• پایان فعالیت بخشهای انجمن: امکان ایجاد موضوع یا نوشته جدید برای عموم کاربران غیرفعال شده است

مشکل پریدن آنتن بعد از اتصال شارژر در ایفون

bingo55521

Registered User
لایک‌ها
20
سلام من یه ایفون 5 دست دو خریدم
تنها مشکلش اینه بعد اتصال شارژر آنتنش میره و باید شارژر رو دربیاری و گوشی و ریست کنم تا دوباره آنتن بیاد

مشکل از شارژره ؟
لطفا زود ج بدین 24 ساعت مهلت تست دارم

Dr.Cnet

Registered User
لایک‌ها
2,176
درود گرامی
اگه از شارژر هم باشه بنظر من کلن روی این گوشی سرمایه گذاری نکنید مگر اینکه این مشکل رو با یه شارژر دیگه تست کنید که بعید میدونم از شارژر باشه ولی خوب بگردید شارژر دیگه پیدا کنید

bingo55521

Registered User
لایک‌ها
20
درود گرامی
اگه از شارژر هم باشه بنظر من کلن روی این گوشی سرمایه گذاری نکنید مگر اینکه این مشکل رو با یه شارژر دیگه تست کنید که بعید میدونم از شارژر باشه ولی خوب بگردید شارژر دیگه پیدا کنید
چرا یعنی اینقد بی ارزشه؟
خوب آخه فقط وقتی شارژرو وصل میکنم آنتنش میره. بدون شارژر مشکلی ندارم.یعنی مشکل از گوشی میتونه باشه؟

bingo55521

Registered User
لایک‌ها
20
خوب من رفتم علاعدین
اونجا با شارژر خودم تست کردم دیدم هیچ پرش آنتنی ندارم
وقتی سوالو پرسیدم براشون عجیب بود که با اتصال شارژر آنتن بره
ولی وقتی اومدم خونه زدم به شارژ بازم آنتنم پرید
همه قسمتای خونه تست کردم همین مشکل بود
رفتم پشت بوم و زدم به شارژ لونجا هیچ مشکلی نداشت و راحت بدون پرش آنتن شارژ شد
توی علاعدین وقتی زدم تو شارژ حتی توی زیر زمین هم پرش آنتن نداشتم

مشکل رو چجوری حل کنم؟ کسی میتونه راهنمایی کنه؟
سیمکارتمم عوض کردم توی خونه بازم میپرید

bingo55521

Registered User
لایک‌ها
20
من يه شارژر اصل با كابل هم گرفتم
محل كارم يا
علاعدين يا
پشت بوم تست كردم مشكلي نيست و شارژ ميكنه ولي تو واحد ما ميزنم شارژ انتنم ميره حتي با شارژر جديد
ا كجا بفهمم مشكل كجاس كلافه شدم
اگه كسي ميدونه بگه ممنونش ميشم

asadaga

Registered User
لایک‌ها
274
من يه شارژر اصل با كابل هم گرفتم
محل كارم يا
علاعدين يا
پشت بوم تست كردم مشكلي نيست و شارژ ميكنه ولي تو واحد ما ميزنم شارژ انتنم ميره حتي با شارژر جديد
ا كجا بفهمم مشكل كجاس كلافه شدم
اگه كسي ميدونه بگه ممنونش ميشم

سلام
آنتن دهى گوشى هاى مختلف متفاوت هست بعضى ها مانند خدا بيامرز نوكيا ١٢٠٠ آنتن دهى قوى دارن ولى بقيه ضعيفتر هستند
چون مى فرماييد تو خونه آنتن نمى ده ولى پشت بوم يا داخل پاساژ علادين آنتن داره به احتمال زياد داخل خونه آنتن ضعيف هست و آنتن دهى گوشى جوابگو نيست
بهترين راه اينه تو خونه همسايه. يا چند محل ديگه هم امتحان كنيد اگه آنتن تو جاهاى ديگه بود پس گوشى سالمه و داخل خونه شما آنتن ضعيفه

براى دانستن آنتن دهى گوشى ها مقدار sar value رو براى گوشى ها جستجو كنيد

bingo55521

Registered User
لایک‌ها
20
سلام
آنتن دهى گوشى هاى مختلف متفاوت هست بعضى ها مانند خدا بيامرز نوكيا ١٢٠٠ آنتن دهى قوى دارن ولى بقيه ضعيفتر هستند
چون مى فرماييد تو خونه آنتن نمى ده ولى پشت بوم يا داخل پاساژ علادين آنتن داره به احتمال زياد داخل خونه آنتن ضعيف هست و آنتن دهى گوشى جوابگو نيست
بهترين راه اينه تو خونه همسايه. يا چند محل ديگه هم امتحان كنيد اگه آنتن تو جاهاى ديگه بود پس گوشى سالمه و داخل خونه شما آنتن ضعيفه

براى دانستن آنتن دهى گوشى ها مقدار sar value رو براى گوشى ها جستجو كنيد
داداش آنتنم تو خونه بعضی جاها قط میشه ولی مشکل من این نیست چون عادیه مشکل من اینه بعد اتصال شارژر کلا انتنم میره میزنه no service ولی هیچ جای دیگه اینجوری نیست و فقط خونه ما اینجوریه
وقتیم گوشی خاموشه میزنم شارژ وقتی شارژر بهش وصل میشه خود به خود روشن میشه نمیدونم واس چی اینجوریه

بالا