• پایان فعالیت بخشهای انجمن: امکان ایجاد موضوع یا نوشته جدید برای عموم کاربران غیرفعال شده است

مشکل نمایش نماد اعتماد با صفحه ssl

alipour11

Registered User
لایک‌ها
37
با توجه به اینکه نماد اعتماد الکترونیکی در حالت عادی در صفحات دارای ssl نمایش داده نمیشود و یا باید از کد خاصی استفاده کرد تا در این صفحات هم نمایش داده بشه (مثلاً ریدایرکت و ...) و یا اینکه ssl صفحه اول( که نماد نمایش داده میشه ) رو غیرفعال کرد و ssl در سایر صفحات باشه . ممنون میشم اگر در این مورد اطلاعاتی دارید راهنمایی فرمایید .

hanijafari

Registered User
لایک‌ها
567
سلام و درود
چه اطلاعاتی نیاز دارید؟ همه اطلاعات رو که خودتون مطرح کردید ;)

alipour11

Registered User
لایک‌ها
37
سلام و درود
چه اطلاعاتی نیاز دارید؟ همه اطلاعات رو که خودتون مطرح کردید ;)

سلام دوست عزیز
یا نخوه غیر فعال سازی اس اس ال کلودفایر در صفحه اصلی دامنه و یا کدی که بشه نماد رو درصفحات اس اس ال نمایش داد . قابل ذکر هست که من از پرستاشاپ استفاده میکنم

hanijafari

Registered User
لایک‌ها
567
چیزی که پیدا کردم و شاید به کارتون بیاد
لینک

اگر حل نشد ، بگید دنبال راه حل دیگه ای باشیم

alipour11

Registered User
لایک‌ها
37
چیزی که پیدا کردم و شاید به کارتون بیاد
لینک

اگر حل نشد ، بگید دنبال راه حل دیگه ای باشیم

ممنون دوست عزیز این راه حل رو دیده بودم ولی راه قابل اطمینانی نیست چون پای لود یه لینک دیگه میاد وسط و وابستگی به یه سایت دیگه علاوه بر مشکلات امنیتی خوب نیست .
فعلاً با غیر فعال کردن اس اس ال در home page مشکل موقتاً حل شد ولی باید دنبال راه پایدارتری بود که کل سایت ssl باشه و علی الخصوص صفحه اول که در سئو هم امتیازه مثبته .
دوستان اگه راه حلی پیدا کردن ارائه بدن استفاده کنیم

hanijafari

Registered User
لایک‌ها
567
بنده با نماد کار نکردم، اما سرچی که کردم ، اکثرا همین مشکل شما را دارن و راه حلی هم براش پیدا نشده ، جز همین دورزدنها و ... .
توی خود سایت نماد هم نوشته دوستاره چنین مشکلی نداره و در بخش سوالات متداول هم زدن که با ssl های معتبر مشکلی نداره.

حالا باز بمونید ببینید دوستانی که چنین مشکلی داشتن و حل کردن چه راهنمایی میکنن.
موفق باشید

alipour11

Registered User
لایک‌ها
37
بنده با نماد کار نکردم، اما سرچی که کردم ، اکثرا همین مشکل شما را دارن و راه حلی هم براش پیدا نشده ، جز همین دورزدنها و ... .
توی خود سایت نماد هم نوشته دوستاره چنین مشکلی نداره و در بخش سوالات متداول هم زدن که با ssl های معتبر مشکلی نداره.

حالا باز بمونید ببینید دوستانی که چنین مشکلی داشتن و حل کردن چه راهنمایی میکنن.
موفق باشید
ممنون از پاسخ و راهنمایی شما و اینکه وقت گذاشتید سر ای موضوع من خودم تیکت زدم به پشتیبانی نماد گفتن که صفحه اول که نماد داری نباید ssl داشته باشی چون نماد نمایش داده نمیشه . ولی دوستان راه های میانبری پیشنهاد دادن در سایر انجمن ها مثل این که تصویر نماد رو بزارو و لینک بدم به خود نماد م . ولی باید راه حل های ساده دیگه ای هم داشته باشه که نه نماد گیر بده نه با حذف ssl صفحه اول رتبه سئو کم بشه . حالا باز هرکسی راه حلی داشت در اختیار دوستان بزاره تا همه استفاده کنیم.

javadth

کاربر فعال پرشین تولز، همکار بازنشسته
کاربر فعال
لایک‌ها
15,990
ما هم از همین روش استفاده کردیم و جواب داد

بالا