• پایان فعالیت بخشهای انجمن: امکان ایجاد موضوع یا نوشته جدید برای عموم کاربران غیرفعال شده است

مشکل نوشتن کلمات فارسی در فتوشاپ

ebyjon

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
0
:wacko: من گیر کردم می خوام توی فتوشاپ cs5 فارسی بنویسم نمی شه :mad: نمی تونم کاری بکنم باید حتما فتوشاپم رو عوض کنم:(
لطفا کمکم کنید:heart:

1ghadami

Registered User
لایک‌ها
211
:wacko: من گیر کردم می خوام توی فتوشاپ cs5 فارسی بنویسم نمی شه :mad: نمی تونم کاری بکنم باید حتما فتوشاپم رو عوض کنم:(
ابی جان میدل استرن نیست !
باید نسخه ای نصب کنی که زبان های خاور میانه رو جواب بده . . . .
چنجش کن.....

gnu

Registered User
لایک‌ها
87

شما یا باید فتوشاپ ورژن ME داشته باشید یا از نرم افزارهای تایپ فارسی مثل مریم و ... استفاده کنید

PIC Maker

کاربر فعال گرافیک
کاربر فعال
لایک‌ها
33
سلام
دو روش وجود داره :

روش 1- نسخه ME نصب کنید

روش 2- فایل زیر رو که اپلود کردم دانلود کنید و داخله فتوشاپ باز کنید ، متن "فارسی" رو بکشید تو پروژتون و ویرایش کنید :

Download Untitled-3.psd

موفق باشید

Bobby Sands

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
36
برای من تو فوتو شاپ با اینکه نسخه me رو نصب کردم خیلی از فونتهایفارسی رو نشون میده. باید چیکار کنم؟

Mohammad Yek110

Registered User
لایک‌ها
1,263
از منوی ادیت روی activate middle eastern composer کلیک کن

pasargad93

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
0
شما تنها کاری که باید بکنید و میتونید اینه که نسخه فتوشاپتون رو به middle east تغییر بدید . چون اون نسخه کاملا با زبان فارسی سازگاری داره . و الانم کاری نمیشه کرد . موفق باشی

بالا