دوستان سلام /من یه فایل تصویری دانلود کردم ولی با هیچ برنامه ای نمایش داده نمیشه /در قسمت پروپرتیز فایل گزینه جنرال و جود داره ولی گزینه summary وجود نداره /لطفا کمکم کنید / پسوند فایلها هم avi و wmv هست /ممنون میشم
سلام دوست عزیز .
احتمال میدم فایل دانلود شده شما مشکل داشته باشه یا به صورت ناقص دانلود شده باشه , البته در بعضی موارد نام فارسی فایل باعث همچین مشکلاتی میشه ... حالا شما با یک برنامه Convertor فایل های خودتون رو به فرمت دیگری تبدیل کنید , اگر باز هم درست نشد مجددا" فایل ها رو دانلود کنید .
موفق باشید .
خواهش میکنم دوست عزیز .ممنون از شما دوست عزیز/با برنامه Convertor هم نمیشه کاریش کرد .اصلا نمشناسه//مطلب دیگر اینکه این فایل هیچ ایکونی نداره /یعنی ایکون فایل تصویری یا صوتی هم نیست /از کجا میشه متوجه شد که پسوند دقیق این فایل چیه ؟
خواهش میکنم دوست عزیز .
احیانا" این فایلی که شما دانلود کردید به این صورت نبوده ؟
filename.001
filename.002
filename.003
...
اگر به این صورت بود متوجه شدم مشکل شما چی هست ... اما اگر به این شکل نیست فکر میکنم بهترین کار اینه فایل رو مجددا" دانلود کنید یا اگر از دانلود صحیح فایل مورد نظر اطمینان دارید و فکر میکنید مشکل از فایل می باشد , نام فایل رو اینجا قرار بدید تا من براتون نسخه سالم اون رو پیدا کنم .
موفق باشید .
ممنون دوست من /بله همینطور هست که گفتی فایل من به صورت
filename.001
filename.002
filename.003
هست /حالا باید چکار کنم ؟
خواهش میکنم .دوست من /خیلی خیلی ممنون از راهنمایی کاملت/یه سوال و اینکه من از این فیلم تنها یه قسمتشو دانلود کردم /یعنی باید تمام قسمت ها را دانلود کنم بعد JOIN کنم ؟؟ ممنون از این که وقت گذاشتی
خواهش میکنم .
بله همینطوره , باید کلیه قسمت های فایل مورد نظر رو گرفته سپس Join نمایید .
موفق باشید .