• پایان فعالیت بخشهای انجمن: امکان ایجاد موضوع یا نوشته جدید برای عموم کاربران غیرفعال شده است

مشکل ِ ریبوت قبل از اومدن ِ Welcome ِ ویندوز ایکس پی

manuelcalavera

Pocket PC کاربر فعال
کاربر فعال
لایک‌ها
8
سلام دوستان ،

کامپیوتر من به محض اینکه Welcome ِ ویندوز ایکس پی میخواد بیاد ریبوت میشه
جالب اینجاست که این اتفاق در 80 % مواقع میافته ، یعنی بعضی وقتا نمیشه ...

ویندوز نصب کردم ، هم سرویس پک 2 هم 3 ، همه شون این مشکل رو دارن !!!

چه کنم ؟ مرسی

igimax

کاربر فعال کامپیوتر
لایک‌ها
1,348
سلام
36.gif

. از آنجا كه مي‌فرماييد چندبار تا كنون سيستم عامل‌هاي مختلف را نصب نموديد و احتمال خراب بودن همه سيستم عامل هايتان هم خيلي كمه! خوب مشكل 100% از سخت افزار هست. البته شما هيچ اطلاعاتي از نوع و مدل قطعاتتان و تنظيمات سخت افزاري سيستم خود نفرموديد. همچنين نفرموديد آيا با اولين نصب ويندوز و بدون نصب درايوري و برنامهظاي باز هم چنين مشكلي پيش مي‌آيد يا نه؟؟ اگر نه! آيا بعد از نصب (فقط) درايورها چنين مشكلي پيش مي‌آيد؟؟ اگر نه؟! .......... به هر حال:

. اولين نامزد! حافظه سيستم هست. اگر دوتا رم يا بيشتر داريد همه را به جز يكي از سيستم خارج نموده و از دوباره روي آن رم سيستم عاملي را كه مطمعنيد مشكل ندارد نصب نماييد. (ترجيحن XP SP2 فقط) در اين مدت مقالات و اخبار زيادي شنيدم كه XP SP3 روي سيستم‌هاي مختلفي هنگ‌ها و ريست‌هاي پياپي مي‌كرده به خصوص سيستمهاي AMD كه وقتي كاربران XP SP2 خود را به SP3 به روز مي‌كردند چنين مشكلاتي رخ مي‌داد. در هر صورت بعد از نصب ويندوز روي يك رم اگر بعد از مدتي مشكلي پيش نيامد رم دوم و ... را به همين شكل تست نماييد. (يعني در آوردن رم قبلي و نصب مجدد سيستم عامل روي آن) اگر فقط يك رم داريد رم ديگري را انتخاب نماييد. در مورد رم به دفترچه مادربوردتان مراجعه نماييد و ببينيد مورد تاييد آن هست. براي اطلاع بيشتر اينجا را لطفن مطالعه فرماييد.

. نامزد دوم!! هاردديسك هست. با توجه به برند هاردديسكتان از سايت كمپاني سازنده اش برنامه Diagnoistic و تست هاردديسك را دريافت و هاردديسك خود را چك نماييد. براي نمونه هاردديسك‌هاي شركت Maxtor برنامه‌اي دارند كه قبلن اسمش PowerMax بود الان كه segate آن را خريده نامش تغيير كرده اما در اين برنامه دو نوع تست بود standard و Advanced. تست Advanced بهترين تست بود كه اگر اشكالي قابل حل را مي‌يافت آن را درست مي‌كرد و اگر مشكل سخت افزاري بود با نمايش يك كد و مراجعه كاربر به سايت متوجه نوع و وخامت اوضاع مي‌شد!! در زمن كابل هاي هاردديسك خود را نيز عوض و به درستي و محكمي سر جايشان قرار دهيد. همچنين اگر كابل SATA هست از خم كردن آن جدن خودداري نماييد.

. بعد از تست‌هاي فوق اگر باز هم مشكل باقي بود، اگر در درون Slotهاي PCI خود كارت‌هايي داريد همه را خارج نماييد و حافظه و كابل‌هاي IDE و SATA را از خانه يكشان در مادربورد قرار دهيد. بدون كارت‌هاي PCI تست‌ها را از اول انجام دهيد. و ...

. ما را هم از نوع قطعات و كانفيگوريشن آنها باخبر نماييد و هم از نتيجه تست‌هايتان...

موفق باشيد.
76.gif

خداحافظ
IgImAx
87/05/01
209.gif
60.gif

manuelcalavera

Pocket PC کاربر فعال
کاربر فعال
لایک‌ها
8
راستش با فرمایشات شما تست رو انجام دادم ...

و چون توی ویستا اینجوری نمیشد ، رفتم سراغ درایور ها ، من P5K - L دارم ، وقتی از روی خود ِ سی دی ِ 8800 جی تی درایور رو نصب میکنم اینجوری میشد ، اما جی فورس ویر رو که از انویدیا دانلود کردم و روش نصب کردم دیگه این مشکل ظاهر نشده ، حالا اگه دوباره شد اطلاع میدم

در ضمن ، بسیار پست مفیدی برای من دادید ، خیلی از سوال های قبلیم برطرف شد ...
ممنون

بالا