• پایان فعالیت بخشهای انجمن: امکان ایجاد موضوع یا نوشته جدید برای عموم کاربران غیرفعال شده است

مشکل هارد

saeedk2

Registered User
لایک‌ها
4
سلام دوستان
میخواستم بدونم کسی میدونه مشکله این هارد چی میتونه باشه و اینکه قابله تعمیر هست یا نه ؟
مشکل اینجاست که وقتی وصلش میکنی به سیستم هنگ سیستم تو همون صفحه اول که معمولا مدله مادربوردو میزنه گیر میکنه و هیچ کاری نمیشه کرد ، رو چندتا سیستمم وصل کردم ولی رو همش همینطوری بود
مدل هاردم 250 ساتا سیگیت
پیشاپیش ممنون از همه

Mahdy2021

Registered User
لایک‌ها
74
سلام دوستان
میخواستم بدونم کسی میدونه مشکله این هارد چی میتونه باشه و اینکه قابله تعمیر هست یا نه ؟
مشکل اینجاست که وقتی وصلش میکنی به سیستم هنگ سیستم تو همون صفحه اول که معمولا مدله مادربوردو میزنه گیر میکنه و هیچ کاری نمیشه کرد ، رو چندتا سیستمم وصل کردم ولی رو همش همینطوری بود
مدل هاردم 250 ساتا سیگیت
پیشاپیش ممنون از همه

جامپرش درسته؟

meysam77

Registered User
لایک‌ها
7
تنها هاردته ؟ تا حالا ازش استفاده کردی (پارتیشن بندیه ؟)

اگه هارد دیگه ای داری با اون بیا بالا هارد به هارد کن بعد برو تو Device Manager قسمت هاردتو یه رفرش بکن ببین چی میشه ، (البته اگه ساتاست)

با تشکر

AMD.POWER

مدیر بازنشسته
لایک‌ها
23,611
احتمال زياد هد هارد روي سطح ديسك كرش كرده . هر بار روشن ميكني بيشتر خط ميندازي . اگر اطلاعاتت مهمه ببر ايران هارد كلينيك .

saeedk2

Registered User
لایک‌ها
4
تنها هاردته ؟ تا حالا ازش استفاده کردی (پارتیشن بندیه ؟)

اگه هارد دیگه ای داری با اون بیا بالا هارد به هارد کن بعد برو تو Device Manager قسمت هاردتو یه رفرش بکن ببین چی میشه ، (البته اگه ساتاست)

با تشکر
ممنون از راهنماییت دوسته عزیز ولی من خودم کارم کامپیوتره و همه این مواردی که شما گفتیدو می دونم ولی مشکل اینجاست این هارد رو هر سیستمی که وصل میشه حتی به عنوان هارده دوم سیستم تو هموم صفحه مدل مادربوردگیر میکنه و هیچ کاری هم نمیشه کرد

یه بار تست کن من یه مکستور 160 داشتم مشکل داشت اینکارو کردم درست شد

اون هاردتون دوشواری داشته احتمالا :D

saeedk2

Registered User
لایک‌ها
4
احتمال زياد هد هارد روي سطح ديسك كرش كرده . هر بار روشن ميكني بيشتر خط ميندازي . اگر اطلاعاتت مهمه ببر ايران هارد كلينيك .

نه اصلا اطلاعاته مهمی ندارم توش اگه بدونم نمیشه کاریش کرد میفرستمش تو آرشیوه عتیقه ها :D

AMD.POWER

مدیر بازنشسته
لایک‌ها
23,611
پس بفرست . فقط بردش رو بازكن .

meysam77

Registered User
لایک‌ها
7
ممنون از راهنماییت دوسته عزیز ولی من خودم کارم کامپیوتره و همه این مواردی که شما گفتیدو می دونم ولی مشکل اینجاست این هارد رو هر سیستمی که وصل میشه حتی به عنوان هارده دوم سیستم تو هموم صفحه مدل مادربوردگیر میکنه و هیچ کاری هم نمیشه کرد

اون هاردتون دوشواری داشته احتمالا :D
و البته من گفتم اول سیستم رو بیار بالا "بعد" هارد رو وصل کن ،

با تشکر (شاید بازم جوواب نگیری اینو واسه رد شدن از اون قسمت گفتم ..... که شاید تنظیم بوتت رو همون هارده اینه که سیستم نمیاد بالا ، ولی در کل اینو امتحان کن ببین چی میشه)

AMD.POWER

مدیر بازنشسته
لایک‌ها
23,611
نگهش دار به خاطر بردش ازت بر ميدارن . ولي وقتي همون اول روشن شدن سكته بزنه بدون رب و ربعش ريخته بهم .

AMD.POWER

مدیر بازنشسته
لایک‌ها
23,611
هد هارد شما تعطيل شده يعني هر دفعه روشن ميكني هي ميخوره به سيلندر و صداي تيك و توكش دلبري ميكنه

AMD.POWER

مدیر بازنشسته
لایک‌ها
23,611
به هر حال هد از استراكچر اصليش خارج شده و كاريش نميشه كرد .

saeedk2

Registered User
لایک‌ها
4
دوستان یه معجزه شده :D
گفتم بگم که دوستایه دیگه هم اگه این مشکلو داشتن یه معجزه امیدوار باشن :دی
من همین هاردو امروز بعد از مدتها اونم به اشتباه به جای یه هارد دیگه به سیستم وصل کردم و در کمال ناباوری هارد کاملا سالم شده و داره کار میکنه :blink: خیلی حال کردم انشالله خدا قسمت شما هم بکنه :D

بالا