• پایان فعالیت بخشهای انجمن: امکان ایجاد موضوع یا نوشته جدید برای عموم کاربران غیرفعال شده است

مشکل پرش آنتن اس فور لطفا کمک کنید

amir persian

Registered User
لایک‌ها
214
سلام دوستان من گوشی بابام سامسونگ s4 هستش چند وقتیه پرش آنتن پیدا کرده و گاهی آنتن نمیده ،
بردیمش نمایندگی سامسونگ واسه تعمیر بعد بازدیدش زنگ زدنو گفتن ما تست کردیمو گفتن مشکلی نداره و احتمالا از تنظیماتش بوده! خلاصه رفتمو گوشیرو گرفتم ولی همونی بود که همون هیج فرقی نکرده بود!
دوباره بردمش و گفتم که مشکلش حل نشده دوباره بعد بررسی گفتند که مشکل یا از باتریتونه!!! یکم باد کرده یا از بوردشه! یه باتری آک میذارم براتون 90 تومن !! اگه حل نشد مشکلتون دوباره بیارینش که من دیگه گفتم نخواستیم و گوشیرو گرفتم، نمیدونم والا این دیگه چه نمایندگی ای بود
حالا سوالم اینه اول اینکه دوستان کار بلد اگه توصیه ای دارن یا میدونن مشکل از چیه نظرشونو بدن و در ضمن من مشهدم اگه دوست عزیزی تعمیر کار ماهری سراغ داره خبرم کنه. ممنون.

darvish.m

Registered User
لایک‌ها
160
ببینید یک بار بروید در تنظیمات بخش انتن و شبکه را از حالت اتوماتیک در بیاورید و به صورت دستی سرچ کند تا اپراتوری که سیم کارت داخلش هست را پیدا کند. ان را انتخاب نمایید و چند روز تست کنید.
ممکن است در محیطی وارد می شوند که شبکه قطع و وصل می شود.
سیم کارت را در گوشی دیگری بگذارید یک سیم کارت دیگر در این گوشی بگذارید شاید مشکل از سیم کارت باشد
اگر مشکل به ای سی انتن گوشی باشد دردسرش زیاد هست و لی اینی که می فرمایید می تواند باگ شبکه یا باگ نرم افزاری باشد

amir persian

Registered User
لایک‌ها
214
ببینید یک بار بروید در تنظیمات بخش انتن و شبکه را از حالت اتوماتیک در بیاورید و به صورت دستی سرچ کند تا اپراتوری که سیم کارت داخلش هست را پیدا کند. ان را انتخاب نمایید و چند روز تست کنید.
ممکن است در محیطی وارد می شوند که شبکه قطع و وصل می شود.
سیم کارت را در گوشی دیگری بگذارید یک سیم کارت دیگر در این گوشی بگذارید شاید مشکل از سیم کارت باشد
اگر مشکل به ای سی انتن گوشی باشد دردسرش زیاد هست و لی اینی که می فرمایید می تواند باگ شبکه یا باگ نرم افزاری باشد
ممنون دوست عزیز بابت وقتی که گذاشتی ..
شبکه رو به حالت دستی، و سیم کارتم تعویض و گوشیرم ریست فکتوری کردم ولی متاسفانه هیچ فرقی نکرد ..
نمیدونم خودمم موندم آخه اگه مشکل از آِی سیشم باشه چطور نمایندگیش تشخیص نداد!

darvish.m

Registered User
لایک‌ها
160
والا اگر زمین خورده باشه و بورد انتن باشه داستان دار هست..
این را هم چک کنید
>Dial *#*#4636#*#* in the dialer

>Run Ping Test

>Click on “Turn Off/ON Radio”

ضمنا من تو مقالات انگلیسی احتمال این مشکل بخاطر باطری رو خوندم که نمایندگی هم بهتون گفته
ChangeYourBattery, by trying a different battery within your Samsung galaxy, because this can effectively resolve this problem. If you found this way to work for you, it means you have a damaged battery that was overheated due to the computation of heat your phone generated

این روش را هم کامل انجام دهید
>dial *#*#4636#*#* in the dialer

>You will be prompt with a testing menu

>Click phone/deviceinformation

>Run ping test

>The drop down list select : GSM Auto (PRL)

>Click Turn off radio

>Restart

نهایتا اندروید رو هم اپدیت کنید.

amir persian

Registered User
لایک‌ها
214
والا اگر زمین خورده باشه و بورد انتن باشه داستان دار هست..
این را هم چک کنید
>Dial *#*#4636#*#* in the dialer

>Run Ping Test

>Click on “Turn Off/ON Radio”

ضمنا من تو مقالات انگلیسی احتمال این مشکل بخاطر باطری رو خوندم که نمایندگی هم بهتون گفته
ChangeYourBattery, by trying a different battery within your Samsung galaxy, because this can effectively resolve this problem. If you found this way to work for you, it means you have a damaged battery that was overheated due to the computation of heat your phone generated

این روش را هم کامل انجام دهید
>dial *#*#4636#*#* in the dialer

>You will be prompt with a testing menu

>Click phone/deviceinformation

>Run ping test

>The drop down list select : GSM Auto (PRL)

>Click Turn off radio

>Restart

نهایتا اندروید رو هم اپدیت کنید.
ممنونم واقعا
ولی تعجبه این کده رویه گوشیم کار نمیکنه! رویه گوشیایه دیگ امتحان کردم جواب میداد ولی رویه این گوشی هر چی میزنم کار نمیکنه!

darvish.m

Registered User
لایک‌ها
160
من این ها رو از جستجوی انگلیسی پیدا کردم فکر می کردم بدردتون بخورد.

بالا