب الان من 8.1 دارم این گزینه که گفتین توی ویندوز 8.1 امکانش هست؟ در ضمن حالا که xp رو نمیشه نصب کرد به نظرتون نصب ویستا امکان پذیره؟ از نظر سرعت سیستم رو خیلی کم نمیکنه مظنورم دو ویندوز کنار هم هست مشخصات سیستم اینه
Main : GIGABYTE Z97- D3H
Ram Geil 8 gig
CPU : G3220
VGA : HD7750
HDD : Seaget 500
میدونستم xp زیاد فشار نمیاره

AMD.POWER

مدیر بازنشسته
لایک‌ها
23,611
ویژگی‌های Windows XP Pro SP3 Corporate Black Edition :

بدون نیاز به سریال در هنگام نصب از طریق بوت
اضافه شدن آپدیت‌های مایکروسافت تا ۱۸ جولای ۲۰۱۵ ( ۲۷ تیر ۹۴ )
دارای Windows Media Player 11 و Internet Explorer 8.0 و Adobe Flash Player 13.0.0.182
دارای Microsoft .NET Framework از نسخه‌ی ۲ تا ۴
دارای Microsoft Visual Basic از نسخه‌ی ۱ تا ۷
حاوی نسخه‌ DirectX v9.29.1974 یعنی نسخه‌ی ماه آپریل
حاوی ۶ تم ویندوز.
حذف درایورهای غیر ضروری.
جنیون بودن ویندوز و سریال آن با قابلیت آپدیت از سایت مایکروسافت
شامل کلیه درایورهای SATA یا AHCI و RAID برای چیپستهای Nvidia و Intel می‌باشد.
کامپوننت‌های مورد نیاز و درایور SATA برای نصب روی لپ تاپ
قابلیت انتخاب برنامه‌های اضافه شده جهت نصب .
این نسخه ۳۲ بیتی هست
مشکل فرا تر از این هست که با درایور ساتابشه xp نصب کرد .

AMD.POWER

مدیر بازنشسته
لایک‌ها
23,611
خوب الان من 8.1 دارم این گزینه که گفتین توی ویندوز 8.1 امکانش هست؟ در ضمن حالا که xp رو نمیشه نصب کرد به نظرتون نصب ویستا امکان پذیره؟ از نظر سرعت سیستم رو خیلی کم نمیکنه مظنورم دو ویندوز کنار هم هست مشخصات سیستم اینه
Main : GIGABYTE Z97- D3H
Ram Geil 8 gig
CPU : G3220
VGA : HD7750
HDD : Seaget 500
میدونستم xp زیاد فشار نمیاره
فقط سون دارای windows xp mode هست . ویستا که بیخود ترین ویندوز مایکروسافت هست که هیچ وقت موفق نبود .

k4v3h

Registered User
لایک‌ها
66
مشکل فرا تر از این هست که با درایور ساتابشه xp نصب کرد .
یعنی با XP باید کلن خداحافطی کنم ؟ :(
ممکن نسخه بعدی این گروه بلک ادیشن این امکان نصب xp رو برای مادربرد های چیپ 97 اینتل بذاره

AMD.POWER

مدیر بازنشسته
لایک‌ها
23,611
یعنی با XP باید کلن خداحافطی کنم ؟ :(
یعنی ممکن نسخه بعدی این گروه بلک ادیشن این امکان نصب xp رو برای مادربرد های چیپ 97 اینتل بذاره
خیر چنین اتفاقی نمیوفته . مگر اینکه دانگرید کنید به چیپ h81

k4v3h

Registered User
لایک‌ها
66
فقط سون دارای windows xp mode هست . ویستا که بیخود ترین ویندوز مایکروسافت هست که هیچ وقت موفق نبود .
این امکان windows xp mode در کدوم بخش ویندوز سون بود چون من تاحالا با این مود کار نکردم یا توی سون ندیدم (چون همیشه xp هم کنارش نصب داشتم)
در مورد ویستا من کلی باهاش کار کردم برای من کمتر از سون هنگی یا کرش داشت البته اینم اضافه کنم که مادربردی قبلی برای چیپ AMD2 بود که مادربرد MSI ویندوز ویستا رو ساپورت میکرد بر حسب تجربه اونجا میخواستم ویستا رو دوباره تست کنم البته فکر کنم مجبور به نصب سون بشم در نهایت هرچند که هیچی جای xp رو نمگیره نوستالژی هستش برای خودش

AMD.POWER

مدیر بازنشسته
لایک‌ها
23,611
این امکان windows xp mode در کدوم بخش ویندوز سون بود چون من تاحالا با این مود کار نکردم یا توی سون ندیدم (چون همیشه xp هم کنارش نصب داشتم)
در مورد ویستا من کلی باهاش کار کردم برای من کمتر از سون هنگی یا کرش داشت البته اینم اضافه کنم که مادربردی قبلی برای چیپ AMD2 بود که مادربرد MSI ویندوز ویستا رو ساپورت میکرد بر حسب تجربه اونجا میخواستم ویستا رو دوباره تست کنم البته فکر کنم مجبور به نصب سون بشم در نهایت هرچند که هیچی جای xp رو نمگیره نوستالژی هستش برای خودش
بله خیلی از محصولات بودن زمان خودشون عالی بودند ولی در تکنولوژی صحبت از ناستالوژی دور از واقعیت هست . باید همیشه به روز بود .
این هم راه و روش windows xp mode in win7
http://windows.microsoft.com/en-us/windows7/install-and-use-windows-xp-mode-in-windows-7

k4v3h

Registered User
لایک‌ها
66
این روش همون virtualization هستش حالا در این روش میشه فول اسکرین کرد و بصورت کامل از xp استفاده کرد ؟ یعنی یه جورایی با افت سرعت بر نمیخوریم ؟ (فکر کنم با برنامه های جانبی هم بشه در 8.1 این روش رو استفاده کرد ولی خوب این در خود 7 قرار داده شده از پیش خوبیش این هستش)

بالا