سلام خسته نباشین من یه لپ تاپ k55vd دارم میخواستم ازش تست هارد بگیرم ولی بلد نیستم کسی میتونه کمکم کنه...لپ تاپم رو میخواستم جا به جا کنم بعد از اینکه گذاشتمش رو میز یه هو ویندوزش که 10 بود مال شرکت نوین پندار و خیلی خوب چند ماه کار کرده بود پرید...یه بار ویندوز 10 باز از همون نوین پندار نصب کردم که دو ساعت بعد از نصب درایورهاش شدید کند شد از طریق سیف مود روون کار میکرد...برای همین شک به این بردم که شاید به خاطر بدافزارها باشه مجبور به نصب مجدد ویندوز 10 شرکت گردو شدم...نصبش کردم ولی اونم بعد از چند دقیقه کند شد به صورتی که در قسمت دیسکش نوشته بود 100 درصد...و با ری استارت باز ویندوز پرید دوبار دیگه سعی کردم نصبش کنم ولی به 94 درصد که میرسید ارور 0x80070017 رو داد وقتی با شرکت تماس گرفتم گفتن مشکل سی دی هست ولی همون بار اول نصب شده بود از روی همون سی دی ولی دوبار دوم این ارور رو داد.چطور سی دی که بار اول کار کرده بار دوم مشکل پیدا میکنه؟من روز بعد ویندوز 10 رو از داخل assistant plus نوین پندار نصب کردم و این دفعه قبل از اینکه کند بشه با ویندوز دیفیندر و آنتی مارول اسکن کردم...حدود 10 تا دیتکت کرد و من همه رو ریمو کردم که اکثرا فایل های مربوط به بازی هام بود...از اون موقع تا به حال ویندوز نپریده و مشکلی پیش نیومده...ولی من دلم میخواد یه تست هارد بگیرم تا مطمئن شم هارد مشکلی نداشته باشه...برنامه کارآمدی برای تست هارد پیدا نکردم و بلدم نیستم ازش تست بگیرم اگه کسی میتونه کمکم کنه ممنونم میشم.و البته مشکل دومم این هست که هر فنی از شرکت دیپ کول برای لپ تاپم میگیرم سریع کند میشه...و لپ تاپ من هم زیاد داغ میکنه حتی وقتی بازی سنگینی انجام نمیدم و صرفا نت گردی انجام میدم شدید داغ میکنه...با اینکه خود لپ تاپ ویژگی آیس داره...اگه فن خوبی میشناسین ممنون میشم کمک کنین من فک میکنم چون چند ساله دارمش گردوخاک منافذش رو بسته برای همین گرم میشه...در آخر میخواستم یه هدست خوب که مثل بقیه هدست ها زود خراب نشه و یه موس که دست آدم عرق نکنه معرفی کنین...خیلی ممنون...