• پایان فعالیت بخشهای انجمن: امکان ایجاد موضوع یا نوشته جدید برای عموم کاربران غیرفعال شده است

مشکل ورودی گوگل شدیدا جوان پیر کن !

naderblue

Registered User
لایک‌ها
17
سلام دوستان یک چند ماهی هست فکر کنم 4 ماهی میشه این وب طراحی حرفه ای بنر هدر arzanbanner.com زدم در زمینه طراحی بنر

نمی دونم چی شد رفتیم طرف جوملا :wacko: خلاصه اینکه بعد 4 ماه هنوز ورودی نداره در کل از

طرف گوگل بازدید کلا ندارم :D موندم چه کنم به سئوش هم تا حدود واردم اما جوملا پیرمون کرد :lol:

دوستان درحال حاضر گوگل مارو رنک 2 داد البته در یک وب رنک چهار لینک یک طرف شده بودم :) و دلیلش فکر کنم همین

بود که تو اولین اپدیت گوگل رنک 2 گرفتم

سرتون درد نیارم میخام سایت ببرم رو وردپرس نظر شما چی هست؟ ادامه بدم ؟ یا جوملا ترکش کنم :) تو کلمات مربوط به طراحی
اصلا سرچ جالبی نداره !

اگه اومدیی داخل تایپک یک نظر بدید اگه رو وردپرس بودم بازم این وردیی کم از گوگل داشتم ؟

مرسی از دوستان!

alalalk71

Registered User
لایک‌ها
5,856
سلام دوست عزیز

میشه بگی یوزر اصلا برای چی باید بیاد تو سایت شما شما سایتت لخت و حوره یه 4 تا مطلب آموزشی و چیز دیگه بزاره شما درکل کاری نکردی که حالا کلا شاکی هستی آخه باید یه چیزی داشته باشی
طراحی بنر هم خیلی ضعیفه ورودیش کلا تعداد کمی بنر می خواهن و تازه قبل تر ازشما خیلی ها هم بودن و شما ته لیستی و کاری هم نکردی که بیای بالا

بعد با این سایتی که شما داری کلا نیازی به سی ام اس نداری به نظر من اگه همین جوری میخواهی باشه کلا همین صفحه رو اچ تی ام ال سیوکن لودش میره بالاتر راحت تره راحت تری

درمورد جوملا و وردپرس هم در گوگل بزنید تفاوت های جوملا و وردپرس به اندازه کافی مطلب هست راحت میتونی تشخیص بدی بری کودوم طرف

و جواب آخر سی ام اس فرقی نداره کلا شما چیزی نذاشتی که بخواهی حالا براش ورودی بگیری

در ضمن از سلیقه شما در طراحی هم خوشم اومد و کارای خوبی داشتید

موفق باشید

naderblue

Registered User
لایک‌ها
17
سلام ممنون دوستان حق با شما هست منم کمی عجله دارم و البته سایت مطلبی نداره که بخواد ورودیی داشته باشه !

رو همین جوملا ادامه میدم ممنون نظرات دوستان

بالا