• پایان فعالیت بخشهای انجمن: امکان ایجاد موضوع یا نوشته جدید برای عموم کاربران غیرفعال شده است

مشکل وب گذر

samanjigar

Registered User
لایک‌ها
86
سلام من از تا یه هفته پیش با وبگذر کار میکردم و مشکلی نداشت ولی بعد کدش رو از سایت برداشتم و در کمال تعجب دیدم هنوز هم داره ورودی هام رو نشون میده خخخ البته تقریبا نصف قبل ورودی ها رو نشون میداد حالا اینکه چطوری و با چه کدی نمیدونم.بعدش کدش رو دوباره گذاشتم رو سایت و باز هم تعداد بازدید کننده هام رو خیلی خیلی کمتر نشون میداد به نظر دوستان مشکل از چیه؟چون مطمعا هستم مشکل از سایتم نیست برا کسی هم جدیدا مشکل با وب گذر پیش اومده؟یه چند وقتیه همش افلاین هست حتی در حالت عادی هم شمارشش کمتر از میزان واقعی هست فکر کنم histats بهتر باشه
histats رو گذاشتم امارم رو تقریبا 4 برابر وبگذر نشون میده دلیلش چیه؟یعنی امار histats درسته؟میدونم histats معتبره ولی وبگذر هم معتبره اخه فقط یکی از این دو امار درسته روزی 4000 بازدید کننده مال histats و وبگذر فقط 900 تا موندم چی به چیه

Last edited:

samanjigar

Registered User
لایک‌ها
86
dkp5jmahr22k0ehgjdpe.jpg
5vhgtx0eeyln14wv6gkp.jpg

دوستان نگاه کنید واسه چند دقیقه وبگذر رو دوباره گذاشتم ولی خودتون این عکس ها رو نگاه کنید در صفحه اول چند تا ورودی از گوگل نوشته اما در قسمت موتور های جستجو تعداد ورودی رو صفر نوشته از هر 10 ورودی تقریبا 1 نفر رو حساب میکنه به نظرتون مشکل چیه لطفا یکی راهنمایی کنه این histats هم ورودی ها رو نشون نمیده

samanjigar

Registered User
لایک‌ها
86
افزونه اماره وردپرس رو گذاشتم فقط قسمت ورودی های گوگل رو فعال کردن چون مصرف منابع رو چند برابر میکنه.افزونه اماره امارش درسته دیگه؟کسی نیست جوابی بده به ما؟

erfanmax

Registered User
لایک‌ها
153
سلام.
افزونه ی WP Statistics یکی از بهترین امارگیر های وردپرس هست.با خیال راحت استفاده کن.

راستی تم سایت شما نامناسب هست.اگه درخواست طراحی داشتید بنده در خدمتم
موفق باشید

samanjigar

Registered User
لایک‌ها
86
تشکر از پاسخ.تم رو بله درسته تم سایت پیشفرض هست قعلا تا زمانی که ورودی هام بالاتر میره همین تم رو میخواهم نگه دارم

بالا