senator@
Registered User
- نوشتهها
- 6,424
- لایکها
- 1,662
احتمالا ایمیجت خرابه
از روی DVD داره نصب میکنهاحتمالا ایمیجت خرابه
ایمیج مگه چیه؟ یه نوع فرمت فایله که میشه روی هارد، فلش ،دی وی دی یا هر چیز دیگه کپیش کرداز روی DVD داره نصب میکنه
ادیت: شاید dvd یا dvdromت مشکل داره. این خطا احتمالا میگه فایلها رو نمیتونه از dvd کپی کنه روی ssdت
به نظرم قبل هر کاری هارد قدیمی رو از سیستم جدا کن که اشتباهی از روش اطلاعاتت پاک نشه.
تشکر بابت راهنماییالبته نا گفته نماند همون ویندوز نصب شده رو میتوتید کوچ بدید به اس اس دی..0x800700e1 مشکل - Google Suche
www.google.com
انتقال ویندوز به حافظه SSD بدون از دست رفتن اطلاعات
ممکن است به دلایل مختلف بخواهید ویندوز خود را به یک SSD اکسترنال انتقال دهید. این کار را بدون از دست رفتن اطلاعات میتوانید انجام دهید.avang.ir
مشکل ویندوز حل شدبه نظرم قبل هر کاری هارد قدیمی رو از سیستم جدا کن که اشتباهی از روش اطلاعاتت پاک نشه.
ممکنه مشکل از dvd باشه اون موقع باید فایل ایمیج ویندوز رو جدا دانلود کنی یا اینکه یک dvdدیگه استفاده کنی...
البته مطمعن نیستم مشکل از dvd باشه. احتمالا از روی ویندوز قبلی سعی نمیکنی ویندوز جدید رو نصب کنی؟
یه فلش مموری درست حسابی بردار ویندوز رو روش بوتیبل کن و از رو فلش مموری نصب کن بره
نمیدونم توی گوگل سرچ کن شاید پیدا کنی.مشکل ویندوز حل شد
ویندوز جدید که نصب کردم گزینه sleep نداره
فقط گزینه خاموش و ریستارت داره
چطور گزینه sleep میاد؟
رو فلش ویندوز ۷ بوتیبل دارمیه فلش مموری درست حسابی بردار ویندوز رو روش بوتیبل کن و از رو فلش مموری نصب کن بره
راحت
سرچ کنید روشش هست.. ولی یکم دردسر دادهرو فلش ویندوز ۷ بوتیبل دارم
میشه همزمان ۲ تا ویندوز روی یه فلش بوتیبل کرد؟
میشه ولی دردسر داره..
سرچ کنی روشش هست..
کارت گرافیک نصب نیست..مشکل ویندوز حل شد
ویندوز جدید که نصب کردم گزینه sleep نداره
فقط گزینه خاموش و ریستارت داره
چطور گزینه sleep میاد؟
درایور کارت گرافیک nvidia نصب کردم ولی intel هنوز نصب نکردم یعنی به خاطر اونه؟سرچ کنید روشش هست.. ولی یکم دردسر داده
کارت گرافیک نصب نیست..
اونی که کابل مانیتور بهش وصله..درایور کارت گرافیک nvidia نصب کردم ولی intel هنوز نصب نکردم یعنی به خاطر اونه؟
اپدیت رو بزن کامل انجام بشه اسلیپ هم بعد ری استارت میاددرایور کارت گرافیک nvidia نصب کردم ولی intel هنوز نصب نکردم یعنی به خاطر اونه؟
یک برنامه هست بنام ventoy باهاش میشه هر چند تا بوت بخوای درست کنی. اینطوریه که خودش یک شبهه سیستم عامله وقتی بوت میشه شما میتونی ایمیج iso رو توش Browse کنی و ویندوز رو نصب کنی. حتی ایمیج میتونه روی هاردت باشه اینطوری چند دقیقه نصب ویندوز بیشتر طول نمیکشه...رو فلش ویندوز ۷ بوتیبل دارم
میشه همزمان ۲ تا ویندوز روی یه فلش بوتیبل کرد؟