• پایان فعالیت بخشهای انجمن: امکان ایجاد موضوع یا نوشته جدید برای عموم کاربران غیرفعال شده است

مشکل هارد های 3.5 اینچی

shahabcabk

Registered User
لایک‌ها
0
با سلام خدمت دوستان بنده دو عدد هارد 3.5 اینچی دارم با دور7200 ویه هارد 2.5 اینچی 7200 مشکل اینجاست که هارد های 3.5 اینچی زمانی که که در حال کپی کردن اطلاعات می باشند یه صدای تق تق ضعیف از خودشون ایجاد میکنن هردوشون با بر نامه hd tune هم تستشون کردم ولی مشکلی نشون داده نشده ولی هارد 2.5 اینچی با اینکه قدیمی تره هیچ صدایی نمیده و نرم کار میکنه می خواستم بدونم همهی هاردهای 3.5 اینچی این صدارو میدن ؟
همچنین علت این صدا چیه؟

erfan33

همکار بازنشسته
لایک‌ها
466
با سلام خدمت دوستان بنده دو عدد هارد 3.5 اینچی دارم با دور7200 ویه هارد 2.5 اینچی 7200 مشکل اینجاست که هارد های 3.5 اینچی زمانی که که در حال کپی کردن اطلاعات می باشند یه صدای تق تق ضعیف از خودشون ایجاد میکنن هردوشون با بر نامه hd tune هم تستشون کردم ولی مشکلی نشون داده نشده ولی هارد 2.5 اینچی با اینکه قدیمی تره هیچ صدایی نمیده و نرم کار میکنه می خواستم بدونم همهی هاردهای 3.5 اینچی این صدارو میدن ؟
همچنین علت این صدا چیه؟
سلام
صداي تق تق بيشتر از سمت هد هارد هست كه به سرعت مجبور تو نقطه هاي مختلف ديتا بنويسه يا بخونه اونم به خاطره وجود سكتوري غير استاندارد بر اثر رفت و امد هاي هد اين صدا هم شنيده ميشه و البته آسيب به هد بر اثر ضربه و نوسانات پاور هم از علل هاي شايع مشكل هد هست/
پيشنهاد ميشه يكبار فرمت سطح پايين انجام بديد/

AMD.POWER

مدیر بازنشسته
لایک‌ها
23,611
معمولا يك پاور ضعيف كه توان كمي دارد ميتونه عامل ايجاد يكسري مشكلات براي هارد و قطعات ديگر باشد .

بالا