• پایان فعالیت بخشهای انجمن: امکان ایجاد موضوع یا نوشته جدید برای عموم کاربران غیرفعال شده است

مشکل ویبولشن نال شده 3.7.4 در ریسایز آواتور

xen

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
0
سلام من یک نسخه نال vbulletin 3.7.4 گرفتم روی لوکال با easy php نصب کردم اما نمیتونم آواتور آپلود کنم این error رو واسه هر عکس میده

There was an error encountered with your upload:

* The Dimension limits for this filetype are 80 x 80. We were unable to resize your file so you will need to do so manually and upload it again. Your file is currently 400 x 533.​

این بخاطر چیه؟

Golzarion

کاربر فعال ادبیات
کاربر فعال
لایک‌ها
8
سلام من یک نسخه نال vbulletin 3.7.4 گرفتم روی لوکال با easy php نصب کردم اما نمیتونم آواتور آپلود کنم این error رو واسه هر عکس میده

There was an error encountered with your upload:

* The Dimension limits for this filetype are 80 x 80. We were unable to resize your file so you will need to do so manually and upload it again. Your file is currently 400 x 533.​

این بخاطر چیه؟

خوب مجوز آپلود عکس ها رو 80*80 تنظیم کردید اما می خواهید یه عکس 400*533 به عنوان آواتر آپلود کنید! طبیعتا نمیشه ! مگر اینکه عکس رو خودتون ریسایز کنید یا مجوز سایز آواتار ها رو در usergoup مربوطه تغییر بدید.

/
سابقا یک پلاگین در ویبالتین بود که خودش عکس را ریسایز می کرد ... یعنی کاربر هر عکسی را آپلود می کرد خود به خود ریسایز شده نمایش می داد ..

بنابراین به طور پیش فرض جزو امکانات ویبالتین نیست.

بالا