• پایان فعالیت بخشهای انجمن: امکان ایجاد موضوع یا نوشته جدید برای عموم کاربران غیرفعال شده است

مشکل هنگام ایمپورت کردن دیتابیس کمک

saeed_naderei

Registered User
لایک‌ها
31
سلام دوستان من سایتمو انتقال دادم به هاست دیگه فایلها همه رو انتقال دادم رسیدم به ایمپورت کردن دیتابیس یه دیتابیس جدید ساختم دیتابیس قبلی رو وقتی از قسمت phpmyadmin میخوام ایمپورت کنم آخراش ارور time out میده ارور زیر :Script timeout passed, if you want to finish import, please resubmit same file and import will resumeهر کار میکنم کامل ایمپورت نمیکنه همه چیز رو ایمپورت میکنم به جز انجمن رو حجم دیتابیسم 114 مگابایت هستش که 111 مگابایت رو ایمپورت میکنه تو ایمپورت انجمن مشکل پیدا میکنه این ارور رو میده چیکار کنم درست بشه؟من از نیوک 8.3 استفاده میکنم و از چند نفر سوال پرسیدم و دیدم خیلیها این مشکل را دارن تقریبا همه با این محدودیت زمانی ایمپورت دیتابیس های حجم بالا مشکل دارن یه کد بود باید تو محیط ssh میزد تا این محدودیت زمانی زیاد بشه و کامل دیتابیس ایمپورت بشه من خودم سرور ماله خودمه دسترسی هارو دارم به ssh و رسیلر دارم نمیدونم کد رو چطوری بزنم تا محدودیت زمانی ایمپورت دیتابیس تو پی اچ پی مای ادمین هاستم بره بالا ممنون میشم یکی راهنمائیم کنه اینم کدش: $cfg['ExecTimeLimit'] = 0; در ضمن آیا از خود رسیلر نمیشه این مشکل را رفع کرد؟

alalalk71

Registered User
لایک‌ها
5,856
از زمان نیست دوست عزیز از limiter های فایلی و مموری تخصیص داده شده هستش باید اون ها رو دستکاری کنید

یه سوال دیگه فایلتون زیپش 114 مگا بایته یا خیر بازش اگر زیپشه که باید بدی خود کسی که سرور داره بریزه رو سرورت ، اگر خیر زیپ نکردی با این پسوند zip کن و آپلود کن مشکلت حل میشه

saeed_naderei

Registered User
لایک‌ها
31
سلام دادش نه 25 مگابایت هست به صورت sql.gz و و به صورت بازشده sql میشه 114 مگابایت بعد خودم سرور دارم سروره خودمه همه دسترسیهاشو دارم از کجای سرور باید آپلود کنم؟

saeed_naderei

Registered User
لایک‌ها
31
کمکککککککککککککککککککککککککککککککککککککککککککککککککککککککککککککککککککککککککککککککککککککککککککککککککککککک

بالا