• پایان فعالیت بخشهای انجمن: امکان ایجاد موضوع یا نوشته جدید برای عموم کاربران غیرفعال شده است

مشکل هنگ و گرم شدن بیش از حد گوشی در گالکسی اس2

arashzam

Registered User
لایک‌ها
3,543
درود بر همه دوستان

گوشی من 16 گیگ هست و یک رم 8 گیگ اس دی بهش اضافه کردم، حدود 10-12 صفحه هم برنامه نصب شده داره، بعضی اوقات ناگهان هنگ میکنه و هیچ دکمه ای کار نمیکنه مگر این که باطری رو خارج کنم!
ضمنا گوشی خیلی گرم میشه! دما بر اساس چیزی که برنامه مدیریت باطری نشون میده تا 52 درجه هم میرسه!
و یک نکته دیگه که خیلی عجیبه این که در زمان شارژ شدن به یکباره صفحه کال شده نشون داده میشه انگار کسی بخواد گوشی رو آنلاک کنه (اسکرین سیور)!

نسخه اندروید 2.3.4 هست و نسخه کرنل 2.6.35.7

ممنون میشم کمک کنید

oghab_mobarez

کاربر فعال موبایل و اسمارت فون ها
کاربر فعال
لایک‌ها
470
دوست عزیزم.اس 2 ها متاسفانه این مشکل رو دارن.یک رام سیانوژن نصب کن.دیگه هیچ غمی نداری و هم سرعت فوق العاده بیشتر می شه
موفق و سربلند باشید

hoss13

Registered User
لایک‌ها
15
درود بر همه دوستان گوشی من 16 گیگ هست و یک رم 8 گیگ اس دی بهش اضافه کردم، حدود 10-12 صفحه هم برنامه نصب شده داره، بعضی اوقات ناگهان هنگ میکنه و هیچ دکمه ای کار نمیکنه مگر این که باطری رو خارج کنم! ضمنا گوشی خیلی گرم میشه! دما بر اساس چیزی که برنامه مدیریت باطری نشون میده تا 52 درجه هم میرسه! و یک نکته دیگه که خیلی عجیبه این که در زمان شارژ شدن به یکباره صفحه کال شده نشون داده میشه انگار کسی بخواد گوشی رو آنلاک کنه (اسکرین سیور)! نسخه اندروید 2.3.4 هست و نسخه کرنل 2.6.35.7 ممنون میشم کمک کنید
داداش گوشیتو میفروشی؟ هممینطوری خریدارم اگه میفروشی به این شماره قیمتو اس کن 09306487866 باتشکر منتظرم

oghab_mobarez

کاربر فعال موبایل و اسمارت فون ها
کاربر فعال
لایک‌ها
470
داداشم اینجا جای قیمت گرفتن و دادن نیست.یا پیغام خصوصی و یا پخ.ممنون

saeed_061

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
0
با نصب رام 4 رسمی مشکل کاملا برطرف میشه ...

بالا