samanjigar
Registered User
سلام من از تا یه هفته پیش با وبگذر کار میکردم و مشکلی نداشت ولی بعد کدش رو از سایت برداشتم و در کمال تعجب دیدم هنوز هم داره ورودی هام رو نشون میده خخخ البته تقریبا نصف قبل ورودی ها رو نشون میداد حالا اینکه چطوری و با چه کدی نمیدونم.بعدش کدش رو دوباره گذاشتم رو سایت و باز هم تعداد بازدید کننده هام رو خیلی خیلی کمتر نشون میداد به نظر دوستان مشکل از چیه؟چون مطمعا هستم مشکل از سایتم نیست برا کسی هم جدیدا مشکل با وب گذر پیش اومده؟یه چند وقتیه همش افلاین هست حتی در حالت عادی هم شمارشش کمتر از میزان واقعی هست فکر کنم histats بهتر باشه
histats رو گذاشتم امارم رو تقریبا 4 برابر وبگذر نشون میده دلیلش چیه؟یعنی امار histats درسته؟میدونم histats معتبره ولی وبگذر هم معتبره اخه فقط یکی از این دو امار درسته روزی 4000 بازدید کننده مال histats و وبگذر فقط 900 تا موندم چی به چیه
histats رو گذاشتم امارم رو تقریبا 4 برابر وبگذر نشون میده دلیلش چیه؟یعنی امار histats درسته؟میدونم histats معتبره ولی وبگذر هم معتبره اخه فقط یکی از این دو امار درسته روزی 4000 بازدید کننده مال histats و وبگذر فقط 900 تا موندم چی به چیه
Last edited: